Widok

Ognisko 26.04.2014

Nadszedł czas na pierwsze (lecz nie ostatnie) tegoroczne ognisko. :)

Termin jak w tytule wątku.

Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Sadyla. Tym razem nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy tylko forumowiczów z Trójmiasto.pl (nie jest przeznaczone dla użytkowników innych portali społecznościowych) tzn. każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie przechodzi się przez swiatła na Dąbroszczaków przy Biedronce i dalej deptakiem przez park w stronę morza. Po ok. 200 m trzeba skręcić w prawo (druga "porządna" alejka gruntowa)
- Start 17:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: 888 939 I7O

Proszę deklarować swój udział (dla celów statystycznych ;]) choć ta edycja ogniska odbędzie się nawet jeżeli swój udział zadeklaruje tylko kilka osób.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Potwierdzam swój udział w 100% :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też zamierzam być :)
Jako, że to 28 rocznica Czarnobyla, na wejście serwujemy płyn Lugola :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
az sie zastanawiam czy nie przyjść :))

płyn Lugola -fujjjj
jest szansa ze przyjdę , a będzie stara kadra ???
> a będzie stara kadra ???

Zależy, kogo masz na myśli. Większość to będą osoby znające się od roku-dwóch (osobiście, bo z forum to zapewne dłużej) + (zapewne) świeżynki.
@Qqq:

Info Crossa skierowane jest głównie do "świeżynek". Uczestnicy poprzednich ognisk uzyskali informację wcześniej, na priv.
W zasadzie moglibyśmy robić imprezę zamkniętą...ale właśnie otwarta formuła pozwala zintegrować się osobom nowym na Forum.
I dopóki nie będziemy żałować tej formuły, nie zamierzamy jej zmieniać.

Przejrzyj poprzednie wątki "ogniskowe". Sporo "świeżaków" miało obawy przed ogniskiem. Warto prześledzić ich wpisy przed nim i po nim.
Dobre ognisko z crosem toc to szok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ech ....gdyby nie ta lugola...;/
Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).

W Tesco do 23 ;]
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
@TylkoSz:

Fakt, zapomniałem. Ja już bym do Tesco jechał autem :D
A nie jest całodobowe, jak inne?
Co prawda kilka kroków dalej i z racji pobliskiego przybytku należy trzymać pewien fason ale całodobowe nie jest. No i jeszcze kawałek dalej, po drugiej stronie ulicy mamy Małpkę Express, czynną do 24. Najbliższy, całodobowy znajduje się na Jagiellońskiej, bądź Kołobrzeskiej(zamknięty i zakupów dokonuje się przez okienko w porze nocnej).
@TylkoSz:

Jak dobrze mieć tambylca pod ręką :)
A co do sąsiedztwa - przemili są. Byłem tam parę razy. Urzekła mnie blondyna na "portierni". Przesympatyczna :D
Jeśli to czyta, to zapraszamy. W cywilkach oczywiście :D
I nie wierzę, że nie udało Ci się blondynki zagadać :D
Sadyl, czyżby słabsza forma ? :P
@Ilona:

Proza życia, czyli szyba z interkomem. Nie miała okazji do doznań podprogowych :D
Nie miała okazji do doznań podprogowych :D

Trzeba było wykorzystać szufladę w tej szybce.
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa ,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
"Urzekła mnie blondyna na "portierni". Przesympatyczna :D"
Gdy ja tam byłem, to za szybą siedziała starsza pani i poczułem się jak w urzędzie. Lakoniczne pouczenie i do widzenia ;)
> Gdy ja tam byłem, to za szybą siedziała starsza pani i poczułem się jak w urzędzie. Lakoniczne pouczenie i do widzenia ;)

Może to ta sama tylko inaczej postrzegacie z wiadomych racji :D:D:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie miała czarne włosy, wiek wskazywał na "złotą jesień" :P
@Ilona:
Nie sądzę, aby TylkoSz uznał "moją" blondynę za starszą panią :D
Dotrę dosyć późno,mam nadzieję,że jeszcze kogoś (w miarę trzeźwego) zastanę ;) nie mogę się doczekać :)
@Ciacho:
Na ile wiem, to póki co, funkcjonuje Ustawa o wychowaniu w trzeźwości i tym podobnych pierdółach zabraniająca spożywania alkoholu w parkach. Jako legaliści, nigdy nie pijemy w parkach. Zawsze samotnie albo w większej grupie :D
proponuje barylki Wedla z alkoholem
Ooooo tak! Jestem jak najbardziej za :D
Powinnam się zjawić ;)
Start o 17 a od której ktoś będzie siedział z drewnem i kto? ;P
@Ruda:
Drewno powinno być "just-in-time" lub chwilę później. Jestem z gościem umówiony po 16. Potniemy, zapakujemy i przywieziemy.
Jeśli zdążę do soboty wymienić drzwi od chałupy, to stare (solidne, suche drewno) będą na rozpałkę :)
Podejrzewam, że od 17 lub nawet ciut wcześniej, na miejscu będzie Cross ze swoją lepszą (a na pewno znacząco bardziej atrakcyjną wizualnie) połową ;)
To Cross ma drugą lepszą połowę? Nie wierzę..., kto wytrzymuje jego marudzenie? ;) ;) ;)
Dzięki za info ;)

Podobno ma padać, co Wy na to?;P
A bo to pierwszy raz? Niech se pada.
Już dawno zostało zauważone, że kiedy pogoda dostrzega, że nic sobie z niej nie robimy i może nam generalnie skoczyć, to się radykalnie poprawia :D
Nie będzie padać.
czy moge wziac śpiwór?

a ile was bedzie>? ja mam szkole, studia
nie wiem co poczac, co wybrac
Studia są maks do 20 ;P To potem możesz wpaść ;)
Ale zapewne od rana, więc stąd pytanie o śpiwór - drzemka przy ognisku i... na uczelnię! :)
> a ile was bedzie>?

