Widok
Ogłoszenia na forum
Dlaczego moderacja nie usuwa ogłoszeń z działów tematycznych, przecież na portalu jest dział Ogłoszenia, a forum ma służyć dyskusji. Wystarczy wejść w dział hobby i same ogłoszenia praktycznie jedno pod drugim.
Do tego jeszcze założyciele tematów przeważnie nie zostawiają nawet namiarów kontaktowych, piszą niezalogowani.
Do tego jeszcze założyciele tematów przeważnie nie zostawiają nawet namiarów kontaktowych, piszą niezalogowani.
No ok, ale w poznajmy sie, to mona jeszcze pogada, ale jak kto zakada wtek "Szukam partnera do taca" i pisze nie zalogowana, nie zostawia namiaru, to taki wtek mogoby ldowa od razu w koszu. To samo jest w innych dziaach. Chodzi o to, e autorzy zakadaj temat i nie bior w nich czsto dyskusji, albo zaoony wtek to jaka ciema. Gdyby by wymuszony obowizek podawania namiarw chocia, to mona by to byo zweryfikowa.Dobra, nie wane, po prostu to s ogoszenia w ktrych nie ma propozycji sprzedawania czegokolwiek i tyle a podobne mona znale w dziale Ogoszenia na portalu, z t rnic, e tam ju istnieje konieczno podania danych kontaktowych.
That's good. 8-]
Co do wpisów stricte ogłoszeniowych na całym forum, to poniekąd masz rację - że osoby które nie zostawiają swoich namiarów działają nieroztropnie, ale ja jednak cały czas mam nadzieję, że w takich wątkach zrodzi się dyskusja.
Czasem działam tak, że jak jest wątek-ogłoszenie i są namiary, to po prostu zamykam dyskusję w takim wątku i istnieje on tylko do odczytu i ewentualnego kontaktu na podane w nim dane.
Co do wpisów stricte ogłoszeniowych na całym forum, to poniekąd masz rację - że osoby które nie zostawiają swoich namiarów działają nieroztropnie, ale ja jednak cały czas mam nadzieję, że w takich wątkach zrodzi się dyskusja.
Czasem działam tak, że jak jest wątek-ogłoszenie i są namiary, to po prostu zamykam dyskusję w takim wątku i istnieje on tylko do odczytu i ewentualnego kontaktu na podane w nim dane.