Widok
Olszewski & glebocka
Miałam okazje być pierwszy raz w tym miejscu .. z wielu pozytywnych opini na forum zdecydowałam się skorzystać ... i nie powiem żebym była nie zadowolona .. mogę śmiało powiedzieć ze tonjedyn w baninie salon który idzie z trendami i stawia na jakość ALE ... równocześnie to jest miejsce w którym dowiesz się wszystkiego o wszystkich ... każdy kto jest Pana Mateusza klientem ma obsmarowany ..... niestety ... jak potrzebujesz się czegoś dowiedzieć idź tam .. tam powinien wisieć szyld informacja wiejska i co gorsze , ten pan opowiada o życiu swoich klientow ... dlatego nigdy już nie pójdę tam ... wole być z boku nic w centrum dyskusji wiejskich
Myślałem se,że w tym tygodniu ktoś będzie nowym "celebrytą forumowym" i jest :) ,ale nie spodziewałem się,że będzie to kurde kolejna afera fryzjerska ! No i patrzcie jaki paradoks: Pan fryzjer jest bardzo trendy,a jednocześnie trendowaty,że strach do niego iść :) Jak można się tam wszystkiego o wszystkich dowiedzieć ,to jest super, ponieważ oznaczałoby to ,że mamy tu prawdziwego wróżbite :) No ja to se już niezadzwonie do wróżbity Macieja,tylko pójdę do fryzjera i zapytam go np. co baniniaki jedzą na śniadanie ,albo zapytam go o której godzinie mój kumpel Heniek się obudził i ile browarów wypija dziennie.
P.s Co by tu jeszcze zapytać fryzjera ?
Pozdrawiam do obcięcia Zdzisek
P.s Co by tu jeszcze zapytać fryzjera ?
Pozdrawiam do obcięcia Zdzisek
Zdzisiu ty tam pięknie się wpasujesz w każdej kwesti masz coś do powiedzenia, na forum uczestniczysz w każdej dyskusji typowa baba jestes . Gdyby istniał kierunek na uczelni był "firankologia " to byś mogł tam wykładać wszystkie przedmioty . Zdzisiu trollu trójmiejski znajdź sobie inna już prace bo nas już nie śmieszysz ... omiń kolka wątków coby oddech od C złapać
Plotkować a nazywać osoby z imienia i nazwiska i opowiadać o nich wszystko co się wie to różnica.
Ja u niego usłyszałam opowieść życia o osobie z która pracuje, no ale P M o tym nie wiedział bo ja się nie uzewnętrzniam. Fajnie ? Mysle ze nie. Nie chciałam wiedzieć wielu rzeczy o niej ale z drugiej wysłuchałam do końca by przekazać co na wsi fryzjer klepie
Ja u niego usłyszałam opowieść życia o osobie z która pracuje, no ale P M o tym nie wiedział bo ja się nie uzewnętrzniam. Fajnie ? Mysle ze nie. Nie chciałam wiedzieć wielu rzeczy o niej ale z drugiej wysłuchałam do końca by przekazać co na wsi fryzjer klepie