Widok

Ognisko 7.06.2014

Termin jak w tytule wątku.

Zasady:
- Każdy uczestnik bierze udział w ognisku na własną odpowiedzialność.
- Obowiązkowo zabieramy dobry humor.
- Wstęp 10 zł od uczestnika (na drewno oraz jego transport) płatne na ognisku u mnie lub Sadyla. Tym razem nie ma możliwości przyniesienia jako "wpisowego" własnego drewna.
- Zaproszenie dotyczy tylko forumowiczów z Trójmiasto.pl (nie jest przeznaczone dla użytkowników innych portali społecznościowych) tzn. każdy, kto czuje się jakkolwiek związany z Forum, może przyjść. Nawet jeśli to zupełna świeżynka. ;)
- Przedział wiekowy od lat osiemnastu w górę. Górnego limitu nie ma.
- Prowiant i napitki we własnym zakresie, co kto lubi. Proszę pamiętać o naczyniach/kubkach jednorazowych.. choć dla zapominalskich na pewno się znajdą.
- Brakującą aprowizację można zrobić w pobliskiej Biedronce (do 21:00).
- Lokalizacja: http://mapa.trojmiasto.pl/?x=-95.1&y=41.65&z=8&om=h
- Dojazd autem: do końca Obrońców Wybrzeża (skrzyżowanie z Dąbrowszczaków). Tam można zaparkować przed Biedronką, albo lepiej: z tyłu, na dużym parkingu.
- Dojazd komunikacją miejską: Z SKM Oliwa autobusy 139, 199, 127. Z Przymorza podobnie. Wysiada się na przystanku Przymorze Wielkie przechodzi się przez swiatła na Dąbroszczaków przy Biedronce i dalej deptakiem przez park w stronę morza. Po ok. 200 m trzeba skręcić w prawo (druga "porządna" alejka gruntowa)
- Start 17:00.
- Można się dowolnie spóźnić ;)
- Pogoda prawie na pewno będzie ładna (a przynajmniej taką mam nadzieję). A jeżeli nie to fajne towarzystwo zrównoważy niedostatki aury.
- Nie tolerujemy jedynie chamstwa, głupoty i rozmów o polityce :)
- Teren na którym będziemy się bawić zostawiamy w takim stanie w jakim go zastaniemy.
- Tel kontaktowy jakby ktoś miał np. problem z trafieniem: 888 939 I7O

Proszę deklarować swój udział (dla celów statystycznych ;]) choć ta edycja ogniska odbędzie się nawet jeżeli swój udział zadeklaruje tylko kilka osób.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
@sissel
dobra, to mamy juz nagrode :D a jaka byla konkurencja? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odniosłam wrażenie, że wdr jest zainteresowany profitami- bardziej pytał, niż twierdził :)
Zresztą spostrzegłam, że na polityce daje konia z rzędem... Pokusiłabym się, jednak nie jestem pewna reakcji mojego Leona. W każdym razie wdr ma gest :D

@ciachozkremem
robi sie coraz ciekawiej :P

@sissel
nie wiem, zapytaj wdr'a, on rozpoczal ten ... 'konkurs' :D
młodociany miłośniku mamrotania http://www.youtube.com/watch?v=vIbcqgXh5-4

To jakiś konkurs? Nagrody są przewidziane? ;)

...kobieta...knebel.... i "mmm" :D
@ciachozkremem
rozkrecacie sie :P

moze jeszcze jakies oryginalne pomysly? :D
ja bym obstawiała, że mmm je dużo dobrych ciastek i po prostu z rozkoszy podniebienia wydaje z siebie ów pomruk :D
~Tinker Bell
domyślam się czytając posty... ale już wszystko zostało mi wyjaśnione ;)
To tak tylko z przekory :D
~Sadyl
Love & Peace ;)
Normalnie jak dzieci kwiaty :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No kurde, przez moje wojaże tyle mnie ominęło :( Czekam na następne, teraz już powinienem się zjawić ;)
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szepnę na ucho... długi krok sugeruje, że jesteś wysokim mężczyzną, a ci zazwyczaj są przystojni :D

@sissel
ciekawa teoria ;)

dlatego zanim odpowiem postanowilem poprosic o pomoc odpowiednie kregi ludzi uwazanych za ekspertow w tej dziedzinie :D
Ale nie wszystkie są feministakami;) I nie wszyscy są singlami;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Mam inny pomysł... może kobiety na Jego (mmm) widok wydają z siebie taki pomruk zadowolenia i aprobaty ;)

mmm pamiętaj, że dziecięce pomysły są czasem trudne do ogarnięcia przez umysł dorosłego :D

@wdr
powialo chlodem ;)
teraz chyba musze sie schowac na caly dzien i popoludniu poprosze syna zeby jutro w przedszkolu obgadal z kolegami jak ci na to odpowiedziec ;)
wybacz, ale nie jestem na tyle rozgarniety zeby w tej chwili, tak bez pomocy, sie z toba zmagac na jakze gornolotne i dojrzale argumenty... ;) faktycznie nie bylo potrzeby pytac co jeszcze lewego masz na skladzie, przepraszam, tylko sie wyglupilem :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
~mmm w dzieciństwie to ci mama buzię plastrem zaklejała dlatego to "mmm" do ciebie przylgnęło ? ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
@wdr
faktycznie, najpierw trzeba przeczytac, potem zrozumiec, i dopiero potem skontrowac... :D a jak sie utknelo na kroku drugim to takie sa skutki :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a więc MISTRZOWIE przeCIĘT(n)EJ RIPOSTY - mogę kontrować, ale co tu kontrować ? :P

Posty pisane były przed snem, a wy dysputę prowadzicie jak wstałem... obudziliście się już czy jeszcze nie :]
@Mikronezja
w sumie to tylko przypuszczenia, wiec to wdr sam powinien przyznac jakimi lewymi rzeczami zostal obdarzony przez matke nature :D
:)) dobre
Spodziewajmy się kontry ;)
@Zara:

Nie wierz w słowo pisane. Często są to drobne utarczki słowne osób, które poza Forum znają się doskonale (i przeważnie się lubią) ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy lubicie imprezy integracyjne? (30 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Swing party (28 odpowiedzi)

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych

Koncery, koncerty i jeszcze raz koncerty! (9 odpowiedzi)

w gdańsku są już porozwieszane plakaty dotyczące KONCERTÓW w tzw. "MUSZLI" chodzi o koncerty przy...

do góry