Widok

Ognisko 25.04.2015

Inne miejsce: http://mapa.szukacz.pl/?&lat=54.415450&lng=18.605674&z=0.36m&zzz=18&typ=h&poi=hotel&t=Klikni%C4%99ty_punkt
Uwaga: w dotychczasowym "stałym" miejscu ogniskowym ma się odbyć inne ognisko. TO info dla "świeżynek", które nikogo nie znają i mogą się zakręcić ;)
Dojścia są dwa:
1. Sprzed Biedry jak poprzednio. Idziemy prosto wzdłuż ścieżki rowerowej, tyle że jedną "przecznicę" dalej i skręcamy w LEWO (a nie w prawo) przed mostkiem nad potoczkiem. Dalej dróżka sama nas na miejsce zaprowadzi.
2. Od strony skrzyżowania Dąbrowszczaków z Jagiellońską. Idziemy prosto wzdłuż ścieżki rowerowej w stronę morza, kiedy dojdziemy do jeziorek, przed nimi skręcamy w prawo (żeby mieć większe jeziorko po lewej ręce)

Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Crossa. Tym razem nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy Forumowiczów portalu Trójmiasto.pl. Każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie.
- Start 17:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: 888 939 I7O
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niulka, po co wałkować wciąż te tematy? Wyraziłaś swoje zdanie, my swoje...daj spokój, zrelaksuj się jakoś.
Całe szczęście, że tobie się nie chce. Już pokazałas "klasę". Swoją. Jak randall. Ten sam poziom.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
że wam się jeszcze chce z nią dyskutować...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Lepiej nie, poprzednio, jak Go ode mnie pozdrowiłaś w mailu, zjawił się i zagościł na jakiś czas we wszystkich wątkach ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam bezsenne noce, Mikro. Taki pech ;-)

Pan H! Właśnie muszę maila naskrobac do niego, sama nawet nie wiem co u niego słychać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wszystkie ciężarne o tej porze śpią - co Ty tu jeszcze robisz? :P ;)))

P.S. Nie baw się w pana H., bardzo Cię proszę :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak to sobie tłumacz ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tylko nie zapomnij pozdrowić TakiegoTamFenicjana ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
After-party to miał Nudi, jak po ognisku zniknął na kilka dni, grając na Molo :D

Z Takim Tam jestem umówiony na jutro wieczór na odbiór zdjęć.
Jak tylko będą, wrzucę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pustej zazdrości? O czym Ty teraz mówisz, Niulka? Kończę temat, bo widzę, że hormony przesłaniają Ci sensowne myślenie ;)
Tak pustej zazdrosci nigdy nie zrozumiem. Sorry.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niulka, niedługo poznasz smak macierzyństwa, słodkiego, a zarazem bardzo trudnego.
Mikronezjo, na pewno zrozumie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jezu, Niulka, już mi się nie chce komentować. Urodzisz za chwilę swoje własne dziecko, może kiedyś zrozumiesz, o czym mówimy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehe...
To się nazywa after-party :)
Bo macie bujną wyobraźnię :-P Często matki są zazdrosne o byle co i nie powiesz, że nie. To nie jest mój pierwszy facet, który ma dzieci z poprzednich związków i nawet to, że dzieciaki zawsze do mnie lgnely wzbudzało zwykłą zazdrość. O nic. Ot tak, bo dzieci mnie bardzo polubiły i opowiadały mamie, że Niulka zabrała je tu czy tam albo zrobiliśmy wspólnie to czy tamto. A mamie się nie chce bawić w ciuciubabke albo w chowanego. Albo porysowac. I wtedy wyłazi zazdrość. A dzieci mi wszystko powiedzą, co mama mówiła :-P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziękuję za miłe towarzystwo i też potwierdzam , ze było to udane ognisko , zdjęcia jutro dotrą , sam dopiero dotarłem do domu i dlatego dopiero teraz je zgram , bez zdrożnych mysli , a zresztą mogą być zdrożne , po prostu pracowałem i dopiero teraz dotarłem do domu
Zostane zapewne wreszcie zbesztany , ale i tak sobie pozdrowię wszystkich
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niulka, dopiero teraz wszystko jest zrozumiałe. Ale przyznaj, że sama - pisząc te słowa: "I na nic matek zazdrości." doprowadziłaś do takiej, a nie innej reakcji.
Niulka, może młody chciałby z Wami mieszkać? lepiej by mu było zapewne. Niulka, z doświadczenia, wiem, że lepiej nerwy wypuścić na zewnątrz, niż trzymać w sobie i oszukiwać sie, ze wszystko jest w porządku.Tym bardziej w ciąży.
To nieprawda, ze w tym stanie nie wolno krzyczeć, czy tupnąć nogą.Nie wolno tłamsić w sobie żalu czy gniewu.
Chłopiec jest z babcią, bo jego szanowna mamusia nie raczy zadzwonić, że wychodzi na 2 dni. Ona przecież wychodzi zawsze "tylko na 15 min" i zostawia dzieci. Same albo ze swoją matką. Ech... dobra, nagadałam się. Trochę mam dziś nerwa, bo znów nawywijala. Tacy ludzie w ogóle nie powinni się rozmnażać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niulka- fakt. Nie wiemy jaka jest sytuacja i dlaczego chłopiec jest z babcią, a nie z ojcem, nic nam do tego.
Nie robimy z Ciebie zołzy, gdyz to, ze chlopiec chce do Ciebie mówić per mamo, swiadczy o Tobie dobrze a nie źle.
do góry