Widok
Omijać z daleka
10 grudnia złożyłam zamówienie na 2 produkty przez internet, miało być do odbioru w Gdańsku. Po kilku dniach ciszy, ponieważ telefony również milczały, zapytałam przez formularz kontaktowy na stronie - również cisza, do dzisiaj nie ma odpowiedzi. W końcu po kolejnych kilku dniach sama wybrałam się do sklepu w Gdańsku. Okazało się że jedna rzecz jest, jednak druga się gdzieś "zgubiła". Panowie w Gdańsku obiecali mi że będzie w poniedziałek 22 grudnia do odbioru w Gdyni. Miałam dostać maila gdy towar będzie przygotowany. Do tej pory nic nie dostałam. Telefony dalej milczą, na GG mimo dostępności nikt nie raczy odpowiedzieć. Dzisiaj wybrałam się do sklepu w Gdyni, gdzie o moim zamówieniu nic nie wiedzieli. Obsługujący mnie pan na dłuższą chwilę zniknął na zapleczu, w tym czasie zadzwonili do mnie z Gdańska, że cofnęli towar bo ma inny kolor, jakby wcześniej nie mogli zapytać. Najgorsze jest to, że niby sklep internetowy a ZERO KONTAKTU - bez wycieczek do sklepu nic się nie dowiesz ani nie załatwisz. ODRADZAM zakupy w tym sklepie, chyba że chcesz marnować czas i pieniądze. Są kompletnie niepoważni, klienta mają za nic
Moja ocena
NET-S
kategoria: Laptopy
obsługa: -
oferta: 5
promocje: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 1
4.0
* maksymalna ocena 6