Widok

Ognisko 26.04.2014

Nadszedł czas na pierwsze (lecz nie ostatnie) tegoroczne ognisko. :)

Termin jak w tytule wątku.

Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Sadyla. Tym razem nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy tylko forumowiczów z Trójmiasto.pl (nie jest przeznaczone dla użytkowników innych portali społecznościowych) tzn. każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie przechodzi się przez swiatła na Dąbroszczaków przy Biedronce i dalej deptakiem przez park w stronę morza. Po ok. 200 m trzeba skręcić w prawo (druga "porządna" alejka gruntowa)
- Start 17:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: 888 939 I7O

Proszę deklarować swój udział (dla celów statystycznych ;]) choć ta edycja ogniska odbędzie się nawet jeżeli swój udział zadeklaruje tylko kilka osób.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sadyl jestes zwykłym chamem. Nie potrafisz nawet w sposob kulturalny polemizowac z kobietą. Żałosny du..k.
Cross kazdy kto dostrzega Twój poziom i wyraza swoja opinie jest trolem prawda? Ale chociaz tu jestes kims...........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Cross kazdy kto dostrzega Twój poziom i wyraza swoja opinie..."

Skoro swoje poważne aczkolwiek niesprecyzowane uwagi odnośnie mojego poziomu przedstawiasz w sposób opisany powyżej (czyt. obraźliwy, napastliwy, dziecinnie żałosny i niepoparty konkretami) to co można powiedzieć oi pomyśleć o Twoim poziomie?

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
czytałam wiele wątków i wiele razy widziałam jak obrazasz i krytykujesz innych. Natomiast w momencie kiedy ktos o Tobie mówi cos co Ci sie nie podoba to szczujesz od razu swoimi forumowimi pieskami jak ten cham sady, który odnosi sie w taki sposob do kobiety ze powinno mu sie dac w gębę.
Dlatego uwazam, ze to typowe dla ludzi, ktorzy na codzien nie moga wiele, nie znacza wiele i tu wreszcie znalezli miejsce gdzie czują sie mocni................
Kate, odpuść, chyba masz zły dzień, idź na spacer może?
w takim razie mało wiesz o jednym i o drugim. Cross to genialny, inteligentny maruda, nie da się go nie lubić (nie, nie jestem lizod*pem, mówię co myślę)

a sadyl...no cóż...ostatnie co można o nim powiedzieć to, że źle się odnosi do kobiet :)
nikomu już nie można ufać na tym podłym i bezwzględnym świecie :P
jak widac powyzej. prawdziwy gentleman, facet z klasą
nie widzę nic obraźliwego w jego wypowiedzi....a ty widzisz? ma w 100% rację...jak się forum nie podoba to wypad. ja się nie pcham tam, gdzie mi źle...uważam, że to idiotyczne, że siedzisz tu i hejtujesz zamiast zabrać swoje szanowne manatki i opuścić ten lokal.
zróbcie sobie swoje ognisko i tam obgadujcie forumowiczów, którzy wam nie odpowiadają bo na naszym (jak już Cross zaznaczył) trolle, hejterzy i chamski plebs nie jest mile widziany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to gratuluje Ci wyobrazanie na temat kultury i poziomu człowieka skoro nie widzisz nic obrazliwego jak facet do kobiety zwraca sie "po kij tu jestes". Patologia...........
"czytałam wiele wątków i wiele razy widziałam jak obrazasz i krytykujesz innych."

Przyznaję że wielokrotnie krytykowałem a nawet drwiłem z niektórych piszących na tym forum. Jednak zawsze moja krytyka czy drwiny miały merytoryczną podstawę i odnosiła się tylko do tego co i jak piszą. Nigdy nie posuwałem się do obrażania innych użytkowników ad personam dopóki pierwszy nie zostałem obrzucony obelgami.

"Natomiast w momencie kiedy ktos o Tobie mówi cos co Ci sie nie podoba to szczujesz od razu swoimi forumowimi pieskami..."

Nikogo nikim nie szczuję a gdy ktoś czyni mi zasadne uwagi to nie mam pretensji a nawet gotów jestem uznać swoją winę. Natomiast wpisy typu: jesteś gupi itp zasługują na moją ostrą reakcję.

Ciacho aż żem się spłonił jak podlotek. ;)))

Stanisław Lem
no cóż...przewrażliwione jednostki też się zdarzają ;)

@sadyl następnym razem wysławiaj się staropolszczyzną...albowiem białogłowe niewiasty udając, że są damami wymagają szacunku same go nie okazując ;)
Patlogia, ze nie razi was cham mowiacy do kobiety "po kij".
Zwykła patloa. Szkoda na Was czasu..........
a nie razi cię, że nazwałaś sadyla żałosnym d*pkiem i chamem? to jest według ciebie kultura? nie przypominam sobie, żeby ów cham rzucił w ciebie jakąkolwiek obelgą...
Nazwałam go chamem i załosnym d*pkiem który nie potrafi w sposob kulturalny podskutowac z kobietą i pisze do niej "po kij".
Ale tego nie warto wyjasniac jak widac bo takie zachowanie to norma wsrod patologii...........
więc patologicznie powiem: zabierz swój plebejski tyłek stąd i zamknij się na wieki wieków skoro obrażasz użytkowników.
tak tez uczynie. wspolczuje ze jestes kobieta i nie razi cie jak facet mowi do innej kobiety "po kij". zreszta dzis poziom babek jest słaby co potwierdzasz w 100%
Kasiuniu słodka i miła...
Grzecznie i kulturalnie odpowiedziałem ci o 10:14. Twoje brnięcie w temat dało mi podstawy do oceny, że nie jesteś osobą, która sama siebie szanuje - zatem i na szacunek innych nieszczególnie zasługujesz. Stąd moja inwokacja "Trollu". I to było jedyne słowo, które możesz uznać za obraźliwe.

O kiju nie wspomniałem ani słowa. Pisałem "Po ch..". Równie dobrze mogło to oznaczać "Po cholerę".
Jednak ze skojarzenia widać, co zaprząta twe myśli ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
> "czytałam wiele wątków i wiele razy widziałam jak obrazasz i krytykujesz innych."

Ja piertole, na podstawie wypowiedzi w wątkach stwierdzasz jaki to Cross jest straszny? (Bo dla mnie tak to zdanie zabrzmiało) Ja tu już zazdrość czułam, że jakieś bliższe stosunki czy coś a tu takie pierdoły :D
Zazdrość o moi? Zupełnie niepotrzebnie. ;)

Stanisław Lem
:D
do góry