Widok

Omijać szerokiem łukiem

Gość bierze normalne pieniądze jak na warunki Trojmiasta (ani malo ani duzo), natomiast jego naprawy budza wiele zastrzezen. Prosilem o wymiane linki sprzegla (w citroenie jest linka z autoregulacja) i specjalnie sie pytalem czy to taka linka to bylo, ze tak po czym po pol roku okazuje sie ze linka jest najtansza jaka byla, bez napincza. Druga sprawa po wymianie tejze linki byl halas przy puszczonym sprzegle na co wlasciciel oznajmil ze lozysko na sprzegle sie skonczylo (sprzeglo bylo wymieniane rok wczesniej). Przyczyna halasu w przypadku lozyska jest dokladnie odwrotna, czyli przy wcisnietym sprzegle (nawet amator moze wyczytac takie informacji z forum w internecie).
Moja ocena
obsługa: 2

asortyment: 2

jakość usług: 2

terminowość: -

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam sie!landcar to zlodziej jakich malo,wymienil mi czujnik oleju za 35zl a skasowal za niego 730!!!!!+ robocizna 400zl. Do tego za fakture chcial 170zl!!!pogielo goscia i to ostro!!ja zglaszam sprawe do urzedu konsumentow i skarbowki niech zrobia znim porzadek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja Bardzo Polecam !!!!!

Kolega to widzę już na wszystkich tematach o tym warsztacie to samo pisze, z tego co widziałem to z rozumowaniem coś nie tak i po opisie sytuacji, którą przedstawił warsztat zgadzam się że Twoja niewiedza dała się odczuć elektrozawór to nie jest czujnik ojeju i może mieć inna cenę . Ma się auto z rozbudowana elektronika to się trzeba przygotować na ceny ;) należy najpierw poczytać o swoim aucie a nie wypisywać głupoty ja sprawdziłem osobiście warsztat i jestem zadowolony:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trudno polecać cwaniaków i oszustów

Kolejny fachowiec - Darek wypowiedział się - wg którego geszefciarz warsztatu jest jedynym autorytetem technicznym .
Jak już to był elektrozawór to to nie jest żadna "rozbudowana elektronika" tylko element wykonawczy.

Porady w stylu ..."należy najpierw poczytać o swoim aucie "... zacznij już poleć swoim dzieciom, by później nie liczyli na uczciwość i kompetencje geszefciarzy takich jak ten.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam kolego warsztat ja na razie bardzo ok i polecam znajomym ceny przyzwoite polecam gorąco
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry