Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mistrzostwo wątek zamknięty Naprawdę godna polecenia firma. Mistrzostwo począwszy od na szczęście...
~Zadowolony
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 czerwca 2013

Polecam wątek zamknięty W maju tego roku kupiłam w salonie firmy DRUTEX przy Aleji Niepodległości...
~Klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 lipca 2012

nie polecam wątek zamknięty Odwiedziłam ten punkt gdy jesienią 2011 rozeznawałam rynek okien, drzwi...
~Joanna
-

dodano: 12 maja 2012

Serwis wątek zamknięty Od 5 dni czekam na serwis rozregulowanych drzwi balkonowych... I z tego co...
~Wojciech
-

dodano: 26 sierpnia 2011

Polecam wątek zamknięty Fachowa obsługa i dobry kontakt z klientem. Do tego szybka realizacja...
~zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 czerwca 2011

Polecam wątek zamknięty Firma godna polecenia. Mimo porównywania cen w innych punktach "drutexowych",...
~Aleks
-

dodano: 7 czerwca 2011

Brak profesjonalizmu. Podejście do klienta jak w latach 80 - tych wątek zamknięty Chciałbym zaznaczyć,że opisuję jakość punktu przy al.Niepodległości. Co do...
~zniesmaczony
-

dodano: 10 grudnia 2010

raczej OK wątek zamknięty Kupiłem dwa lata temu 22 okna i narazie działaja dobrze. Montarz - jedno okno...
~gość
-

dodano: 9 listopada 2010

Co innego mówią - co innego robią. wątek zamknięty Wstępna wycena. Podaję rozmiary i warunki brzegowe. Z detalami. Określam...
~markan01
-

dodano: 19 września 2010

oszusci czy zapominalscy wątek zamknięty wybrałam okna przyjechali wymierzyli podpisaliśmy umowe wzieli zaliczke i...
~ewika
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
10

10

wątków

do góry