Widok
Ognisko 26.04.2014
Nadszedł czas na pierwsze (lecz nie ostatnie) tegoroczne ognisko. :)
Termin jak w tytule wątku.
Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Sadyla. Tym razem nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy tylko forumowiczów z Trójmiasto.pl (nie jest przeznaczone dla użytkowników innych portali społecznościowych) tzn. każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie przechodzi się przez swiatła na Dąbroszczaków przy Biedronce i dalej deptakiem przez park w stronę morza. Po ok. 200 m trzeba skręcić w prawo (druga "porządna" alejka gruntowa)
- Start 17:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: 888 939 I7O
Proszę deklarować swój udział (dla celów statystycznych ;]) choć ta edycja ogniska odbędzie się nawet jeżeli swój udział zadeklaruje tylko kilka osób.
Termin jak w tytule wątku.
Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Sadyla. Tym razem nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy tylko forumowiczów z Trójmiasto.pl (nie jest przeznaczone dla użytkowników innych portali społecznościowych) tzn. każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie przechodzi się przez swiatła na Dąbroszczaków przy Biedronce i dalej deptakiem przez park w stronę morza. Po ok. 200 m trzeba skręcić w prawo (druga "porządna" alejka gruntowa)
- Start 17:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: 888 939 I7O
Proszę deklarować swój udział (dla celów statystycznych ;]) choć ta edycja ogniska odbędzie się nawet jeżeli swój udział zadeklaruje tylko kilka osób.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
@Qqq:
Info Crossa skierowane jest głównie do "świeżynek". Uczestnicy poprzednich ognisk uzyskali informację wcześniej, na priv.
W zasadzie moglibyśmy robić imprezę zamkniętą...ale właśnie otwarta formuła pozwala zintegrować się osobom nowym na Forum.
I dopóki nie będziemy żałować tej formuły, nie zamierzamy jej zmieniać.
Przejrzyj poprzednie wątki "ogniskowe". Sporo "świeżaków" miało obawy przed ogniskiem. Warto prześledzić ich wpisy przed nim i po nim.
Info Crossa skierowane jest głównie do "świeżynek". Uczestnicy poprzednich ognisk uzyskali informację wcześniej, na priv.
W zasadzie moglibyśmy robić imprezę zamkniętą...ale właśnie otwarta formuła pozwala zintegrować się osobom nowym na Forum.
I dopóki nie będziemy żałować tej formuły, nie zamierzamy jej zmieniać.
Przejrzyj poprzednie wątki "ogniskowe". Sporo "świeżaków" miało obawy przed ogniskiem. Warto prześledzić ich wpisy przed nim i po nim.
Co prawda kilka kroków dalej i z racji pobliskiego przybytku należy trzymać pewien fason ale całodobowe nie jest. No i jeszcze kawałek dalej, po drugiej stronie ulicy mamy Małpkę Express, czynną do 24. Najbliższy, całodobowy znajduje się na Jagiellońskiej, bądź Kołobrzeskiej(zamknięty i zakupów dokonuje się przez okienko w porze nocnej).
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
@Ciacho:
Na ile wiem, to póki co, funkcjonuje Ustawa o wychowaniu w trzeźwości i tym podobnych pierdółach zabraniająca spożywania alkoholu w parkach. Jako legaliści, nigdy nie pijemy w parkach. Zawsze samotnie albo w większej grupie :D
Na ile wiem, to póki co, funkcjonuje Ustawa o wychowaniu w trzeźwości i tym podobnych pierdółach zabraniająca spożywania alkoholu w parkach. Jako legaliści, nigdy nie pijemy w parkach. Zawsze samotnie albo w większej grupie :D
@Ruda:
Drewno powinno być "just-in-time" lub chwilę później. Jestem z gościem umówiony po 16. Potniemy, zapakujemy i przywieziemy.
Jeśli zdążę do soboty wymienić drzwi od chałupy, to stare (solidne, suche drewno) będą na rozpałkę :)
Podejrzewam, że od 17 lub nawet ciut wcześniej, na miejscu będzie Cross ze swoją lepszą (a na pewno znacząco bardziej atrakcyjną wizualnie) połową ;)
Drewno powinno być "just-in-time" lub chwilę później. Jestem z gościem umówiony po 16. Potniemy, zapakujemy i przywieziemy.
