Widok

Olchowa - opinie i oceny

Olchowa Ujeścisko Temat dostępny też na forum:
Inwestycja Olchowa powstaje w bezpośrednim sąsiedztwie cmentarza Łostowice. Oznacza to ciszę i spokój, a jednocześnie szybki dojazd do centrum miasta oraz łatwy wyjazd na trójmiejską obwodnicę.

Inwestycja powstaje jako zespół 46 domów jednorodzinnych w zabudowie szeregowej. Do każdego domu przynależeć będzie garaż.

Osiedle Olchowa zaprojektowała Pracowania Projektowa Jota.
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak jest, też o tym słyszałem i według mnie będzie to spory atut lokalizacji. Koniec ze staniem w korkach na Cedrowej!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem podobnego zdania, uważam, że ilość miejsc parkingowych jest wystarczająca.
Jak czytam co tam się dzieje to przeprowadzenie wlasnej budowy wydaje się lepszym pomysłem. Jest się chociaż w lepszej pozycji bo jest się inwestorem na wszystkich etapach. Tu dostajesz gotowiec ale też buble, których ciężko egzekwować usunięcie. Umowy tak skonstruowane że pozostaje tylko prosić. Prawo w kraju też Cię nie chroni. Odechciewa się.

Szereg vs indywidualny dom

Radziłbym głębiej się zastanowić nad szeregiem. Może jednak lepiej troszkę dalej ale wybudować coś indywidualnego? Na dziś nie doceniasz ale za lat parę zmienisz zdanie z pewnością - bycie "u siebie" mimo większych trudności z transportem, nie do przecenienia.