To jest zawsze zagadka. Zazwyczaj jest znacznie więcej, niż się deklaruje w wątku :D
genialnie, będę, mam nadzieję, że poznam wieszcza forum 3Miasto:)
może również będzie kilka osób z postów:)
deszcz, nie deszcz...co wy, z cukru?:D
Wpadne albo nie zajdę świadomie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cross, jesli nie przyjdziesz to ja chetnie sie zjawie :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jeżeli to miał być żart to słaby. A jeżeli nie to lepiej jednak sobie odpuść.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie, to nie byl zart. Serio jesli nie przyjdziesz to ja sie chetnie tam pojawie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tu nie ma nic do śmiechu. Jesli Cross nie przyjdzie to ja deklaruje przybycie. Inaczej szkoda czasu i nerwów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem, czy zauważyliście, ale Cross jest współorganizatorem (jak zwykle zresztą) zarówno tego jak i poprzednich igrzysk forumowych.
Jeśli jego towarzystwo wam nie odpowiada, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście zorganizowali ognisko sami, w innym terminie, z zastrzeżeniem, że Cross jest na nim dla was persona non grata.
Na jutrzejszym ognisku Cross będzie - zatem was nie będzie. I nie sądzę, żeby ktoś z uczestników cierpiał z tego powodu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
To ja się dołącze. Również żałuje, że Cross bedzie. Tacy ludzie jak on wszystko psują. Na tym głupim forum nie mozna nic na Crossa napisac bo zaraz sie zrywa banda takich jak on i ujada.
To typowe dla ludzi, którzy na codzień są sfrustrowani. Szukają wówczas miejsca gdzie mogą poczuć się ważni i mocni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
@~Kate

Aleś pojechała...
"To typowe dla ludzi, którzy na codzień są sfrustrowani. Szukają wówczas miejsca gdzie mogą poczuć się ważni i mocni." no właśnie...dobrze, że chociaż szczerze o sobie piszesz :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
widac masz problemy ze zrozumieniem:)
> Na tym głupim forum

Obecność na Forum nie jest obowiązkowa. Uważasz je za głupie, to po prostu nie korzystaj.
I zerwała się banda takich jak on i ujadają... :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hau hau..
jak widać.............
potwierdzenie wszystkiego co wyzej pare osob napisało.............
Proszę nie karmić trolla.

~kate kimkolwiek jesteś zaproszenie na ognisko Ciebie nie obejmuje ( w pierwszym poście napisałem wyraźnie że nie tolerujemy chamstwa i głupoty). Myślę że to wyczerpuje temat powyższej dyskusji.

A na Crossa można napisać cokolwiek byle konstruktywnie i zasadnie. Bezpodstawne obelgi nie są mile widziane.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Trollu...
Skoro się nie podoba, to po ch.. tu wchodzisz i powietrze psujesz?
Nie ma innych wątków?
Deklaracja "ja przyjdę jeśli nie będzie X" jest na poziomie mało rozwiniętego gimnazjalisty. Jeśli nie odpowiada towarzystwo to się na imprezę nie idzie i tyle. Szczególnie, jeśli dotyczy to organizatora imprezy.
Coś na zasadzie.. zaproszenia na domówkę, które się łaskawie przyjmie, jeśli gospodarza nie będzie.
Masz coś personalnie do Crossa, to mu to napisz albo przyjdź na ognisko i powiedz Mu w twarz.
Sadyl jestes zwykłym chamem. Nie potrafisz nawet w sposob kulturalny polemizowac z kobietą. Żałosny du..k.
Cross kazdy kto dostrzega Twój poziom i wyraza swoja opinie jest trolem prawda? Ale chociaz tu jestes kims...........
"Cross kazdy kto dostrzega Twój poziom i wyraza swoja opinie..."

Skoro swoje poważne aczkolwiek niesprecyzowane uwagi odnośnie mojego poziomu przedstawiasz w sposób opisany powyżej (czyt. obraźliwy, napastliwy, dziecinnie żałosny i niepoparty konkretami) to co można powiedzieć oi pomyśleć o Twoim poziomie?

Stanisław Lem
czytałam wiele wątków i wiele razy widziałam jak obrazasz i krytykujesz innych. Natomiast w momencie kiedy ktos o Tobie mówi cos co Ci sie nie podoba to szczujesz od razu swoimi forumowimi pieskami jak ten cham sady, który odnosi sie w taki sposob do kobiety ze powinno mu sie dac w gębę.
Dlatego uwazam, ze to typowe dla ludzi, ktorzy na codzien nie moga wiele, nie znacza wiele i tu wreszcie znalezli miejsce gdzie czują sie mocni................
Kate, odpuść, chyba masz zły dzień, idź na spacer może?
w takim razie mało wiesz o jednym i o drugim. Cross to genialny, inteligentny maruda, nie da się go nie lubić (nie, nie jestem lizod*pem, mówię co myślę)

a sadyl...no cóż...ostatnie co można o nim powiedzieć to, że źle się odnosi do kobiet :)
jak widac powyzej. prawdziwy gentleman, facet z klasą
nie widzę nic obraźliwego w jego wypowiedzi....a ty widzisz? ma w 100% rację...jak się forum nie podoba to wypad. ja się nie pcham tam, gdzie mi źle...uważam, że to idiotyczne, że siedzisz tu i hejtujesz zamiast zabrać swoje szanowne manatki i opuścić ten lokal.
zróbcie sobie swoje ognisko i tam obgadujcie forumowiczów, którzy wam nie odpowiadają bo na naszym (jak już Cross zaznaczył) trolle, hejterzy i chamski plebs nie jest mile widziany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to gratuluje Ci wyobrazanie na temat kultury i poziomu człowieka skoro nie widzisz nic obrazliwego jak facet do kobiety zwraca sie "po kij tu jestes". Patologia...........
"czytałam wiele wątków i wiele razy widziałam jak obrazasz i krytykujesz innych."

Przyznaję że wielokrotnie krytykowałem a nawet drwiłem z niektórych piszących na tym forum. Jednak zawsze moja krytyka czy drwiny miały merytoryczną podstawę i odnosiła się tylko do tego co i jak piszą. Nigdy nie posuwałem się do obrażania innych użytkowników ad personam dopóki pierwszy nie zostałem obrzucony obelgami.

"Natomiast w momencie kiedy ktos o Tobie mówi cos co Ci sie nie podoba to szczujesz od razu swoimi forumowimi pieskami..."

Nikogo nikim nie szczuję a gdy ktoś czyni mi zasadne uwagi to nie mam pretensji a nawet gotów jestem uznać swoją winę. Natomiast wpisy typu: jesteś gupi itp zasługują na moją ostrą reakcję.

Ciacho aż żem się spłonił jak podlotek. ;)))

Stanisław Lem
no cóż...przewrażliwione jednostki też się zdarzają ;)

@sadyl następnym razem wysławiaj się staropolszczyzną...albowiem białogłowe niewiasty udając, że są damami wymagają szacunku same go nie okazując ;)
Patlogia, ze nie razi was cham mowiacy do kobiety "po kij".
Zwykła patloa. Szkoda na Was czasu..........
a nie razi cię, że nazwałaś sadyla żałosnym d*pkiem i chamem? to jest według ciebie kultura? nie przypominam sobie, żeby ów cham rzucił w ciebie jakąkolwiek obelgą...
Nazwałam go chamem i załosnym d*pkiem który nie potrafi w sposob kulturalny podskutowac z kobietą i pisze do niej "po kij".
Ale tego nie warto wyjasniac jak widac bo takie zachowanie to norma wsrod patologii...........
więc patologicznie powiem: zabierz swój plebejski tyłek stąd i zamknij się na wieki wieków skoro obrażasz użytkowników.
tak tez uczynie. wspolczuje ze jestes kobieta i nie razi cie jak facet mowi do innej kobiety "po kij". zreszta dzis poziom babek jest słaby co potwierdzasz w 100%
Kasiuniu słodka i miła...
Grzecznie i kulturalnie odpowiedziałem ci o 10:14. Twoje brnięcie w temat dało mi podstawy do oceny, że nie jesteś osobą, która sama siebie szanuje - zatem i na szacunek innych nieszczególnie zasługujesz. Stąd moja inwokacja "Trollu". I to było jedyne słowo, które możesz uznać za obraźliwe.

O kiju nie wspomniałem ani słowa. Pisałem "Po ch..". Równie dobrze mogło to oznaczać "Po cholerę".
Jednak ze skojarzenia widać, co zaprząta twe myśli ;)
> "czytałam wiele wątków i wiele razy widziałam jak obrazasz i krytykujesz innych."

Ja piertole, na podstawie wypowiedzi w wątkach stwierdzasz jaki to Cross jest straszny? (Bo dla mnie tak to zdanie zabrzmiało) Ja tu już zazdrość czułam, że jakieś bliższe stosunki czy coś a tu takie pierdoły :D
Zazdrość o moi? Zupełnie niepotrzebnie. ;)

Stanisław Lem
:D
Deklaruję swój udział w ognisku ;-)
Mam nadzieję, że nikt o DROBNYM dychaczu nie zapomni :) Bo nie wiem, jak Cross.. ale ja nie zamierzam wypychać sobie kieszeni banknotami do wydawania reszty ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jeszcze nie wiem czy będę, jutro idę na ENEMEFa i będę oglądać filmy całą noc, także myślę, że dopiero w sobotę zdecyduję czy iść na ognisko czy spać.
Wrócisz, padniesz, odeśpisz, wstaniesz i pojedziesz na ognisko. Proste? ;)
@Sadyl, kwestia tego czy będę w odpowiednim nastroju, bo ostatnio mi średnio na ognisku poszło i się szybko zmyłam ;)
@kafka - myślę, ze mnie nie przebiłaś z tym szybkim zmyciem ;-)

Tyle, ze ja jeszcze powróciłam :D
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
To fakt :) Ale tak jak mówisz, ty przynajmniej wróciłaś :)
Nici z mojego odespania, ani dziś mi się nie udało przed kinem wyspać, a jutro pracuję.
@Kafka
szkoda życia na spanie, wyśpisz się po śmierci :D

@Sadyl
chętnie użyczę własnego portfela :P
@Ilona:

Fajnie. Mam własną księgową i inkasentkę w jednym. Mniam :D
Ale pamiętaj, trzeba stawiać na młodych (ciągle o sobie mówię :D ) a ta Twoja to zapewne tuż przed emeryturą ;]
Nawet gdyby w mundurówce pracowała.. to i tak sporo Jej do emerytury ;)
@Ilona- sen to podstawa przy mojej jakże odpowiedzialnej pracy ;) Ale masz rację, zawsze jeszcze zostaje niedziela na odespanie.
@Sadyl
no nie mów, że na czarno zatrudniasz ;>

@Kafka
właśnie tak a i podobno pogoda ma temu sprzyjać, jakieś deszcze i takie tam inne ceregiele :D
Byłem z naszą niemłodą już, acz nadal piękną, forumowiczką na wizji lokalnej w punkcie "0".
Ku smutkowi przede wszystkim Pań: nie ma Toi-Toi'a. Wraz z tym jakże przydatnym przybytkiem zniknął także charakterystyczny punkt orientacyjny w terenie. Na szczęście, na drzewie wisi jakiś plakat/reklama w dosyć jaskrawej kolorystyce. W tym miejscu należy z deptaka / ściezki rowerowej skręcić w prawo na ubitą gruntową ścieżkę. Po kilku krokach będzie już widać miejsce ogniskowe.
świnia! :P
@Ciacho:
Zacytowałem jedynie Twoje własne słowa ;]
Dobrze, że zadanie nr 2 wykonuję z rana i w południe a na 1nkę chodzę w pobliskie krzaczky :D
zazdroszczę metabolizmu jak w zegarku :D

sadylku...ależ ja przy was młodnieję :D
> zazdroszczę metabolizmu jak w zegarku :D

Fakt. Godny pozazdroszczenia. Gorzej, gdyby dwójeczka przypadała zawsze na np. 3:37. Czy śpisz, czy nie :D

> ależ ja przy was młodnieję :D

Podejmij pracę w domu spokojnej starości a poczujesz się jak nastolatka ;]
A tak w ogóle to jakie "WAS"?
μ: wlejemy Jej na d*psko na ognisku? ;D
Nie ma czego zazdrościć, wspomagam mój metabolizm :P
:D ależ to dla mnie żadna kara, ja lubię :D
@Ciacho:
TO jesteśmy dogadani. Jeden stempel oszczędzam - będzie na pręgierz robił. Biorę łopatę do jego wkopania. Ty bierzesz oba pejczyki a Ilona kajdanki (te trefne, no chyba, że zdąży na jutro skołować "fachowe" ;)
Będzie pierwsze ognisko S/M* :D

BTW: mogę skołować 3m rury 2,5". W wiadomym celu. Ogarniać teraz, czy zostawiamy jako atrakcję na kolejne spotkanko forumowe? ;>

---
(*) Trza było dzisiaj zagadać "girls in black" pod GB o kostiumiki :D
jeszcze się z mikro nie zapisałyśmy na pole dance :D jak już to zrobimy to same przywieziemy rurę :D

tak, dzisiaj panie pod galerią były niesamowite...że im się nic nie poodparzało w tych lateksach :D
@sadyl

To by było naruszenie jej nietykalności osobistej ;)
@μ: spoko. Przygotuję jakiś glejt, że się zgadza, w jakim czasie i jakim zakresie. Ciacho podpisze i będzie gites.
Zawsze też możesz kupić u mnie OC w życiu prywatnym jak również ochronę prawną :]
Myślisz, że na trzeźwo podpisze?
Hmmm... Zobaczymy ;D
Będzie ciemno, może nie zauważy, co podpisuje ;)
nikomu już nie można ufać na tym podłym i bezwzględnym świecie :P
W innych okolicznościach napisałabym- i ja tam byłam, z Forumowiczami się bawiłam... ale nie napiszę.

Tinker... łączę się z Tobą ;)

w innych okolicznościach pewnie i ja bym tak napisał ;)
Ja się właśnie obudziłam, więc już niestety nie dojadę. Pozdrawiam wszystkich i bawcie się dobrze.
aaaa... to dzisiaj....
To przegapiłem ;d czułem w moczu że coś będzie ale nie dziś ;p
Doszłam co prawda jako ostatnia ale było super :) :-* jesteście cudowni!!!
Ciszę się ciacho że Ci się podobało:)
Miło było znowu zobaczyć was kochani szkoda że Nudi się spóźnił:)
Pozdrawiam i miłego poranku życzę:)
W innych okolicznościach napisałabym- i ja tam byłam, z Forumowiczami się bawiłam...

Dzięki Crossowej żonie trafiłam,dobrze się bawiłam ,za nieobecnymi tęskniłam......

Mieliśmy 3 świeżynki, 2 osoby miały imieninki.
świetnie się bawiliśmy , sezon ogniskowy zaczęliśmy
Jako świeżynka mogę powiedzieć, że cieszę się, że do Was dołączyłam, było wesoło i bardzo miło :).
> Doszłam

I to się liczy :]
sadyl, jak tam główka?:D
Samopoczucie rewelka.
W pewnym wieku już po prostu nie wypada mieć kaca :D
...czy jeżeli ja nie mam kaca w ogóle nigdy to znaczy, że już jestem w pewnym wieku? :( o nie!!!! pierwsza zmarszczka...pierwszy siwy włos...to już tak blisko :D
Oj.. nie miałem na celu wywoływanie Twej depresji. Wybacz ;)
hihi luzik, mnie ciężko zdołować :D :-*
Ciacho, zapomniałam dać Ci ulotkę :(
jaką?:P
Pamiętasz, w piątek rozmawialiśmy o zajęciach natury... hmm, sportowej.
aaaaaa :D już wiem :D joga w powietrzu...niesamowity sport :D
Nie wiem dlaczego glonojad mi się skojarzył :D
:))
Sadyl, zajrzyj na maila :)
Dzień dobry.
Na priva poproszę o maile, na które mam wysłać słit focie (zbiory moje i Majki)
Mój mail jest oficjalny :
buddabubu@o2.pl
Dzięki za zdjęcia. Szkoda że się Ciacho na żadne nie załapało.

Stanisław Lem
moze Fasolka jeszcze robila pozniej zdjecia, na ktorych bedzie Ciacho, nie wiem tego, za bardzo bylem pochloniety tancem z TylkoNim
załapałam się na jolkowe zdjęcia! zapewne każde mam z browcem więc mało kobieco ale co tam... :D
"więc mało kobieco ale co tam... :D"
Gdybyś leżała we własnych wymiocinach, obdarta i nie wiem co jeszcze, to by było mało kobiece :D
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Autorze zdjęcia, jesteś tym, który wytrwał przy stole czy może tym, który poległ?
To kwestia gustu i wychowania co jest mało czy dużo kobiece:))
Cross wraca do domu;))

image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale jest piękna pogoda:)
...no...w taką pogodę warto poćwiczyć jogę :)

http://pixxy.pl/obrazek/2805
W taką pogodę najlepsza jest aktywność na zewnątrz. Szkoda, że jak na razie, to tylko w myślach :P

A tak wyglądaliśmy wszyscy razem :D
image
Ja się aktywnie grzeje na słoneczku
rozumiem, że ten z koroną to Cross... a za nim w czerwonym berecie z kobzą sadyl :D

...nawet jakaś jedna blondynka tam się po lewo uchowała :D z miną jakby właśnie wypiła ocet :D

po prawej obok Crossa klęczą Pszemek i Tylko on (wiadomo który to który...po dziecku widać :D )

Jolka po lewej od Crossa...polewa, zarządza... :D

Ilona wznosi toast w prawym górnym rogu ;)

Mikronezja- lewo u dołu...siedzi i patrzy na ten cały rozgardiasz srogim wzrokiem dzierżąc w dłoni coś, co przypomina patyczek na kiełbaskę :D

białymiś lewy górny róg- czerwona czapeczka... diabeł wcielony :D

majka- pod misiem ;)
Aha, Pszemek daje mi klapsa... zakrawa o perwersję :P
No, ładnie, Ciacho - w Twoich oczach jestem facetem z brodą?
to nie o to chodziło chyba *_^
hahah :D moja interpretacja była inna ale każdy oczywiście może sobie interpretować jak mu się tylko zamarzy :D

ja tam nie wnikam w wasze perwersje :D

mikro...ale jakim seksownym facetem z brodą :D mi się po prostu ten pan skojarzył z takim spokojem i mądrością :) a to twoje atrybuty :)
No, niech Ci będzie ;))
ciacho, a jaka dokładnie była Twoja interpretacja?:>
No wiesz co Ciacho że Ja diabeł i jeszcze Majka pode mną :P
Ja o swoich perwersyjach ni będę pisał bo jeszcze zobaczy to ta ładna policjantka i Mnie aresztuje:P
Uhh zalozy ci kajdanki i co bedzie ;)
"mikro...ale jakim seksownym facetem z brodą :D mi się po prostu ten pan skojarzył z takim spokojem i mądrością :) a to twoje atrybuty :)"

Ciacho sprytnie wybrnęłaś. ;)

"Uhh zalozy ci kajdanki i co bedzie ;)"

Będzie się działo. :)

A na marginesie panie policjantki z obu załóg były prześliczne i przemiłe. :)

Stanisław Lem
@Cross:

Co racja to racja :)
A skoro już wiemy, że nasza Policja z Przymorza czyta Forum, to następnym razem zapraszamy na dłużej i w cywilkach :D

Wizja lokalna zaliczona. Jak zwykle - czysto i schludnie. Jedynie pogorzelisko się nieco dymiło, ale podejrzewam, że to już dzisiejsi nasi następcy byli.
Dzięki za miłą zabawę, było jak zawsze wyborowo :)))

Za sweet focie również kochana Trójco :D

No i co do mundurowych, panów w gajerach również zapraszamy, równowagę trza zachować, a za mundurem.... wszyscy przecież wiemy
Teraz jestem już grzecznym chłopcem i raczej policjantki nie będą chciały mnie obrączkowac:(((
Co do zdjęć: nawet podzielone na odcinki, przesyłane maile są strasznie wielkie. Dlatego standardowo wrzucam je na serwer i jeśli ktoś miałby taką potrzebę, proszę się zgłosić po adres i hasło
Sadylku poproszę o adres i hasło mojego maila znasz
bialy mis, ale sadyl mowi chyba o tych fotach co ja wysylam, a Ty juz dostales na maila ;p
Sadyl jak masz zdjęcia od Jolki to poproszę namiary. Pozostałe zdjęcia mam.

Stanisław Lem
Dokładnie tak.
Zdjęcia na serwerze są na okoliczność, gdyby ktoś miał problem ze ściągnięciem ich przez pocztę (bo ma np. niski limit wielkości pojedynczego maila).