Jeśli zdążę do soboty wymienić drzwi od chałupy, to stare (solidne, suche drewno) będą na rozpałkę :)
Podejrzewam, że od 17 lub nawet ciut wcześniej, na miejscu będzie Cross ze swoją lepszą (a na pewno znacząco bardziej atrakcyjną wizualnie) połową ;)
Nie wiem, czy zauważyliście, ale Cross jest współorganizatorem (jak zwykle zresztą) zarówno tego jak i poprzednich igrzysk forumowych.
Jeśli jego towarzystwo wam nie odpowiada, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście zorganizowali ognisko sami, w innym terminie, z zastrzeżeniem, że Cross jest na nim dla was persona non grata.
Na jutrzejszym ognisku Cross będzie - zatem was nie będzie. I nie sądzę, żeby ktoś z uczestników cierpiał z tego powodu.
Jeśli jego towarzystwo wam nie odpowiada, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście zorganizowali ognisko sami, w innym terminie, z zastrzeżeniem, że Cross jest na nim dla was persona non grata.
Na jutrzejszym ognisku Cross będzie - zatem was nie będzie. I nie sądzę, żeby ktoś z uczestników cierpiał z tego powodu.
To ja się dołącze. Również żałuje, że Cross bedzie. Tacy ludzie jak on wszystko psują. Na tym głupim forum nie mozna nic na Crossa napisac bo zaraz sie zrywa banda takich jak on i ujada.
To typowe dla ludzi, którzy na codzień są sfrustrowani. Szukają wówczas miejsca gdzie mogą poczuć się ważni i mocni.
To typowe dla ludzi, którzy na codzień są sfrustrowani. Szukają wówczas miejsca gdzie mogą poczuć się ważni i mocni.
Proszę nie karmić trolla.
~kate kimkolwiek jesteś zaproszenie na ognisko Ciebie nie obejmuje ( w pierwszym poście napisałem wyraźnie że nie tolerujemy chamstwa i głupoty). Myślę że to wyczerpuje temat powyższej dyskusji.
A na Crossa można napisać cokolwiek byle konstruktywnie i zasadnie. Bezpodstawne obelgi nie są mile widziane.
~kate kimkolwiek jesteś zaproszenie na ognisko Ciebie nie obejmuje ( w pierwszym poście napisałem wyraźnie że nie tolerujemy chamstwa i głupoty). Myślę że to wyczerpuje temat powyższej dyskusji.
A na Crossa można napisać cokolwiek byle konstruktywnie i zasadnie. Bezpodstawne obelgi nie są mile widziane.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Trollu...
Skoro się nie podoba, to po ch.. tu wchodzisz i powietrze psujesz?
Nie ma innych wątków?
Deklaracja "ja przyjdę jeśli nie będzie X" jest na poziomie mało rozwiniętego gimnazjalisty. Jeśli nie odpowiada towarzystwo to się na imprezę nie idzie i tyle. Szczególnie, jeśli dotyczy to organizatora imprezy.
Coś na zasadzie.. zaproszenia na domówkę, które się łaskawie przyjmie, jeśli gospodarza nie będzie.
Masz coś personalnie do Crossa, to mu to napisz albo przyjdź na ognisko i powiedz Mu w twarz.
Skoro się nie podoba, to po ch.. tu wchodzisz i powietrze psujesz?
Nie ma innych wątków?
Deklaracja "ja przyjdę jeśli nie będzie X" jest na poziomie mało rozwiniętego gimnazjalisty. Jeśli nie odpowiada towarzystwo to się na imprezę nie idzie i tyle. Szczególnie, jeśli dotyczy to organizatora imprezy.
Coś na zasadzie.. zaproszenia na domówkę, które się łaskawie przyjmie, jeśli gospodarza nie będzie.
Masz coś personalnie do Crossa, to mu to napisz albo przyjdź na ognisko i powiedz Mu w twarz.
"Cross kazdy kto dostrzega Twój poziom i wyraza swoja opinie..."
Skoro swoje poważne aczkolwiek niesprecyzowane uwagi odnośnie mojego poziomu przedstawiasz w sposób opisany powyżej (czyt. obraźliwy, napastliwy, dziecinnie żałosny i niepoparty konkretami) to co można powiedzieć oi pomyśleć o Twoim poziomie?
