Widok

Okruchy życia

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Okruchy życia.
Stowarzyszenie Teatralne Ingenium zaprasza na... "Okruchy Życia - Anioły są wśród nas..." Musical opowiada o losach nastolatków pewnego małego miasteczka rządzonego przez tamtejszy uliczny gang. Jego szefem jest przerażający i niebezpieczny człowiek zwany Żyleta. Do gangu należą dzieci, dla których jest on zarówno ucieczką od codziennych problemów czy biedy, jak i sposobem na zabicie nudy. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miejsce spektaklu

W treści artykułu jest Opera Bałtycka, a w miejscu imprezy - Teatr Miejski. Jaka jest właściwa wersja?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pierwotnie miała byc opera

ale jednak ktoś stwierdził,ze ma być jej remont i stąd teatr miejski.

Info 100% pewne-uczestniczę w spektaklu "od zaplecza" :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

SPEKTAKL W GDYNI

Witam ! Przesłaliśmy już sprostowanie o zmianę artykułu do Trójmiasto.pl. Spektakl zostanie zagrany w Teatrze Miejskim w Gdyni oraz ponownie pojawi się też na scenie letniej 26 lipca 2010r. Gorąco zapraszamy wszystkich do Gdyni :) Kolejne spektakle m.in. w Warszawie, Łodzi, Krakowie oraz innych miastach. Zapraszamy do miasteczka niesamowitych "okruszków", które tworzą to niesamowite widowisko :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

okruszki

spektakle będą wystawiane 5,6,7 lipca w teatrze miejskim w gdyni
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałam, że bilety po 50 zł będą !!!!!
Nie opłaca się jechać na jakiś denny spektakl :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 38

A niech mnie, wielki krytyk narodu polskiego przemówił! I to tydzień przed premierą! Czyżby jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa związane z okruchami? Może stąd ta niechęć? Bo, jak mówi przysłowie, nie ocenia się książki po okładce, a tu ewidentnie 'Adi' nie stosuje go w życiu ;]
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

To artykuł mówi źle bo premiera jest 4 lipca o godz. 15:30 w Gdyni w Teatrze miejskim. Wiem bo mam wiadomości od samego rezysera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I to jest musical o tresci bardzo fajnej, polecam bo znam z prób jak to ma wyglądać
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

;)

polecam, polecam - mam płytkę z utworami, jest suuuuuuuper
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura - szkoda czasu, lepiej iść na rower , albo pobiegać :)

Zaduch, bakterie, kaszlą, prychają ludzie na widowni , i jeszcze bachory na scenie skaczące, a bilety mega drogie !!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 46

Hahaha

Współczuje bywania jedynie na teatrzykach szkolnych. Przy spektaklach w całej Polsce, ten projekt nie wydaje się "show skaczących bachorów". Jak mówi spektakl : Dedykowany tym dorosłym, którzy zapomnieli że byli dorośli. Tak jak osoba powyżej. Przyjść, zobaczyć, i spróbować zamienić któregoś z młodych aktorów... Potem się wypowiadać proszę!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

na scenie letniej?

Na scenie letniej czyli gdzie?

to i tak taniej niz w teatrze muzycznym.

Poza tym co dziś nie kosztuje? Nie da się w Polsce robić takich przedsięwzięć za darmo.

Dzieciaki grają i śpiewają,aż ciarki po plecach biegają...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

zaduch to ty masz w głowie...

bachorze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Asik !!!

Weź wgl.Widziałaś(łeś) ten spektakl??? Nie oceniaj!!!!Jest NAJLEPSZY!!! Weź wgl ŻAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE OCENIAJ JAK NIE OGLĄDAŁAŚ(ŁEŚ)!!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6

ADI!!!

Patrzcie znalazł się EXPERT od ....eHEM!!Kurde LUDZIE!!!!Widzieliście???Nie???To po jaką cholerę takie BZDURY piszecie???!!! Aż Was SZKODA!!!!!!!!!!:/
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

..Asik

A ja nie zgadzam się ze zdaniem Asik i sądze że ten musical nie będzie zwykłym przedstawieniem ale musicalem którego jeszcze nikt nie widział..Miałam okazję zobaczyć ich w Warszawie i sądze, że jest to jedna wielka grupa przyjaciół którym zależy na tym co robią..Pozdrawiam A^^. : ))
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

No i takie posty lubię ;)
Nie no naprawdę Ci ludzie odwalili kupę dobrej roboty i Harowali przez 10 miechów - WARTO TO ZOBACZYĆ ;*
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

;)

Ja się nastawiam pozytywnie na ten spektakl.
Mam nadzieje ,że te dzieciaki pokażą na scenie ,że nie trzeba być profesjonalnym aktorem tylko kimś z wyobraźnią i marzeniami aby zagrać w takim spektaklu.
Już wykupiłam bilety i mam nadzieje ,że ludzie oceniający z góry źle ten spektakl będą się mylić.
pozdrawiam ;))
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Okruchy życia

Opinie do spektaklu: Okruchy życia.
Stowarzyszenie Teatralne Ingenium zaprasza na... "Okruchy Życia - Anioły są wśród nas..." Musical opowiada o losach nastolatków pewnego małego miasteczka rządzonego przez tamtejszy uliczny gang. Jego szefem jest przerażający i niebezpieczny człowiek zwany Żyleta. Do gangu należą dzieci, dla których jest on zarówno ucieczką od codziennych problemów czy biedy, jak i sposobem na zabicie nudy. ...
Przejdź do spektaklu.
do góry