Zdjęć od Jolki jeszcze nie mam.
Yhmmmm myślałem że sadyl ma coś pikantego:D to poczekam na. Te od Jolci :)
> myślałem że sadyl ma coś pikantego

Mam pastę wasabi. Przydaje się zamiast żelu intymnego :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ja mam tylko fotki od Pszemka :-)

Nie mam od fasolki, Crossa i Mata. Także, jak co, to poproszę :D

@ciacho - twój opis zdjęcia świetny. Ja przeczytałam, że jestem pod misiem, to padłam :D

jak zawsze było super, dzięki :D

A do Trolli - uwielbiam Crossa i przyznaję się do tego publicznie :D Możecie mnie zminusować, bardzo proszę.
Tylko ciekawe kto z Was zna go osobiście, że takie wnioski wyciąga...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Blachara ;>
Blachara też stworzenie boże, nie każdy nią być może :P
Zdjęć od Jolki jeszcze nie mam........

Co dopiero wróciłam do domu z pracy ,więc wybaczcie....
Ciacho jest na zdjęciach , te kobiece(bez piwa) również.
Oczywiście zapomnieliście o Alicji, jest też.
" Oczywiście zapomnieliście o Alicji, jest również"

bo Alicja nie "nasza"
Dziekuje Majka :D c(i)ała przyjemność po mojej stronie :D
> c(i)ała przyjemność po mojej stronie

Egoistka ;)
Oczywiscie,czasem trzeba :D
bo Alicja nie "nasza"......
Już Biały postarał się ,by była nasza :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zobaczymy co ztego starania wyjdzie :)

a to sorry, zupełnie nie wiem dlaczego to przeoczyłam ;-)
@JF:

Nie uważasz, że takie wyciąganie prywaty na Forum jest deko nie na miejscu?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
To co JF Napisała to Ale wprowadzalem w forum.pokazywalem co i jak :-D
dokładnie ...... pokazaliśmy Ali gdzie jest "nasze miejsce" w necie.
I tyle ,więc ,żadnej prywaty nie było
Ok. Ja relacji Misia z Alicja nie jarzę. Zatem chciałem się tylko upewnić, że wiesz, co robisz ;)
chciałem się tylko upewnić, że wiesz, co robisz ;)......

pokazałabym język ,ale nie wypada
Może na złagodzenie atmosfery - poszukałam na YouTube fragmentu teleturnieju, o którym wspomniałam na ognisku i znalazłam dłuższy fragment:
http://www.youtube.com/watch?v=l9lSzSAgtRU
Rewelacja prawie się udusiłem ze śmiechu:)
o boże :D byłaby reanimacja...

...a alicji brak do zrobienia usta-usta :D
Ciacho
Dobrze że się nie udusiłem.
Bo jeszcze muszę spróbować Jeszcze Twoich deVolay
de volaille :D tak dla ścisłości...volaille to po francusku drób więc cała nazwa "kotlet de volaille" oznacza dosłownie kotlet z drobiu :)

tak, robię mistrzowskie :D nie chwaląc się :D zrobię ci na następne ognisko :D hihi
padłam :D:D:D

Chociaż wyglądem mu brakuje ale kto tam by na to patrzył :D
Ciacho wiem ze źle napisałem:-D
Do następnego ogniska daleka droga pewnie coś innego się wydarzy w międzyczasie:)
czy mi się wydaje czy to było delikatne wproszenie się na kotleta?:D
Milusi ten jaguarek. Miałbym się do kogo przytulić:-P
@Ciacho:

Dzięki Teraz jeżdżę PRAWIE Jaguarem :D
Nota bene.. cholernie lubię, kiedy mi Kociak mruczy przy głaskaniu ;)
Wydaje Ci się ja to mam czasem mało czasu żeby wpadać na kotlety :)
a ja tam lubię schabowego w płynie :D
a propos kotków i ich głaskania...

http://cdn.memegenerator.net/instances/46004862.jpg

:D boże ja chyba na każdą okazję znajdę obrazek :D

@misiu ah to zwracam honor :D
cholernie lubię, kiedy mi Kociak mruczy przy głaskaniu ;)

Ja to lubię mruczec ale tobie sadyl nie dam się :-)
@Ilona:

Zatem: Zdrowaś Mario :D
@ciacho
obrazek to słód, miód i orzeszki :D

@Sadyl
Maria mam na trzecie :D
@bm:

Jakoś, w żalu i bólu, tę traumę odrzucenia przeżyję :D
Sadyl
A już się martwilem że będziesz smutny :)
> Maria mam na trzecie

Zakonotowane. Podobnie jak D. na drugie :D
...podobnie jak Jan Rokita na drugie :D
Ja na trzecie mam. Andrzej :)

Dobranoc robaczki ;:)
robaczki się przyjęły :D hihi

dobranoc misiu :D
Bo robaczki sa gorące:) haha
Na każdym zdjęciu mam w łapce aparat fotograficzny .
Jak to możliwe?
A, mam nawet Wiktorię na kilku fotach
az żałuje ze nie bylem -tak wypadło .
jaka była średnia wieku ??? czy aby nie zawyżył bym ja zbytnio
Ciacho trochę zawyżyła średnią.....ale była mocno spóznina to chyba się nie liczy...:)
Średnia 33
Lol
To chyba średnia ze średniej :D

A Ciacho nie spóźniła się, była o tej o której deklarowała więc bez takich mi tu :P
@jolkafasolka - na zdjęciach Mata jesteś bez aparatu :-)
@Ilona
To nie żart i nie średnia ze średniej, tylko średnia arytmetyczna :)
@Mikronezja - kurcze, to Ty już, jak sadyl znasz wszystkie PESEL'e :D
Oj, tam, oj, tam ;)
To jest średnia wieku 10 osób, bo tyle zapamiętałam :)
@Mikro
No chyba, że uczysz matematyki :D

Dlaczego nie mam zdjęć od Mata :( ?
@Ilona
Nie uczę matematyki, ale umiem liczyć :)
No ale tylko do dziesięciu :P

Przepraszam ale jakoś dziwny humorek się mnie trzyma i nie chce odpuścić :)))
na zdjęciach Mata .....hmmm takowych nie posiadam
Mat podeślij jolkafasolka76@wp.pl

Co do średniej wieku wydaje się mocno zawyżona zważywszy
,że panował rocznik 77 i niżej ,a dinozaury urodziły się w 66 (chyba)
@JF
zapomniałaś, że rozpiętość była większa, bo zaczynała się od 20 z hakiem
@jolka - wysyłam Ci zdjęcia od Mata :-)
> Ty już, jak sadyl znasz wszystkie PESEL'e

Jedynie część :D
A że μ podzieliła moją hobbistyczną pasję.. no cóż.. udzieliło się :D