Skoro swoje poważne aczkolwiek niesprecyzowane uwagi odnośnie mojego poziomu przedstawiasz w sposób opisany powyżej (czyt. obraźliwy, napastliwy, dziecinnie żałosny i niepoparty konkretami) to co można powiedzieć oi pomyśleć o Twoim poziomie?
Stanisław Lem
Stanisław Lem
czytałam wiele wątków i wiele razy widziałam jak obrazasz i krytykujesz innych. Natomiast w momencie kiedy ktos o Tobie mówi cos co Ci sie nie podoba to szczujesz od razu swoimi forumowimi pieskami jak ten cham sady, który odnosi sie w taki sposob do kobiety ze powinno mu sie dac w gębę.
Dlatego uwazam, ze to typowe dla ludzi, ktorzy na codzien nie moga wiele, nie znacza wiele i tu wreszcie znalezli miejsce gdzie czują sie mocni................
Dlatego uwazam, ze to typowe dla ludzi, ktorzy na codzien nie moga wiele, nie znacza wiele i tu wreszcie znalezli miejsce gdzie czują sie mocni................
nie widzę nic obraźliwego w jego wypowiedzi....a ty widzisz? ma w 100% rację...jak się forum nie podoba to wypad. ja się nie pcham tam, gdzie mi źle...uważam, że to idiotyczne, że siedzisz tu i hejtujesz zamiast zabrać swoje szanowne manatki i opuścić ten lokal.
zróbcie sobie swoje ognisko i tam obgadujcie forumowiczów, którzy wam nie odpowiadają bo na naszym (jak już Cross zaznaczył) trolle, hejterzy i chamski plebs nie jest mile widziany.
zróbcie sobie swoje ognisko i tam obgadujcie forumowiczów, którzy wam nie odpowiadają bo na naszym (jak już Cross zaznaczył) trolle, hejterzy i chamski plebs nie jest mile widziany.
"czytałam wiele wątków i wiele razy widziałam jak obrazasz i krytykujesz innych."
Przyznaję że wielokrotnie krytykowałem a nawet drwiłem z niektórych piszących na tym forum. Jednak zawsze moja krytyka czy drwiny miały merytoryczną podstawę i odnosiła się tylko do tego co i jak piszą. Nigdy nie posuwałem się do obrażania innych użytkowników ad personam dopóki pierwszy nie zostałem obrzucony obelgami.
"Natomiast w momencie kiedy ktos o Tobie mówi cos co Ci sie nie podoba to szczujesz od razu swoimi forumowimi pieskami..."
Nikogo nikim nie szczuję a gdy ktoś czyni mi zasadne uwagi to nie mam pretensji a nawet gotów jestem uznać swoją winę. Natomiast wpisy typu: jesteś gupi itp zasługują na moją ostrą reakcję.
Ciacho aż żem się spłonił jak podlotek. ;)))
Przyznaję że wielokrotnie krytykowałem a nawet drwiłem z niektórych piszących na tym forum. Jednak zawsze moja krytyka czy drwiny miały merytoryczną podstawę i odnosiła się tylko do tego co i jak piszą. Nigdy nie posuwałem się do obrażania innych użytkowników ad personam dopóki pierwszy nie zostałem obrzucony obelgami.
"Natomiast w momencie kiedy ktos o Tobie mówi cos co Ci sie nie podoba to szczujesz od razu swoimi forumowimi pieskami..."
Nikogo nikim nie szczuję a gdy ktoś czyni mi zasadne uwagi to nie mam pretensji a nawet gotów jestem uznać swoją winę. Natomiast wpisy typu: jesteś gupi itp zasługują na moją ostrą reakcję.
Ciacho aż żem się spłonił jak podlotek. ;)))
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Kasiuniu słodka i miła...
Grzecznie i kulturalnie odpowiedziałem ci o 10:14. Twoje brnięcie w temat dało mi podstawy do oceny, że nie jesteś osobą, która sama siebie szanuje - zatem i na szacunek innych nieszczególnie zasługujesz. Stąd moja inwokacja "Trollu". I to było jedyne słowo, które możesz uznać za obraźliwe.
O kiju nie wspomniałem ani słowa. Pisałem "Po ch..". Równie dobrze mogło to oznaczać "Po cholerę".
Jednak ze skojarzenia widać, co zaprząta twe myśli ;)
Grzecznie i kulturalnie odpowiedziałem ci o 10:14. Twoje brnięcie w temat dało mi podstawy do oceny, że nie jesteś osobą, która sama siebie szanuje - zatem i na szacunek innych nieszczególnie zasługujesz. Stąd moja inwokacja "Trollu". I to było jedyne słowo, które możesz uznać za obraźliwe.
O kiju nie wspomniałem ani słowa. Pisałem "Po ch..". Równie dobrze mogło to oznaczać "Po cholerę".
Jednak ze skojarzenia widać, co zaprząta twe myśli ;)
Byłem z naszą niemłodą już, acz nadal piękną, forumowiczką na wizji lokalnej w punkcie "0".
Ku smutkowi przede wszystkim Pań: nie ma Toi-Toi'a. Wraz z tym jakże przydatnym przybytkiem zniknął także charakterystyczny punkt orientacyjny w terenie. Na szczęście, na drzewie wisi jakiś plakat/reklama w dosyć jaskrawej kolorystyce. W tym miejscu należy z deptaka / ściezki rowerowej skręcić w prawo na ubitą gruntową ścieżkę. Po kilku krokach będzie już widać miejsce ogniskowe.
Ku smutkowi przede wszystkim Pań: nie ma Toi-Toi'a. Wraz z tym jakże przydatnym przybytkiem zniknął także charakterystyczny punkt orientacyjny w terenie. Na szczęście, na drzewie wisi jakiś plakat/reklama w dosyć jaskrawej kolorystyce. W tym miejscu należy z deptaka / ściezki rowerowej skręcić w prawo na ubitą gruntową ścieżkę. Po kilku krokach będzie już widać miejsce ogniskowe.
> zazdroszczę metabolizmu jak w zegarku :D
Fakt. Godny pozazdroszczenia. Gorzej, gdyby dwójeczka przypadała zawsze na np. 3:37. Czy śpisz, czy nie :D
> ależ ja przy was młodnieję :D
Podejmij pracę w domu spokojnej starości a poczujesz się jak nastolatka ;]
A tak w ogóle to jakie "WAS"?
μ: wlejemy Jej na d*psko na ognisku? ;D
Fakt. Godny pozazdroszczenia. Gorzej, gdyby dwójeczka przypadała zawsze na np. 3:37. Czy śpisz, czy nie :D
> ależ ja przy was młodnieję :D
Podejmij pracę w domu spokojnej starości a poczujesz się jak nastolatka ;]
A tak w ogóle to jakie "WAS"?
μ: wlejemy Jej na d*psko na ognisku? ;D
@Ciacho:
TO jesteśmy dogadani. Jeden stempel oszczędzam - będzie na pręgierz robił. Biorę łopatę do jego wkopania. Ty bierzesz oba pejczyki a Ilona kajdanki (te trefne, no chyba, że zdąży na jutro skołować "fachowe" ;)
Będzie pierwsze ognisko S/M* :D
BTW: mogę skołować 3m rury 2,5". W wiadomym celu. Ogarniać teraz, czy zostawiamy jako atrakcję na kolejne spotkanko forumowe? ;>
---
(*) Trza było dzisiaj zagadać "girls in black" pod GB o kostiumiki :D
TO jesteśmy dogadani. Jeden stempel oszczędzam - będzie na pręgierz robił. Biorę łopatę do jego wkopania. Ty bierzesz oba pejczyki a Ilona kajdanki (te trefne, no chyba, że zdąży na jutro skołować "fachowe" ;)
Będzie pierwsze ognisko S/M* :D
BTW: mogę skołować 3m rury 2,5". W wiadomym celu. Ogarniać teraz, czy zostawiamy jako atrakcję na kolejne spotkanko forumowe? ;>
---
(*) Trza było dzisiaj zagadać "girls in black" pod GB o kostiumiki :D
W innych okolicznościach napisałabym- i ja tam byłam, z Forumowiczami się bawiłam...
Dzięki Crossowej żonie trafiłam,dobrze się bawiłam ,za nieobecnymi tęskniłam......
Mieliśmy 3 świeżynki, 2 osoby miały imieninki.
świetnie się bawiliśmy , sezon ogniskowy zaczęliśmy
Dzięki Crossowej żonie trafiłam,dobrze się bawiłam ,za nieobecnymi tęskniłam......
Mieliśmy 3 świeżynki, 2 osoby miały imieninki.
świetnie się bawiliśmy , sezon ogniskowy zaczęliśmy
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa ,
rozumiem, że ten z koroną to Cross... a za nim w czerwonym berecie z kobzą sadyl :D
...nawet jakaś jedna blondynka tam się po lewo uchowała :D z miną jakby właśnie wypiła ocet :D
po prawej obok Crossa klęczą Pszemek i Tylko on (wiadomo który to który...po dziecku widać :D )
Jolka po lewej od Crossa...polewa, zarządza... :D
Ilona wznosi toast w prawym górnym rogu ;)
Mikronezja- lewo u dołu...siedzi i patrzy na ten cały rozgardiasz srogim wzrokiem dzierżąc w dłoni coś, co przypomina patyczek na kiełbaskę :D
białymiś lewy górny róg- czerwona czapeczka... diabeł wcielony :D
majka- pod misiem ;)
...nawet jakaś jedna blondynka tam się po lewo uchowała :D z miną jakby właśnie wypiła ocet :D
po prawej obok Crossa klęczą Pszemek i Tylko on (wiadomo który to który...po dziecku widać :D )
Jolka po lewej od Crossa...polewa, zarządza... :D
Ilona wznosi toast w prawym górnym rogu ;)
Mikronezja- lewo u dołu...siedzi i patrzy na ten cały rozgardiasz srogim wzrokiem dzierżąc w dłoni coś, co przypomina patyczek na kiełbaskę :D
białymiś lewy górny róg- czerwona czapeczka... diabeł wcielony :D
majka- pod misiem ;)
"mikro...ale jakim seksownym facetem z brodą :D mi się po prostu ten pan skojarzył z takim spokojem i mądrością :) a to twoje atrybuty :)"
Ciacho sprytnie wybrnęłaś. ;)
"Uhh zalozy ci kajdanki i co bedzie ;)"
Będzie się działo. :)
A na marginesie panie policjantki z obu załóg były prześliczne i przemiłe. :)
Ciacho sprytnie wybrnęłaś. ;)
"Uhh zalozy ci kajdanki i co bedzie ;)"
Będzie się działo. :)
A na marginesie panie policjantki z obu załóg były prześliczne i przemiłe. :)
Stanisław Lem
Stanisław Lem
@Cross:
Co racja to racja :)
A skoro już wiemy, że nasza Policja z Przymorza czyta Forum, to następnym razem zapraszamy na dłużej i w cywilkach :D
Wizja lokalna zaliczona. Jak zwykle - czysto i schludnie. Jedynie pogorzelisko się nieco dymiło, ale podejrzewam, że to już dzisiejsi nasi następcy byli.
Co racja to racja :)
A skoro już wiemy, że nasza Policja z Przymorza czyta Forum, to następnym razem zapraszamy na dłużej i w cywilkach :D
Wizja lokalna zaliczona. Jak zwykle - czysto i schludnie. Jedynie pogorzelisko się nieco dymiło, ale podejrzewam, że to już dzisiejsi nasi następcy byli.
a ja mam tylko fotki od Pszemka :-)
Nie mam od fasolki, Crossa i Mata. Także, jak co, to poproszę :D
@ciacho - twój opis zdjęcia świetny. Ja przeczytałam, że jestem pod misiem, to padłam :D
jak zawsze było super, dzięki :D
A do Trolli - uwielbiam Crossa i przyznaję się do tego publicznie :D Możecie mnie zminusować, bardzo proszę.
Tylko ciekawe kto z Was zna go osobiście, że takie wnioski wyciąga...
Nie mam od fasolki, Crossa i Mata. Także, jak co, to poproszę :D
@ciacho - twój opis zdjęcia świetny. Ja przeczytałam, że jestem pod misiem, to padłam :D
jak zawsze było super, dzięki :D
A do Trolli - uwielbiam Crossa i przyznaję się do tego publicznie :D Możecie mnie zminusować, bardzo proszę.
Tylko ciekawe kto z Was zna go osobiście, że takie wnioski wyciąga...
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Może na złagodzenie atmosfery - poszukałam na YouTube fragmentu teleturnieju, o którym wspomniałam na ognisku i znalazłam dłuższy fragment:
http://www.youtube.com/watch?v=l9lSzSAgtRU
http://www.youtube.com/watch?v=l9lSzSAgtRU
Sadyl!!!! zobacz! dokładnie jak twój samochód!!! :D
http://www.wykop.pl/link/1959686/jaguar-mruczy-podczas-masazu-niczym-samochod-zmieniajacy-bieg/?utm_source=link_1959686&utm_medium=hits_2014-04-27&utm_campaign=HityTop
http://www.wykop.pl/link/1959686/jaguar-mruczy-podczas-masazu-niczym-samochod-zmieniajacy-bieg/?utm_source=link_1959686&utm_medium=hits_2014-04-27&utm_campaign=HityTop
a propos kotków i ich głaskania...
http://cdn.memegenerator.net/instances/46004862.jpg
:D boże ja chyba na każdą okazję znajdę obrazek :D
@misiu ah to zwracam honor :D
http://cdn.memegenerator.net/instances/46004862.jpg
:D boże ja chyba na każdą okazję znajdę obrazek :D
@misiu ah to zwracam honor :D
myślę dokładnie, tak, jak sadyl.
Chyba logiczne jest, że skoro ognisko już się odbyło, to wypowiadają się tu raczej ludzie, którzy byli na ognisku.
Po co czytać i jeszcze bezsensownie komentować?
Jakoś zauważyłam, że niektórych ogromnie BOLI fakt, że niektórzy ludzie z tego forum się znają, spotykają, a nawet co gorsza lubią :-)
Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś cie stworzyli "kółko" tych, co nie lubią pozostałych :D
Chyba logiczne jest, że skoro ognisko już się odbyło, to wypowiadają się tu raczej ludzie, którzy byli na ognisku.
Po co czytać i jeszcze bezsensownie komentować?
Jakoś zauważyłam, że niektórych ogromnie BOLI fakt, że niektórzy ludzie z tego forum się znają, spotykają, a nawet co gorsza lubią :-)
Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś cie stworzyli "kółko" tych, co nie lubią pozostałych :D
Taaa.. już widzę óczmi wyobraźni wątek hejtowski:
"W dniu 03/05 ogniska nie będzie. Zatem nie macie po co na nie przyłazić".
"Nikt cie nie lubi, zatem i tak nikt by nie przyszedł"
"no ja z pewnością nie"
itd w podobnym tonie przez tydzień...
A po tygodniu wpis:
"Ile można pisać o tym, kto kogo nie lubi. Nudni jesteście. Nie lubię was"
"W dniu 03/05 ogniska nie będzie. Zatem nie macie po co na nie przyłazić".
"Nikt cie nie lubi, zatem i tak nikt by nie przyszedł"
"no ja z pewnością nie"
itd w podobnym tonie przez tydzień...
A po tygodniu wpis:
"Ile można pisać o tym, kto kogo nie lubi. Nudni jesteście. Nie lubię was"
hehehe mogłoby być całkiem ciekawie, chociaż przez tydzień :D
no to może stwórzmy wątek: "03/05 ognisko, którego nie będzie. Ognisko nie odbędzie się pod warunkiem, że nie przyjdzie Cross, sadyl, Ilona, Jolkafasolka, ciacho, biały, PSzemek, Tylkoja, Majka, Mikronezja, Mat. Jeżeli kogoś pominęłam, a czuje się równie nielubiany, to przepraszam, ale też niech nie przychodzi :D"
no to może stwórzmy wątek: "03/05 ognisko, którego nie będzie. Ognisko nie odbędzie się pod warunkiem, że nie przyjdzie Cross, sadyl, Ilona, Jolkafasolka, ciacho, biały, PSzemek, Tylkoja, Majka, Mikronezja, Mat. Jeżeli kogoś pominęłam, a czuje się równie nielubiany, to przepraszam, ale też niech nie przychodzi :D"
@Majka:
Mnie boli ....
http://demotywatory.pl//uploads/1489_600.jpg
Mnie boli ....
