Widok

Ognisko 26.04.2014

Nadszedł czas na pierwsze (lecz nie ostatnie) tegoroczne ognisko. :)

Termin jak w tytule wątku.

Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Sadyla. Tym razem nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy tylko forumowiczów z Trójmiasto.pl (nie jest przeznaczone dla użytkowników innych portali społecznościowych) tzn. każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie przechodzi się przez swiatła na Dąbroszczaków przy Biedronce i dalej deptakiem przez park w stronę morza. Po ok. 200 m trzeba skręcić w prawo (druga "porządna" alejka gruntowa)
- Start 17:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: 888 939 I7O

Proszę deklarować swój udział (dla celów statystycznych ;]) choć ta edycja ogniska odbędzie się nawet jeżeli swój udział zadeklaruje tylko kilka osób.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
> zazdroszczę metabolizmu jak w zegarku :D

Fakt. Godny pozazdroszczenia. Gorzej, gdyby dwójeczka przypadała zawsze na np. 3:37. Czy śpisz, czy nie :D

> ależ ja przy was młodnieję :D

Podejmij pracę w domu spokojnej starości a poczujesz się jak nastolatka ;]
A tak w ogóle to jakie "WAS"?
μ: wlejemy Jej na d*psko na ognisku? ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma czego zazdrościć, wspomagam mój metabolizm :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:D ależ to dla mnie żadna kara, ja lubię :D
@Ciacho:
TO jesteśmy dogadani. Jeden stempel oszczędzam - będzie na pręgierz robił. Biorę łopatę do jego wkopania. Ty bierzesz oba pejczyki a Ilona kajdanki (te trefne, no chyba, że zdąży na jutro skołować "fachowe" ;)
Będzie pierwsze ognisko S/M* :D

BTW: mogę skołować 3m rury 2,5". W wiadomym celu. Ogarniać teraz, czy zostawiamy jako atrakcję na kolejne spotkanko forumowe? ;>

---
(*) Trza było dzisiaj zagadać "girls in black" pod GB o kostiumiki :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeszcze się z mikro nie zapisałyśmy na pole dance :D jak już to zrobimy to same przywieziemy rurę :D

tak, dzisiaj panie pod galerią były niesamowite...że im się nic nie poodparzało w tych lateksach :D
@sadyl

To by było naruszenie jej nietykalności osobistej ;)
@μ: spoko. Przygotuję jakiś glejt, że się zgadza, w jakim czasie i jakim zakresie. Ciacho podpisze i będzie gites.
Zawsze też możesz kupić u mnie OC w życiu prywatnym jak również ochronę prawną :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Myślisz, że na trzeźwo podpisze?
Hmmm... Zobaczymy ;D
Będzie ciemno, może nie zauważy, co podpisuje ;)
To ja się dołącze. Również żałuje, że Cross bedzie. Tacy ludzie jak on wszystko psują. Na tym głupim forum nie mozna nic na Crossa napisac bo zaraz sie zrywa banda takich jak on i ujada.
To typowe dla ludzi, którzy na codzień są sfrustrowani. Szukają wówczas miejsca gdzie mogą poczuć się ważni i mocni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
@~Kate

Aleś pojechała...
"To typowe dla ludzi, którzy na codzień są sfrustrowani. Szukają wówczas miejsca gdzie mogą poczuć się ważni i mocni." no właśnie...dobrze, że chociaż szczerze o sobie piszesz :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
> Na tym głupim forum

Obecność na Forum nie jest obowiązkowa. Uważasz je za głupie, to po prostu nie korzystaj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
I zerwała się banda takich jak on i ujadają... :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hau hau..
widac masz problemy ze zrozumieniem:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak widać.............
potwierdzenie wszystkiego co wyzej pare osob napisało.............
Proszę nie karmić trolla.

~kate kimkolwiek jesteś zaproszenie na ognisko Ciebie nie obejmuje ( w pierwszym poście napisałem wyraźnie że nie tolerujemy chamstwa i głupoty). Myślę że to wyczerpuje temat powyższej dyskusji.

A na Crossa można napisać cokolwiek byle konstruktywnie i zasadnie. Bezpodstawne obelgi nie są mile widziane.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Trollu...
Skoro się nie podoba, to po ch.. tu wchodzisz i powietrze psujesz?
Nie ma innych wątków?
Deklaracja "ja przyjdę jeśli nie będzie X" jest na poziomie mało rozwiniętego gimnazjalisty. Jeśli nie odpowiada towarzystwo to się na imprezę nie idzie i tyle. Szczególnie, jeśli dotyczy to organizatora imprezy.
Coś na zasadzie.. zaproszenia na domówkę, które się łaskawie przyjmie, jeśli gospodarza nie będzie.
Masz coś personalnie do Crossa, to mu to napisz albo przyjdź na ognisko i powiedz Mu w twarz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry