Widok

Ogłoszenie

Pana z ul. Złocistej myjącego zarobkowo samochody uprasza się o znalezienie odpowiedniego do tego miejsca i nie robienie tego na podjeździe domu. Pana działalność jest uciążliwa i nie powinna być wg. przepisów prowadzona w takim miejscu. Hałas , który generują urządzenia jest dość uciążliwy i uniemożliwia np. mi pracę z domu (tym bardziej, przy otwartym oknie latem). Pracuję też w święta i nawet w święta nie ma Pan litości :) w sobotę też ciężko o chwilę spokoju ...

W przeciwnym razie kolejnym krokiem zgłaszam sprawę do UG,US i OŚ
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

może lepiej podejść do pana powiedzieć że jego działalność jest uciążliwa i szkodliwa, będzie poinformowany.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

I co to da że będzie poinformowany? Skoro wpadł na tak genialny pomysł aby na podjeździe otworzyć myjnie to myślę, że ciężko będzie mu zrozumieć, że to może uprzykrzać życie innym.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

To mu da, że dowie się o uciążliwościach jego działalności. Osoba, która umieściła ten temat na forum sądziła, że ktoś ją wyręczy i powie za niego, czy szuka pocieszenia.
Jak ja uważam że coś jest nie tak, mówię bezpośrednio a nie czaje się po kątach
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pamiętam jak ten Pan ogłaszał się na FB. I tak wtedy pomyślałem, że długo tak nie pociągnie na tym podjeździe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę zgłaszać na policję zakłócanie spokoju i nielegalną działalność. Niestety na takich ludzi tylko kary działają
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Bojano

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Dzieci na quadach, muza czyli urocze Bojano. (24 odpowiedzi)

Cześć, niedawno przeprowadziliśmy się do Bojana i jestem w szoku co tu sie dzieje. Mieszkamy...

Niedorozwoje z Ulicy Polarnej znów w natarciu. (13 odpowiedzi)

Znowu rodzinka z Polarnej niegrzesząca inteligencją walą muzyką na pół osiedla. Jak Wam sprawia...

do góry