Widok

Ognisko 25.04.2015

Inne miejsce: http://mapa.szukacz.pl/?&lat=54.415450&lng=18.605674&z=0.36m&zzz=18&typ=h&poi=hotel&t=Klikni%C4%99ty_punkt
Uwaga: w dotychczasowym "stałym" miejscu ogniskowym ma się odbyć inne ognisko. TO info dla "świeżynek", które nikogo nie znają i mogą się zakręcić ;)
Dojścia są dwa:
1. Sprzed Biedry jak poprzednio. Idziemy prosto wzdłuż ścieżki rowerowej, tyle że jedną "przecznicę" dalej i skręcamy w LEWO (a nie w prawo) przed mostkiem nad potoczkiem. Dalej dróżka sama nas na miejsce zaprowadzi.
2. Od strony skrzyżowania Dąbrowszczaków z Jagiellońską. Idziemy prosto wzdłuż ścieżki rowerowej w stronę morza, kiedy dojdziemy do jeziorek, przed nimi skręcamy w prawo (żeby mieć większe jeziorko po lewej ręce)

Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Crossa. Tym razem nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy Forumowiczów portalu Trójmiasto.pl. Każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie.
- Start 17:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: 888 939 I7O
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
> dla Ciebie przyoblekę strój króliczka

Trzymam za słowo i nie mam nic przeciwko, ale może w mniejszym (najchętniej dwuosobowym) gronie i w bardziej kameralnych warunkach? ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słuchajta chłopy! (bo wpis jest wybitkie seksistowski i adresowany jedynie do mężczyzn)

Potrzebuję kogoś, dyspozycyjnego w sobotę w godz 9-12, do pomocy w pocięciu i załadunku drewna. Cross niestety w tym czasie nie jest dyspozycyjny.
Jakby znalazł się ktoś chętny, proszę o kontakt na priv.
Sadyl...Niulka mi tego nie podaruje;)...Ale,ale,Ty też musisz przyoblec taki strój cobyśmy pasowali;)
> Ty też musisz przyoblec taki strój

To się rozumie samo przez się ;]
Inka, w nosie mam co będziesz z sobą robić, nie wysilaj się tak. Zdziwił mnie twój wyraźny sprzeciw, ale rzeczywiscie, przypomniałam sobie twoje flirty, ok, już rozumiem, nie musisz już zwracać na siebie uwagi. Ubierz się w króliczka, swiniaczka, kogo tam chcesz.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
>nie musisz już zwracać na siebie uwagi

Jedyną osobą, która stara się tu zwrócić na siebie uwagę jesteś Ty... I to przez cały dzień. Po co ciągniesz ten temat, skoro już podjęłaś decyzję? Niulka, Tobie się nie wolno niepotrzebnie denerwować, odpuść już.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niulka....luzik;)
Musisz mi wybaczyć, mikro. Korki na mieście, później dluuugi spacer z psem, teraz luby usnął zmęczony po obiedzie... ale zaraz jedziemy, także zawijam się. Powodzenia!
Ok, wybaczam ;).
Tobie również :)
> Nie chodzi o to, że po zmroku nastaje czas rui i porubstwa
Jak to nie, jak tak :P

> Słuchajta chłopy! (bo wpis jest wybitkie seksistowski i adresowany jedynie do mężczyzn)
A są tu jacyś ? Pomijając Ciebie i Crossa nikt z panów swej obecności nie potwierdził ;)

Niulka, moim zdaniem drugi Twój wpis wywołał tylko niepotrzebny zamęt. Mnie osobiście chłopak by nie przeszkadzał, w 100% rozumiem dlaczego chcielibyście Go zabrać, tym bardziej, że nie podejrzewam abyście balowali do białego rana. Po drugie, to Wy jesteście za niego odpowiedzialni i wiecie co jest dla niego dobre, a co nie. To, że reszta uważa inaczej, nie zmienia chyba faktu, że nikt nie zabronił. Myślę, że wbrew pozorom, byłabyś zadowolona poznając "elytę" ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
>> Nie chodzi o to, że po zmroku nastaje czas rui i porubstwa
> Jak to nie, jak tak :P

Ale nie trzeba o tym pisać publicznie :P
Boszsz, czy wszyscy muszą o tym wiedzieć? ;P ;P ;P
> Boszsz, czy wszyscy muszą o tym wiedzieć? ;P ;P ;P

Chyba lepiej uprzedzić, coby zdziwka nie było w trakcie ;)))
"A są tu jacyś ? Pomijając Ciebie i Crossa nikt z panów swej obecności nie potwierdził ;)"

Tak na prawdę dotychczas tylko Ruda, Kocio i Ciacho potwierdziły swoją obecność.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
>zdziwka

jakoś mi się to inaczej skojarzyło w pierwszym momencie :P
Jak na stateczną matkę dzieciom miewasz dziwne skojarzenia. ;)))

Stanisław Lem
Cross, z racji tego, że do jednej z w/w mam interes, też wpadnę :)
Na "matkę dzieciom" się zgodzę, ale że niby "stateczną"? ;P
"Cross, z racji tego, że do jednej z w/w mam interes, też wpadnę :)"

Łeeeeee. A ja myślałem że dla mojego towarzystwa. ;)

Stanisław Lem
To chyba oczywiste, ten "interes" to tylko dodatkowy bodziec :D
do góry