> średnia ze średniej

To sie mediana nazywa :D

> Nie uczę matematyki

Fakt. Nie uczysz. Ja ani słowa. Ilona buziol :*
Dzięki za info...Jutro do 13 jestem mocno zajęta,potem się odezwę
@sadyl - masz zdjęcia od Crossa? Bo ja tych nie posiadam
" Dzięki za info...Jutro do 13 jestem mocno zajęta,potem się odezwę"

no problemo :-)
> średnia ze średniej
To sie mediana nazywa :D

No przecież wiem :PPP
m-a-j-k-a ....... no na tych przesłanych przez Ciebie
zdjęciach widać ,że na imprezie byłyśmy.
Ja poproszę o wysłanie zdjęć Crossa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
" m-a-j-k-a ....... no na tych zdjęciach widać ,że na imprezie byłyśmy"

hmmm - ciekawe po czym :D

" Ja poproszę o wysłanie zdjęć Mata" - te przesłana przeze mnie są od Mata właśnie :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmmm - ciekawe po czym :D

po kubeczku z herbatką :-) I jak gadam z Tobą i Mikro
" po kubeczku z herbatką :-) I jak gadam z Tobą i Mikro"

herbatka była dobra :D
herbatka była dobra :D......

herbatka strasznie suszyła. Wiesz ile pepsi wypiłam Misiowi i L?
Wolę kawę ...ewentualnie mam pizzerie obok ,więc zaproszenie aktualne
dobranoc słoneczka :*
@Majka:
Na jednym ze zdjęć ... wymownośc palucha.. bezcenna :D
to naprawdę podnosl bym średnia , tak co najmniej do 35- 199 :)
Myślę, że demonizujesz :D
A nawet jeśli.. to co z tego?
"@Majka:
Na jednym ze zdjęć ... wymownośc palucha.. bezcenna :D"

Ale to tylko do PSzemka było :D
to naprawdę podnosl bym średnia , tak co najmniej do 35- 199 :)

Chyba faktycznie user m demonizujesz.
Ja byłam najstarszą kobietą na tym spotkaniu i jakoś
nie mam żadnych dylematów z tego powodu.
Fajnie jak właśnie średnia się trochę zawyży.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
towarzystwo wzajemnej adoracji podnieca sie ogniskiem? teraz przez rok bedziecie zdjecia wymieniac? mozecie wyslac do Bravo ))))))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
A mnie zastanawia, po co czytać i komentować wątek, którym się nie jest zainteresowanym?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
myślę dokładnie, tak, jak sadyl.
Chyba logiczne jest, że skoro ognisko już się odbyło, to wypowiadają się tu raczej ludzie, którzy byli na ognisku.

Po co czytać i jeszcze bezsensownie komentować?
Jakoś zauważyłam, że niektórych ogromnie BOLI fakt, że niektórzy ludzie z tego forum się znają, spotykają, a nawet co gorsza lubią :-)

Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś cie stworzyli "kółko" tych, co nie lubią pozostałych :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Taaa.. już widzę óczmi wyobraźni wątek hejtowski:

"W dniu 03/05 ogniska nie będzie. Zatem nie macie po co na nie przyłazić".

"Nikt cie nie lubi, zatem i tak nikt by nie przyszedł"

"no ja z pewnością nie"

itd w podobnym tonie przez tydzień...

A po tygodniu wpis:

"Ile można pisać o tym, kto kogo nie lubi. Nudni jesteście. Nie lubię was"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
hehehe mogłoby być całkiem ciekawie, chociaż przez tydzień :D

no to może stwórzmy wątek: "03/05 ognisko, którego nie będzie. Ognisko nie odbędzie się pod warunkiem, że nie przyjdzie Cross, sadyl, Ilona, Jolkafasolka, ciacho, biały, PSzemek, Tylkoja, Majka, Mikronezja, Mat. Jeżeli kogoś pominęłam, a czuje się równie nielubiany, to przepraszam, ale też niech nie przychodzi :D"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
@Majka:
Jakoś zauważyłam, że niektórych ogromnie BOLI fakt, że niektórzy ludzie z tego forum się znają, spotykają, a nawet co gorsza lubią :-)

Mnie boli ....
http://demotywatory.pl//uploads/1489_600.jpg
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Przepraszam, a kto tu się lubi ? :P

Cross zadufany w sobie wieczny krytykant :*
Sadyl, podrywacz :*
Majka, blachara Sadyla :*
Ciacho, forumowa gwiazdka :*
Misiek, cicho-ciemny :*
Jolkafasolka, wiecznie reklamująca się za free :*
Mat, roztańczony na boki :*
Mikronezja, Wiktoria, TylkoJa i Pszemcio....na Was też coś znajdę :*

:D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
@Tinker - fajny ten Twój foch :-)

@Ilona - poza Mikronezją, Wiktorią, TylkoJa i Pszemciem znajdź coś jeszcze na Ilonę :D

TylkoJa - może być uciekający przed Pszemkiem - co ewidentnie widać na nagranym przeze mnie, przez przypadek, filmiku :D
No skoro jestem gwiazda to musze sobir nagrac film promo :D

...promo....od promocyjny...zeby nie bylo niedomowien :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
a ja myślę, że film promocyjny z bardzo ale to bardzo dużą dawką erotyzmu z pewnością spowodowałby lawinę wejść internautów a przez to stałabyś się na pewno gwiazdą...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ufff, mi się upiekło, może dzięki temu, że byłam na tylko 2 ogniskach ;)
Z jeszcze wieksza dawka erotyzmu? Toz wtedy nie ja ociekalabym seksem...to seks ociekalby mna :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ocieknę Tobą w wolnej chwili ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
hahaah sadyl wiedziałam, że na ciebie zawsze można liczyć w każdej kwestii :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
@Ciacho: mniam ;)

Zauważ jednakże, ilu mamy zazdrośników, sądząc po negatywach :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
no właśnie widzę jacy jesteśmy...ujemni :D

cały świat nie ma już sensu
gdy hejtują nas bez precedensu :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
@Ciacho.. też Ci dałem minusa.. A co tam :*
Poprosze o adres i hasło
na
alchemia69@interia.pl
Alchem
@Alchemia69 - hasło jest dostępne wyłącznie dla uczestników ogniska
...hasło jest dostępne wyłącznie dla uczestników ogniska

Alchemię po prostu zżera ciekawość ;)
#1.... tadam :D

Ja rozumiem, że Nasz Milusio i Błyskawicznie Nam Panujący nie ogarnia do końca zasad popularności wątku. Ale chyba 3miejscy informatycy ogarniają? Czy też nie bardzo? ;]
Są zdjątka od Crossa: http://sadyl.vot.pl/docs/Ogn140426C.zip
Hasełko takie samo, jak do zdjęć od Majki i Pszemka.
Jeśli ktoś nie zna, pytać na priv. Odpowiedź zapewne jutro (zaraz znikam).
Zdjątek od JF nadal niet :(
wez mi na maila wyslij haslo :>
Zdjątek od JF nadal niet :(

Mam problem z czytnikiem karty.
Czekamy więc z niecierpliwością na jego rozwiązanie.

