Widok

Ognisko 15.08.2015

Termin jak w tytule wątku.

Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Sadyla. Nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy tylko forumowiczów z Trójmiasto.pl (nie jest przeznaczone dla użytkowników innych portali społecznościowych) tzn. każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Lokalizacja: http://mapa.trojmiasto.pl/#/map/-95.1,41.65,8,o2014
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie przechodzi się przez światła na Dąbrowszczaków przy Biedronce i dalej deptakiem przez park w stronę morza. Po ok. 200 m trzeba skręcić w prawo (druga "porządna" alejka gruntowa)
- Start 18:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: BBB 939 I7O

Proszę deklarować swój udział dla celów statystycznych. ;]
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
wdr'ku, coś tam wczoraj wspomniałeś o odpuszczeniu? Czy mi się wydaje? Niesłowny jesteś... albo aż tak znudzony ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widocznie dla ciebie to nawet reklam nie opłaca się puszczać ;)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja byłam wczoraj w kinie i przed seansem nie było ani jednej reklamy. I nikt nic nie jadł ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znaczy się za rzadko chodzisz do kina , bo byś wiedział że na seans wypada się spóźnić z 20 minut, szczególnie z dzieckiem.

Co do chrupek , to niestety kina żyją z tych chrupek bo z ceny biletu niewiele im zostaje
Ano była. :)

Stanisław Lem
Ale za to córka na pewno była szczęśliwa ;)
" Poszedłbyś? ;>"

Mikro do Gdyni mi trochę za daleko. Ostatnio byłem w kinie z córką. Dwadzieścia dziewięć minut reklam przed seansem i szelest opakowań po jedzeniu w jego trakcie po raz kolejny uświadomiły mi że kino nie jest dla mnie.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I tak nie pójdziesz :P
...plaża... w Dębkach...
Każdy pomysł na poznawanie nowych ludzi jest ok.Fajne jest to jeśli przy okazji rodzą się nowe przyjaźnie :) Teraz ognisko,później jakieś spotkanie przy piwku,wspólne wyjście do kina,ważne żeby nam się chciało chcieć:D
@Majka:

Z Ciebie to dopiero jajcara jest :D

Ale mało kto skuma, niestety.. :/
Osobiście wolę spotkania w mniejszym gronie, gdzie można ze wszystkimi porozmawiać niż ogniskowe, gdzie nie zawsze jest to możliwe. To moje subiektywne odczucie.

A Ty, wdr, pisz sobie co chcesz, bo i tak prawdy nie poznasz. Poza tym, mam w głębokim poważaniu co sobie o mnie myślisz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tia, tylko złośliwości zostały :P

Dla chcącego nic trudnego, wątek był kinowy, zresztą nie wszystkim przypadł do gustu z tego co pamiętam, więc o czym teraz prawisz Sadylu :P

Był wątek, była propozycja, byli chętni, seans się odbył :) I nie ma tu żadnej prywaty wszystko było na forum.

Wdr, na zachętę wrzuć swoje foto :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bosch... kolejna blądi ;)

Zrozumcie dwie sprawy:

1. Jest sobie jakiś tam wątek. Ciągnie się od jakiegoś czasu. Uczestniczy w nim w miarę regularnie kilka osób. W jego trakcie pada propozycja wspólnego kina, która zostaje zrealizowana. Pada publicznie - owszem. Ale ciut to się różni od NOWEGO WĄTKU pt "Pójdźmy razem do kina", nieprawdaż?
O to chodzi mi i zapewne Crossowi.
"Elitarność" grupy kinowej nie była oczywiście w żaden sposób wymuszona - poza lokalizacją propozycji.

2. Ani ja ani (zapewne) Cross nie ma do Was pretensji. Nie chodzi o to, że chcielibyśmy (lub nie) z Wami do tego kina pójść. Odczytujecie przekaz przez pryzmat swojego postrzegania :D To była wyłącznie uwaga "techniczna" a nie jakakolwiek ocena :)

EDIT: powyższe jest komentarzem do wpisu Ilony. Zanim dokończyłem pisać, minęło trochę czasu, bo co chwilę mi prąd wyłączali :/
a propos jeszcze "... nikt nie wystąpił na FOrum z jakąś propozycją integracji..."

a kto zaproponował abyś wkleił kilka fotek z uczestnikami ogniska co pozwoliło by mi się bardziej z wami zintegrować ;]

A tak jestem w stanie wyobrazić sobie tylko Agenta Ubezpieczeniowego. ;P
Czas najwyższy :P
@sadyl Chodzi mi o to, że od dawien dawna, nikt (poza ww osobami) nie wystąpił na FOrum z jakąś propozycją integracji, która zostałaby zrealizowana.

Tak spytać chciałem ty się żalisz czy chwalisz ? :P

@ A Wy i tak byście nie przyszli, bo spotkanie było w gdyńskim kinie ;)

Ja bym przyszedł , nigdy nie widziałem jak wygląda pełnoletnia ..... - dobra odpuszczę już ;P
Ja znałam tylko Inkę :)

A Wy i tak byście nie przyszli, bo spotkanie było w gdyńskim kinie ;)
Idąc pierwszy raz na spotkanie forumowo-kinowe osobiście nie znałam nikogo, więc chyba lekko przesadzacie :)

Edit
Znajomością nie można nazwać znania się tylko z widzenia ;)
Majka, warto było o tym przypomnieć :D

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry