Widok

Olszewski & glebocka

Miałam okazje być pierwszy raz w tym miejscu .. z wielu pozytywnych opini na forum zdecydowałam się skorzystać ... i nie powiem żebym była nie zadowolona .. mogę śmiało powiedzieć ze tonjedyn w baninie salon który idzie z trendami i stawia na jakość ALE ... równocześnie to jest miejsce w którym dowiesz się wszystkiego o wszystkich ... każdy kto jest Pana Mateusza klientem ma obsmarowany ..... niestety ... jak potrzebujesz się czegoś dowiedzieć idź tam .. tam powinien wisieć szyld informacja wiejska i co gorsze , ten pan opowiada o życiu swoich klientow ... dlatego nigdy już nie pójdę tam ... wole być z boku nic w centrum dyskusji wiejskich
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7

Piszesz, że stawia jakość i idzie z trendami. Nie mówisz że jesteś niezadowolona. To w czym problem ? Tak bardzo przejmujesz się, że ktoś się dowie o Twoim życiu i na pewno przekaże dalej to nie zwierzaj się Panu Mateuszowi. Idziesz tam zmienić fryzurę, czy do psychoanalityka?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16

Fryzjer jak ksiądz, obowiązuje tajemnica
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślałem se,że w tym tygodniu ktoś będzie nowym "celebrytą forumowym" i jest :) ,ale nie spodziewałem się,że będzie to kurde kolejna afera fryzjerska ! No i patrzcie jaki paradoks: Pan fryzjer jest bardzo trendy,a jednocześnie trendowaty,że strach do niego iść :) Jak można się tam wszystkiego o wszystkich dowiedzieć ,to jest super, ponieważ oznaczałoby to ,że mamy tu prawdziwego wróżbite :) No ja to se już niezadzwonie do wróżbity Macieja,tylko pójdę do fryzjera i zapytam go np. co baniniaki jedzą na śniadanie ,albo zapytam go o której godzinie mój kumpel Heniek się obudził i ile browarów wypija dziennie.

P.s Co by tu jeszcze zapytać fryzjera ?

Pozdrawiam do obcięcia Zdzisek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zdzisiu ty tam pięknie się wpasujesz w każdej kwesti masz coś do powiedzenia, na forum uczestniczysz w każdej dyskusji typowa baba jestes . Gdyby istniał kierunek na uczelni był "firankologia " to byś mogł tam wykładać wszystkie przedmioty . Zdzisiu trollu trójmiejski znajdź sobie inna już prace bo nas już nie śmieszysz ... omiń kolka wątków coby oddech od C złapać
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
To akurat prawda
Nie raz byłam słuchaczem plotek w jego salonie. O wszystkim i o każdym. A mówią że to kobiety to najgorsze plotkary
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
A to jest gdzieś salon w którym się nie plotkuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Plotkować a nazywać osoby z imienia i nazwiska i opowiadać o nich wszystko co się wie to różnica.
Ja u niego usłyszałam opowieść życia o osobie z która pracuje, no ale P M o tym nie wiedział bo ja się nie uzewnętrzniam. Fajnie ? Mysle ze nie. Nie chciałam wiedzieć wielu rzeczy o niej ale z drugiej wysłuchałam do końca by przekazać co na wsi fryzjer klepie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
No pewnie, rozgrzebałaś temat sprzed 3 lat wcześniej aby napisać ze mówi o kimś z kim jest w salonie i pracuje ? Walnij się lepiej w głowę ... widzę ze ktoś szykuje na niego nagonkę ? Konkurencja?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Majka luzuj majty, ludzie to już nie mają się czego czepiać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To już nie można dodać swojej opinii, bo post jest z przed kilku lat?
Mimo upływu czasu nadal aktualny. Fryzjer bardzo dobry ale lubi strasznie plotowac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wlasnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie dokladnie znajduje sie ten fryzjer.Pytam bo jestem nowa w Bani ie a szukam naprawde dobrego fryzjera plotki mnie nie interesuja
Jeśli jesteś nowa to nie słuchaj tego badziewnego pisania tutaj, sama sprawdź i się przekonaj a nie czytasz posty konkurencji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

obok Żabki jest ten Fryzjer
Ale ja nie jestem żadna konkurencja tylko była klientka Mateusza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ja mam 6 palców u stopy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pomimo upływu czasu nadal aktualne
Ploty ploteczki o wszystkim i o każdym
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pomimo wszystko, świetne miejsce z ładnym wystrojem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
On nic poza blondem nie zrobi, bo tylko to potrafi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Panie z działu mięsnego Max & Xavier (74 odpowiedzi)

Fajnie, że tam sobie umilacie czas żarcikami, kabaretami, super, gratuluję śmieszkowania,...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

do góry