Stanisław Lem
Czekamy więc z niecierpliwością na jego rozwiązanie.

Aż się boję ,że spełnisz groźbę i zmienisz avatara:-)
Problem rozwiązany , karta została przejęta.
Jednocześnie informuję cię Cross ,iż nie otrzymałam Twoich zdjęć
więc wstyd i hańba ( tu tupię nogą) smile
zaraz jeno bedom. ładujom siem.
mail poszedł.
Dziękować .Teraz mamy fotki na wieczór :-)

Matt przesłane
fajne fotki szkoda ze panna Alicja sie nie odzywa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
"Jednocześnie informuję cię Cross ,iż nie otrzymałam Twoich zdjęć"

Jolka
Wystarczy że zwrócisz się do Sadyla o hasło. Gdzieś powyżej jest link do ściągnięcia zdjęć.
Jeżeli dobrze pamiętam masz mój mail więc poproszę żebyś podesłała mi fotki.

Stanisław Lem
poprosze o hasło na adres alchemia69@interia.pl
Alchem
Zdjęcia nie są rozpowszechniane poza uczestników ogniska.
Zdjęć od JF nie da się przesłać mailem - mają w sumie 240 MB :D
W dodatku Pszemo umieścił je na serwerze, gdzie niezarejestrowani użytkownicy mają limit prędkości transferu i ciągnięcie pliku trwa ruski rok.
Zmniejszone do 45 MB są do ściągnięcia tu: http://sadyl.vot.pl/docs/Ogn140426J.zip
Hasełko takie samo jak do poprzednich plików. Jeśli ktoś nie zna, walić na priv :D
Ja poproszę hasło na maila bo wcześniejszych zdjęć nie ściągałem.

Stanisław Lem
@Wystarczy że zwrócisz się do Sadyla o hasło. Gdzieś powyżej jest link do ściągnięcia zdjęć.
Jeżeli dobrze pamiętam masz mój mail więc poproszę żebyś podesłała mi fotki.

Sadyl....ja ponownie poproszę hasełko na @ do zdjęć Crossa.
Ruski rok trwa 49sekund ściągania programu do moich zdjęć.
Cross nie posiadam twojego maila
> Ruski rok trwa 49sekund

Ja zdążyłem skoczyć do Biedry i wrócić. A nie mam łącza przez modem Tepsy :D 30 Mb/s.. i tyle faktycznie jest.
A transfer z serwera był W PORYWACH do 50 kb/s. Stąd moja inwencja ściupciania zdjątek i wrzucenia na swój serwer.

Do wszystkich plików hasełko jest takie samo. Już wysłane.
Pragnę zauważyć,iż jest tam nagrany filmik.
O 2 tańczących z .........
I dlatego plik jest dosyć duży :-)
To Pszemek coś sknocił, bo w linku, który udostępnił, nie ma filmu. Same zdjęcia. 242 MB :D
TyłkoSz się niedawno zarzekał na Forum o preferencjach. A nie jest jeszcze w wieku sklerotycznym, jak ja :D
TyłkoSz się niedawno zarzekał na Forum o preferencjach...

O preferencjach nie piszemy:-)
Może nie wysłał ,bo nie zauważył.
Po fakcie (po zrobieniu zdjęć) moja koleżanka poinformowała
mnie ,że aparat robi TROCHĘ WIĘKSZE ZDJĘCIA W OPCJI PLAKATU.
Taniec był całkiem przyzwoity.Tym bardziej,że ja udawałam,iż
robię zdjęcie.W rzeczywistości ich nagrywałam.
Taka ze mnie wredota. Ale pewnie mi wybaczą.
A kto ogarniał moją sesję ze świętą trójcą :D ? pamiętam, że było kilka zdjęć z nogą tu, nogą tam, nogą u góry, nogą na dole :D gdzie one są ...?

Czyżby się nie nadawały do publikacji ? :D
@Ilona:

Zdjęcia od Jolki, jako jedyne, obejmują również Ciacho.. zatem nogi są wszędzie i mam poważny problem czy oglądać zdjęcie w pionie czy w poziomie :D
zabrzmialo troche hmmm.... :D
no wlasnie nie ma ich :(
A tak sie staralem...na dodatek w tych sexi brylach...i jeszcze jak wzdychalas ;D
Eeeeeeeeee filmiku tyszzzz nie widziałam :(

Ale na żywo ciekawiej, więc .... nie popadajmy w defetyzm..... kto miał widzieć ten widział :P
A kto ogarniał moją sesję ze świętą trójcą :D ?

Ja nie miałam takiej przyjemności:-(
jak odzyskam kartę poszukam filmiku i wstawię na FB(oczko)

mam poważny problem czy oglądać zdjęcie w pionie czy w poziomie :D........
najlepiej Sadyl na głowie ,wtedy wszystko ogarniesz.
Hasło Sadyla jest fajniaste.
Przypomina dobre czasy kiedy małżonek
tak o mnie mówił:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Hasło jest do d.. bo kiedy ttworzyłem pierwszy plik..i hassło.. było ono wymyślone pod kątem jednej osoby. Nie przypuszczałem, że inni Forumowicze je poznają.
.. było ono wymyślone pod kątem jednej osoby....
Zorientowałam się ,że nie pod moim adresem.....
Ale hasło jest tak prosto piękne,że co jakiś czas komuś
może się miło kojarzyć.
I jest popularne jak 100%CUKRU W CUKRZE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
cross poczta czeka
Ja mam nagrany filmik, zupełnie przez przypadek, tańczących TylkoSz i Pszemka. Chciałam zrobić zdjęcie, a nagrałam :D
Nie wiem, czy Pszemek go wrzucił.

