Widok

Ognisko

Termin: 24 sierpień godzina najprawdopodobniej 18.00
Zasady takie jak na poprzednich ogniskach. Miejsce to samo co poprzednim razem.
Zrzutkę na drewno i jego transport (jak mniemam) zorganizuje Sadyl w odpowiednim czasie.
Ja tradycyjnie załatwię niezbędne pozwolenia.
Jak zwykle impreza ma charakter otwarty więc wszystkich chętnych serdecznie zapraszam.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
> Prędko o alkoholu nie pomyślę;d

dobła, dobła a świstak siedzi i zawija w sreberka ;]

Jolu dziękuję ale nie trzeba. Jednak milusio by było gdyby się znalazły.
W końcu były nierozerwalnym gadżetem ostatnich spotkań :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dwie Agnieszki się już wypowiedziały w kwestii podsumowań i podziękowań, więc jeszcze pora na mnie, ażeby trójca była kompletna ;) (na swoje usprawiedliwienie dodam, że dopiero widzę się z kompem i netem po dzisiejszym wyjeździe na Kaszuby).

Właściwie to pierwsza i trzecia, zależy jak liczyć, ja zawsze byłam ta druga :P, z Moich Sióstr w Imieniu napisały to wszystko co i ja bym mogła, więc idę na łatwiznę i podpisuję się rękami i nogami !!! :)

A serio, to była bardzo sympatyczna impreza i wielkie dzięki dla Organizatorów i Uczestników !!! :)

PS. A jakby ktoś potrzebował jednak terapii dla świnki morskiej to ja jestem skłonna ją sterapeutyzować ;) !!!
Ludzie miewają różne spojrzenia na rzeczywistość. Pesymista widzi czarny tunel, optymista - światełko w tunelu, realista - nadjeżdżający pociąg !!! A maszynista? Maszynista, moi drodzy, widzi... trzech idiotów na torach...
TylkoJa, pRRRZzzemo, mam Waszą latarkę:D
Doprawdy nie wiem jak to się stało, ale możecie ją wykupić;)

A będąc w temacie, czy ktoś przygarnął mój bezcenny nóż? Zostawił się na ławce... :)
Ilonka, dzięĸiiiii:D
Słyszałam, że jeden z kubeczków został zmiażdżony... Jakby coś, zrobimy zrzutkę na nowe:)
Kac zabójca mnie prawie zabił :). Zdzisław, nie przejmuj się tą colą. Ty zabrałeś moją, ja zawinąłem od Wielkiego Elektronika. Bilans płynów się wyrównał :). Za to rano dziękowałem WE, że dała mi tą colę. Dzięki temu żyję.....słabo bo słabo, ale żyję...podsumowanie...było fajnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ruda89 ja jak coś postanowię to tak jest:p a Tym razem miarka się przebrała;/ Nie piję wódki do swojego wesela. Czyli może i całe życie:D
Po północy siedziałeś na ławce, ale już podsypiałeś. :)

Dzięki za ognisko :) Rzeczywiście frekwencja dopisała, o ile na poprzednim ognisku udało mi się zapamiętać imiona, tak tym razem było to ponad moje możliwości. Mnie chyba załatwiło picie zimnych napojów, bo dzisiejszy dzień spędziłam w łóżku z bólem gardła.
Witajcie :-)
Dzięki za miły wieczór/noc :D
Jesteście zgraną ekipą, otwartą na innych.
Miło było Was poznać :D
Gdy ja już w końcu się z Wami spotkam... nie będę Wam słodzić potem na Forum ;p
Gadaj z głupim to Cię osr*.
wielkie dzieki za mile towarzystwo na ognisku, poznaje Was, jest nas coraz wiecej, atmosfera super, jak widac bylo wszyscy swietnie sie bawili, dziekuje za mile przyjecie, za poznanie nowych osob, a kto robil zdjecia to poprosze na maila (maklerka30@interia.pl) i czekam na reaktywacje watku Chili Willi :D
Letnia, masz najładniejszego awatara na tym forum - to tak by i Tobie trochę cukru w tym wątku przypadło:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
wielkie dzieki za pelnienie zaszczytnej funkcji Glownego Ogniomistrza Imprezy ;)
@Anty
Dziękuję. Wiem :p
Troszkę posłodziłeś ale zawsze możesz postarać się bardziej ;p Joli jest cudny.
A ten powyższy wpis był żartem z mojej strony. Cenię tych ludzi :)
Skoro "wiesz", to komplement mi nie wyszedł:( bo to jakby mówić świeżo upieczonej miss universe, że jest ładna.

Aby słodzić, trzeba komuś powiedzieć coś pozytywnego, co jest prawdą, a czego ta osoba może nie dostrzegać (czy o sobie nie wiedzieć) - więc na chwilę obecną, z braku wiedzy o Tobie, na więcej niż pochwalenie awatara nie masz co liczyć:P

Żart był zrozumiały - trafił w moje poczucie humoru, zwłaszcza ten przytyk dotyczący "koła wzajemnej adoracji":d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Latarka jest moja , prywatna :P Ale Przemek może sobie ją wykupić :P Raz za nią zapłaciłem ;]
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
>zwłaszcza ten przytyk dotyczący "koła wzajemnej adoracji":d

Kurczę, nie zdążyłam focha walnąć ;)
Anty, ale mi nie chodziło o zachwalanie mojej skromnej osoby i prawienie komplementów bez pokrycia :p
Mowa przecież była o moim avatarze :)
Zostawmy to już. To też był żart. Nie domagam się żadnych komplementów.
Też zazwyczaj Cię rozumiem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
znajac antego, to pewnie jeszcze wie skad dokladnie ow avatar pochodzi :)
Nie wiem, ale kreska ładna;)
Ciekawe czy Letnia wie?:P
A kto wie gdzie zdjęcia z ognicha można zobaczc ?:P

Inne tematy z forum Towarzyskie

czat (26 odpowiedzi)

gdzie mamy wejsc,aby rozmawiac na czacie?????????????????

Co myslicie na temat poligamii? (28 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

Kochanka (208 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

do góry