http://demotywatory.pl//uploads/1489_600.jpg
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Przepraszam, a kto tu się lubi ? :P
Cross zadufany w sobie wieczny krytykant :*
Sadyl, podrywacz :*
Majka, blachara Sadyla :*
Ciacho, forumowa gwiazdka :*
Misiek, cicho-ciemny :*
Jolkafasolka, wiecznie reklamująca się za free :*
Mat, roztańczony na boki :*
Mikronezja, Wiktoria, TylkoJa i Pszemcio....na Was też coś znajdę :*
:D
Cross zadufany w sobie wieczny krytykant :*
Sadyl, podrywacz :*
Majka, blachara Sadyla :*
Ciacho, forumowa gwiazdka :*
Misiek, cicho-ciemny :*
Jolkafasolka, wiecznie reklamująca się za free :*
Mat, roztańczony na boki :*
Mikronezja, Wiktoria, TylkoJa i Pszemcio....na Was też coś znajdę :*
:D
Są zdjątka od Crossa: http://sadyl.vot.pl/docs/Ogn140426C.zip
Hasełko takie samo, jak do zdjęć od Majki i Pszemka.
Jeśli ktoś nie zna, pytać na priv. Odpowiedź zapewne jutro (zaraz znikam).
Zdjątek od JF nadal niet :(
Hasełko takie samo, jak do zdjęć od Majki i Pszemka.
Jeśli ktoś nie zna, pytać na priv. Odpowiedź zapewne jutro (zaraz znikam).
Zdjątek od JF nadal niet :(
"Jednocześnie informuję cię Cross ,iż nie otrzymałam Twoich zdjęć"
Jolka
Wystarczy że zwrócisz się do Sadyla o hasło. Gdzieś powyżej jest link do ściągnięcia zdjęć.
Jeżeli dobrze pamiętam masz mój mail więc poproszę żebyś podesłała mi fotki.
Jolka
Wystarczy że zwrócisz się do Sadyla o hasło. Gdzieś powyżej jest link do ściągnięcia zdjęć.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Zdjęć od JF nie da się przesłać mailem - mają w sumie 240 MB :D
W dodatku Pszemo umieścił je na serwerze, gdzie niezarejestrowani użytkownicy mają limit prędkości transferu i ciągnięcie pliku trwa ruski rok.
Zmniejszone do 45 MB są do ściągnięcia tu: http://sadyl.vot.pl/docs/Ogn140426J.zip
Hasełko takie samo jak do poprzednich plików. Jeśli ktoś nie zna, walić na priv :D
W dodatku Pszemo umieścił je na serwerze, gdzie niezarejestrowani użytkownicy mają limit prędkości transferu i ciągnięcie pliku trwa ruski rok.
Zmniejszone do 45 MB są do ściągnięcia tu: http://sadyl.vot.pl/docs/Ogn140426J.zip
Hasełko takie samo jak do poprzednich plików. Jeśli ktoś nie zna, walić na priv :D
@Wystarczy że zwrócisz się do Sadyla o hasło. Gdzieś powyżej jest link do ściągnięcia zdjęć.
Sadyl....ja ponownie poproszę hasełko na @ do zdjęć Crossa.
Ruski rok trwa 49sekund ściągania programu do moich zdjęć.
Cross nie posiadam twojego maila
Sadyl....ja ponownie poproszę hasełko na @ do zdjęć Crossa.
Ruski rok trwa 49sekund ściągania programu do moich zdjęć.
Cross nie posiadam twojego maila
> Ruski rok trwa 49sekund
Ja zdążyłem skoczyć do Biedry i wrócić. A nie mam łącza przez modem Tepsy :D 30 Mb/s.. i tyle faktycznie jest.
A transfer z serwera był W PORYWACH do 50 kb/s. Stąd moja inwencja ściupciania zdjątek i wrzucenia na swój serwer.
Do wszystkich plików hasełko jest takie samo. Już wysłane.
Ja zdążyłem skoczyć do Biedry i wrócić. A nie mam łącza przez modem Tepsy :D 30 Mb/s.. i tyle faktycznie jest.
A transfer z serwera był W PORYWACH do 50 kb/s. Stąd moja inwencja ściupciania zdjątek i wrzucenia na swój serwer.
Do wszystkich plików hasełko jest takie samo. Już wysłane.
TyłkoSz się niedawno zarzekał na Forum o preferencjach...
