Widok
Okruchy życia
Opinie do spektaklu: Okruchy życia.
Stowarzyszenie Teatralne Ingenium zaprasza na... "Okruchy Życia - Anioły są wśród nas..." Musical opowiada o losach nastolatków pewnego małego miasteczka rządzonego przez tamtejszy uliczny gang. Jego szefem jest przerażający i niebezpieczny człowiek zwany Żyleta. Do gangu należą dzieci, dla których jest on zarówno ucieczką od codziennych problemów czy biedy, jak i sposobem na zabicie nudy. ...
Przejdź do spektaklu.
Stowarzyszenie Teatralne Ingenium zaprasza na... "Okruchy Życia - Anioły są wśród nas..." Musical opowiada o losach nastolatków pewnego małego miasteczka rządzonego przez tamtejszy uliczny gang. Jego szefem jest przerażający i niebezpieczny człowiek zwany Żyleta. Do gangu należą dzieci, dla których jest on zarówno ucieczką od codziennych problemów czy biedy, jak i sposobem na zabicie nudy. ...
Przejdź do spektaklu.
SPEKTAKL W GDYNI
Witam ! Przesłaliśmy już sprostowanie o zmianę artykułu do Trójmiasto.pl. Spektakl zostanie zagrany w Teatrze Miejskim w Gdyni oraz ponownie pojawi się też na scenie letniej 26 lipca 2010r. Gorąco zapraszamy wszystkich do Gdyni :) Kolejne spektakle m.in. w Warszawie, Łodzi, Krakowie oraz innych miastach. Zapraszamy do miasteczka niesamowitych "okruszków", które tworzą to niesamowite widowisko :)
Hahaha
Współczuje bywania jedynie na teatrzykach szkolnych. Przy spektaklach w całej Polsce, ten projekt nie wydaje się "show skaczących bachorów". Jak mówi spektakl : Dedykowany tym dorosłym, którzy zapomnieli że byli dorośli. Tak jak osoba powyżej. Przyjść, zobaczyć, i spróbować zamienić któregoś z młodych aktorów... Potem się wypowiadać proszę!
;)
Ja się nastawiam pozytywnie na ten spektakl.
Mam nadzieje ,że te dzieciaki pokażą na scenie ,że nie trzeba być profesjonalnym aktorem tylko kimś z wyobraźnią i marzeniami aby zagrać w takim spektaklu.
Już wykupiłam bilety i mam nadzieje ,że ludzie oceniający z góry źle ten spektakl będą się mylić.
pozdrawiam ;))
Mam nadzieje ,że te dzieciaki pokażą na scenie ,że nie trzeba być profesjonalnym aktorem tylko kimś z wyobraźnią i marzeniami aby zagrać w takim spektaklu.
Już wykupiłam bilety i mam nadzieje ,że ludzie oceniający z góry źle ten spektakl będą się mylić.
pozdrawiam ;))
Okruchy życia
Opinie do spektaklu: Okruchy życia.
Przejdź do spektaklu.
Przejdź do spektaklu.