Hasło jest do bani i na pewno nie o mnie :P
> Hasło jest do bani....
Święte słowa ;)
O mnie też nie, chlip chlip ;(
Was, ciut większe dziewczynki, już chyba dosyć w życiu skomplementowałem? :D
>....już chyba dosyć w życiu skomplementowałem? :D

Zapamiętaj chłopcze, komplementów nigdy za dużo :P
> chłopcze

Milusio ;D

Zapamiętam. Albo prościej: napiszę robota do przypominania :D
Któż by pomyślał, że temat zejdzie na hasło :P Co do zdjęć, tych od Pszemka jeszcze nie pobierałem ale zrobię to również. Co do filmiku, niekoniecznie mi potrzebny bo wiem co robiłem :D I nijak ma się to do moich preferencji ;>
Nikt jeszcze filmu nie widział a tu proszę, tłumaczenie się pojawia :P
Zaczynam się Was bać :D
" Nikt jeszcze filmu nie widział a tu proszę, tłumaczenie się pojawia :P"

Ja widziałam :D Ja mam :D
> nijak ma się to do moich preferencji ;>

Pamiętaj, że ja znam przynajmniej jedną osobę, z którą spałeś :D
(joke)

A do hejterów:
Nikt Wam nie każe czytać wątku pełnego wzajemnych odniesień. Mało innych?
Forum jest na tyle szerokie, że pomieści wszystko.
Po wpisach czuję, że była to prawdziwa Gorączka sobotniej nocy ;)
Gorączka z pewnością była ale przy ognisku :D
@vi:

Rozumiem, że żałujesz swego niebytu na kolejnym orgiastycznym spotkaniu Forumowym?

BTW.. Ktoś się mnie dzisiaj zapytał, gdzie jest Daleka Północ. I się zdziwił, ze to nie Norwegia :D
...Rozumiem, że żałujesz swego niebytu na kolejnym orgiastycznym spotkaniu Forumowym?

Mój wyjazd na Dalekie Południe trochę mi to wynagrodził ;)
"Was, ciut większe dziewczynki..."

Trochę pojechałeś. :)

Stanisław Lem
"Was, ciut większe dziewczynki...".....

Nie pojechał ,bo "dziewczynki" nie takie
drażliwe ,jak istoty czytujące.

Za to ja pod naciskiem mojej latorośli
zaczynam pracować by hasełko było
całkiem na czasie.
Narazie zakwasy są efektem,ale
chcesz być piekny/a musisz cierpieć.

Za jakiś czas będę biegać z Stonki z beczką piwa jak te panie
pozycja nr 6
http://www.list09.com/beautiful-crossfit-women/
Leniwcom i leniuchom dedykuję
* na razie miało być:-(
Co to musi być za hasło, skoro wszyscy tak o nim rozprawiacie ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
właśnie też sie zastanawiam o co chodzi z tym hasłem :P
ja sie ciesze że jestem na swoim nicku..
No, witamy z powrotem ;)
właśnie też sie zastanawiam o co chodzi z tym hasłem :P
ja sie ciesze że jestem na swoim nicku..

Chodzi o to że ja też chcę mieć siemnaście lat :-(
Cieszę się Biały ,że nick odzyskałeś ,za to co kiego
taką brzydką facjatę masz w avatarku:-( (foch)
Ja chcę miśka !!!!!!!
...taką brzydką facjatę masz w avatarku

Wygląda jak Jack Nicholson, ale głowy nie dam ;)
Od kiedy to Jack Nicholson ma brzydką facjatę?
Bardzo intrygujący mężczyzna :)
@vi:
Jak zwykle, masz rację :)
http://patdollard.com/2013/09/actor-jack-nicholson-retires-from-acting/
Uważnie obserwuję, to wszystko :)
vilette jak zwykle masz rację,
Jack za piękny to nie jest ale spodobała mi sie ta fotka
zwłaszcza co było tam napisane
No, napisu to już nie odczytam :)
ja go tutaj nie powtórzę :)
ale chyba faktycznie zmienię avatarka , tylko raczej nie na misia :P
...ja go tutaj nie powtórzę :)

Teraz to mnie zaciekawiłeś :)
@vi:

http://tiny.pl/q2hmj
chodziło Jackowi o to żeby sie za bardzo nie przejmować :)
Znaczy się - take it easy ;)
@ Kafka....Od kiedy to Jack Nicholson ma brzydką facjatę?
Bardzo intrygujący mężczyzna :)

Od zawsze ma brzydką facjatę:-)
Bardzo interesujący mężczyzna .....nie miałam okazji poznać
Ma ciekawe role i tyle w temacie .

Misiek szukaj a znajdziesz
Letnia się odezwała. Jak zwykle jest zapracowana.
No i oczywiście wszyscy macie od niej pozdrowienia.

Stanisław Lem
Thx Cross
I mata też calusy :*
Gadaj z głupim to Cię osr*.
http://www.youtube.com/watch?v=rfhTU5o_-60
cross... łap... coś o tobie...i to bez głowy :D
Bosch... Black Sabbath chyba już do końca życia (czyli całkiem niedługo) kojarzyć mi się będzie z fikołkami spijanymi w Żaczku na ówczesnej Hibnera (do Studzienki). I z barmanką, Marzenką ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Marzenka obecnie tanczy w teledysku "my slowianie" ))))
Kwestia gustu. Intrygujący wygląd miałam na myśli. Poza tym facet ma być tylko trochę ładniejszy od diabła ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
"...na ówczesnej Hibnera (do Studzienki)..."

Kto w tym mieście jeszcze pamięta że Do Studzienki kiedyś nazywała się Hibnera? ;)))

Stanisław Lem
Ja :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja też, ha ha ha
A ja nie wiedziałem :))
Bo za młody jesteś :)
Aż taki młody nie jestem
ja nie taka młoda, a też tego nie pamiętam :D

Wiem tylko z opowieści :-)
Maju jesteś jeszcze młoda :p
każdy ma tyle lat na ile się czuje :-)
"każdy ma tyle lat na ile się czuje :-)"

Ja tam czuję się bardzo młodo :D

@białymiś - dzięki. Moje nie taka młoda, miało znaczyć, nie taka młoda, jak Ty :P

Pisząc "ja już nie taka młoda" - miałam na myśli nie to, jak się czuję, a to ile naprawdę mam lat i że owego faktu nie pamiętam :D
M-a-j-k-a , "Ja tam czuję się bardzo młodo "
przecież to właśnie miałam na myśli :-) pesel to tylko cyferki
"każdy ma tyle lat na ile się czuje" - nie..... nie do końca , bo to się sprawdza tylko do określania własnego wieku, a do określania wieku kogoś stosuje się metodę - każdy ma tyle lat na ile według nas wygląda
~wdr, oczywiście że masz rację
ale ludzie młodzi duchem nie wyglądają na swój wiek, uwierz mi :-)
image

nie wierzę :P
~wdr, no cóż musisz sprawdzić :-)
U Mnie to bywa różnie z odczuwaniem swojego wieku ale zazwyczaj nie jest.on adekwatny do pesel-u
bialymis, czyli że co? bardziej mniej czy więcej?

~wdr, może w tym wypadku to nie stan ducha tylko taka koniecznośc przemieszczania się :-)
Czasem mniej a czasem jak emeryt
ja zawsze mniej, ten typ tak ma :-)
No ja dziś się poczułam jak emerytka wydając ponad 300zł w aptece :D
5 x 4? ;]
Ruda89, i niesłusznie, emerytów często nie stać na takie zakupy w aptece
do góry