O preferencjach nie piszemy:-)
Może nie wysłał ,bo nie zauważył.
Po fakcie (po zrobieniu zdjęć) moja koleżanka poinformowała
mnie ,że aparat robi TROCHĘ WIĘKSZE ZDJĘCIA W OPCJI PLAKATU.
Taniec był całkiem przyzwoity.Tym bardziej,że ja udawałam,iż
robię zdjęcie.W rzeczywistości ich nagrywałam.
Taka ze mnie wredota. Ale pewnie mi wybaczą.
O preferencjach nie piszemy:-)
Może nie wysłał ,bo nie zauważył.
Po fakcie (po zrobieniu zdjęć) moja koleżanka poinformowała
mnie ,że aparat robi TROCHĘ WIĘKSZE ZDJĘCIA W OPCJI PLAKATU.
Taniec był całkiem przyzwoity.Tym bardziej,że ja udawałam,iż
robię zdjęcie.W rzeczywistości ich nagrywałam.
Taka ze mnie wredota. Ale pewnie mi wybaczą.
A kto ogarniał moją sesję ze świętą trójcą :D ?
Ja nie miałam takiej przyjemności:-(
jak odzyskam kartę poszukam filmiku i wstawię na FB(oczko)
mam poważny problem czy oglądać zdjęcie w pionie czy w poziomie :D........
najlepiej Sadyl na głowie ,wtedy wszystko ogarniesz.
Ja nie miałam takiej przyjemności:-(
jak odzyskam kartę poszukam filmiku i wstawię na FB(oczko)
mam poważny problem czy oglądać zdjęcie w pionie czy w poziomie :D........
najlepiej Sadyl na głowie ,wtedy wszystko ogarniesz.
Któż by pomyślał, że temat zejdzie na hasło :P Co do zdjęć, tych od Pszemka jeszcze nie pobierałem ale zrobię to również. Co do filmiku, niekoniecznie mi potrzebny bo wiem co robiłem :D I nijak ma się to do moich preferencji ;>
"Bez godzin i bez kalendarzy
"Was, ciut większe dziewczynki...".....
Nie pojechał ,bo "dziewczynki" nie takie
drażliwe ,jak istoty czytujące.
Za to ja pod naciskiem mojej latorośli
zaczynam pracować by hasełko było
całkiem na czasie.
Narazie zakwasy są efektem,ale
chcesz być piekny/a musisz cierpieć.
Za jakiś czas będę biegać z Stonki z beczką piwa jak te panie
pozycja nr 6
http://www.list09.com/beautiful-crossfit-women/
Leniwcom i leniuchom dedykuję
Nie pojechał ,bo "dziewczynki" nie takie
drażliwe ,jak istoty czytujące.
Za to ja pod naciskiem mojej latorośli
zaczynam pracować by hasełko było
całkiem na czasie.
Narazie zakwasy są efektem,ale
chcesz być piekny/a musisz cierpieć.
Za jakiś czas będę biegać z Stonki z beczką piwa jak te panie
pozycja nr 6
http://www.list09.com/beautiful-crossfit-women/
Leniwcom i leniuchom dedykuję
@vi:
Jak zwykle, masz rację :)
http://patdollard.com/2013/09/actor-jack-nicholson-retires-from-acting/
Jak zwykle, masz rację :)
http://patdollard.com/2013/09/actor-jack-nicholson-retires-from-acting/
http://www.youtube.com/watch?v=rfhTU5o_-60
cross... łap... coś o tobie...i to bez głowy :D
cross... łap... coś o tobie...i to bez głowy :D
"każdy ma tyle lat na ile się czuje :-)"
Ja tam czuję się bardzo młodo :D
@białymiś - dzięki. Moje nie taka młoda, miało znaczyć, nie taka młoda, jak Ty :P
Pisząc "ja już nie taka młoda" - miałam na myśli nie to, jak się czuję, a to ile naprawdę mam lat i że owego faktu nie pamiętam :D
Ja tam czuję się bardzo młodo :D
@białymiś - dzięki. Moje nie taka młoda, miało znaczyć, nie taka młoda, jak Ty :P
Pisząc "ja już nie taka młoda" - miałam na myśli nie to, jak się czuję, a to ile naprawdę mam lat i że owego faktu nie pamiętam :D