Widok

Ognisko 15.08.2015

Termin jak w tytule wątku.

Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Sadyla. Nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy tylko forumowiczów z Trójmiasto.pl (nie jest przeznaczone dla użytkowników innych portali społecznościowych) tzn. każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Lokalizacja: http://mapa.trojmiasto.pl/#/map/-95.1,41.65,8,o2014
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie przechodzi się przez światła na Dąbrowszczaków przy Biedronce i dalej deptakiem przez park w stronę morza. Po ok. 200 m trzeba skręcić w prawo (druga "porządna" alejka gruntowa)
- Start 18:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: BBB 939 I7O

Proszę deklarować swój udział dla celów statystycznych. ;]
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
O nich właśnie pisałem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Sadyl,.............ale na Stogach latają kopruchy wielkości wróbli, czerwonymi nienawistnymi oczami wypatrujące, gdzie by tu se trąbkę zamoczyć ;]......................
Ech Sadyś,Twoje opisy są tak cudne,że chyba zacznę Cię cytować------ jestem ciekawa jakbyś opisał nożyczki :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
pojawię się i ja, może nawet z moją brzydszą połówką ;) a teraz znów poczekam na łapki w dół, niech tradycji stanie się zadość :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyjdę, będę choćby na dłuższą chwilkę :))
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciacho, Mat cieszę się że będziecie. :)

Stanisław Lem
W sumie też bym chetnie byl , szkoda , ze termin nie mój , przyznaje uczciwie.
Pozdrawiam
Kawoszu, to na pewno nie jest ostatnie ognisko, jeszcze przyjedziesz na niejedno ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Bardzo możliwe :)
Pozdrawiam
@Vi:

Na pewno, to Kopernik była kobietą :D

Wystarczy, że Crossowi i/lub mi zabraknie chęci lub czasu i może się okazać, że nie będzie komu tematu ognisk (czy innych Forumowych spotkań, o charakterze otwartym, które dochodzą do skutku) ogarnąć :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wam zabraknie czasu? Nie wierzę ;) To zróbcie choć jedno jeszcze, żeby Kawosz się załapał ;)

A co do innych spotkań, uważam, że forumowe wyjścia kinowe były udane i liczę na więcej :)
@ Vilette, ja nie mam czasu na nic. Uczę się norweskiego na kursie i przez internet.
Norweski trudny język. Ale będziesz mogła czytać ichnie kryminały w oryginale, niech to Cię zdopinguje ;)
Zobaczymy jak to będzie ....
> Sadyś

Kochanie Ty moje (niechby nawet i byłe!): Nie masz Ty może na drugie "Prowokacja"? ;>

@Vi:

Co do spotkań kinowych czy różnych innych, masz bez wątpienia rację.
Ale były to spotkania zamkniętej grupy, wcześniej umówionej a nie formułą otwarta. I w tym sensie pisałem, że poza ogniskami i (prawie otwartą) formułą spotkań zaproponowaną przez Jakuba91, nic więcej na forum w tej mierze się nie dzieje.
Bardzo przepraszam, wszystko było ogłaszane na Forum a nie w tajemnicy, wystarczyło się przyłączyć :)
Z powodu formy jaką miały dyskusje na temat seansów kinowych osoba postronna założyłaby z pewnością że w spotkaniach biorą udział tylko osoby już się znające. Informacja o tym że z wami do kina może iść każdy zainteresowany nigdy się nie pojawiła.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszedłbyś? ;>
Oj blądi - wiesz doskonale o co mi chodzi :P
Wasze spotkania "kinowe" rodziły się... owszem.. publicznie, ale w ramach jakiegoś tam wątku, w którym uczestniczyła dosyć zamknięta grupa forumowiczów i szansa, że ktoś "z zewnątrz" do nich dołączy, była mizerna.*
Żebyś dobrze zrozumiała: nie ma w tym cienia pretensji z mojej strony :)
Chodzi mi o to, że od dawien dawna, nikt (poza ww osobami) nie wystąpił na FOrum z jakąś propozycją integracji, która zostałaby zrealizowana.
Jeszcze ze 2 lata temu, takie propozycje padały. Choćby sopocki czy "przystankowy" grill, rolki, nadjeziorne biwaki itp
Odkąd Mat odzywa się baaaaardzo sporadycznie a Nudi i TyłkoSz zniknęli.. jakoś nie ma komu "rzucić pomysła" i go zrealizować.
Bo samych pomysłów jest dosyć sporo, co rusz :D

EDIT: W czasie, gdy mozolnie na ślepca (nie chce mi się iść po okulary) klepałem powyższe, Cross ujął to samo inaczej, prostszymi słowami :)
Ach ta peseloza... ;)))
Przepraszam bardzo... ale w zeszłym roku padł na forum pomysł wspólnego wyjazdu do Szwecji, nawet było kilku chętnych ;-) Ja skorzystałam :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry