Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Damian - opinia wątek zamknięty Super, jadłem tam makarony wielokrotnie i za każdym razem pyszne. Obsługa też...
~Damian
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 29 marca 2022

Super! wątek zamknięty Miejsce, w którym można bardzo smacznie zjeść i przy okazji cieszyć się...
~Irek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 stycznia 2018

Mniam wątek zamknięty Miejsce, w którym można pysznie zjeść, a przy okazji cieszyć się pięknym...
~Igor
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 grudnia 2017

Polecam! Na pewno tu wrócimy!! wątek zamknięty Mieliśmy przyjemność podczas urlopu dwukrotnie gościć w tej restauracji....
~Andrzej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2016

Skromne potrawy za nieskromne kwoty. wątek zamknięty I myśl zawarta w tytule nie powinna dziwić. W końcu lokalizacja placówki,...
~Wojciech Hejno
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2016

Kate Baudach - opinia wątek zamknięty I went to this restaurant on the 5th june and was really pleased with the...
~Kate Baudach
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 czerwca 2014

Polecam łososia wątek zamknięty Pyszny łosoś. Rozpływa się w ustach, odpowiednio doprawiony. Restauracja ma...
~Ania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2013

Polecam... wątek zamknięty Dania kuchni polskiej, które mi zasmakowały. Dodatkowym atutem tego...
~Marta
-

dodano: 22 lipca 2013

Wszystko na medal! wątek zamknięty Restauracje w raz z mężem odwiedziliśmy dwa dni z rzędu.Spodobało nam się to...
~Karolina
-

dodano: 3 lipca 2013

Katastrofalne jedzenie w pięknym miejscu wątek zamknięty Wystrój i lokalizacja super. Jedzenie - katastrofa: pierś kaczki...
~zak14
-

dodano: 7 kwietnia 2013

TRAGEDIA wątek zamknięty Latem 2011 roku byliśmy kilka razy w restauracji jedzenie pyszne, miła i...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 września 2012

Awantura wątek zamknięty dnia 28 wrzesnia bylismy goscmi w restauracji .to co nas spotkało to jakis...
~robert
-

dodano: 29 września 2012

naburmuszone kelnerki wątek zamknięty kiedyś lubiliśmy z mężem tam chodzić, ale ostatnio znacznie popsuł sie tam...
~karina
-

dodano: 30 sierpnia 2012

Pysznie i przytulnie ;-) wątek zamknięty Kolejna wizyta we dwoje upłynęła bardzo miło. Profesjonalizm obsługi...
~Wioleta
-

dodano: 14 lutego 2012

Polecam serdecznie wątek zamknięty Spotkanie odbyło się w gronie kilku osób. Wszystkim bardzo się podobało i...
~Michu
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 października 2011

ona - opinia wątek zamknięty niestety jedzenie było nieświeże
~ona
-

dodano: 15 sierpnia 2011

Pyszne jedzenie, profesjonalna Obsługa, idealne miejsce :) wątek zamknięty Miałam przyjemność gościć Najbliższe mi Osoby w tejże restauracji - nasz...
~Joanna
-

dodano: 29 grudnia 2010

Pozytywnie wątek zamknięty To są moje wrażenia z pierwszej wizyty. Od dłuższego czasu wybierałem się do...
~XB
-

dodano: 3 grudnia 2010

ewelina - opinia wątek zamknięty genialne jedzonko nie wiem czemu inni niektorzy anzekaja mi wszystko pasowalo...
~ewelina
-

dodano: 2 grudnia 2010

Bardzo miło wątek zamknięty Dziwią mnie tak rozbieżne opinie. jedne super drugie wprost przeciwnie. My...
~Artur
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
61

61

wątków

do góry