Widok

Omijajcie tą szkołę z dalea

Już od samego początku mojej nauki w tej szkole było coś nie tak.Na początku przydzielili mnie do złej grupy(nie zrobiono mi napoczątku żadnego testu tylko po tym jak powiedziałam z jakiej książki korzystałam dali mnie do grupy).Następnie kiedy okazało się że nie radzę sobie w grupie nie chciano mnie przenieść do grupy niżej. Chciałam zrezygnować kazano mi zapłacić kare.kDopiero po usilnych staraniach wkońcu mi się udało.Jednak kiedy przeniosłam się do grupy niżej nagle okazało się że nie mam zapłaconej pierwzej raty(chociaż płaciłam ją przy zapisywanoi się do szkoły).Dopiero kiedyzadzwoniłam do biura obsługi lienta(pani była bardzo niemiła,leniwa i nie chciało się jej nic robić na początku)i zrobieniu awantury łaskwie zaczęła szukać i okazało się że mam rację.Ale to nie koniec atrakcji następnie kazano mi zapłacić za podręczniki po raz drugi(raz płaciłam już za poprzednie podręczniki).Ale jakoś w końcu udało mi się to załatwić i to chyba cudem. Niedawno natomiast pisałam test końcowy który okazał się po prostu śmieszny.Nie dość że był krótki(zaledwie 2 strony)to jeszcze po napisaniu testulektor kazał nam samy sprawdzić prace kolegów z grupy i podliczyć punkty.To po prostu żenujące
Moja ocena
Distinction Language Centre kategoria: Szkoły językowe
obsługa: 2

oferta: -

poziom nauczania: 2

wyposażenie: 2

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 1

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam powyższą opinię:brak rzetelnego zakwalifikowania do grupy,płatność za kolejne podręczniki po przejściu do wyższej grupy(powód wcześniejsze złe dopasowanie do grupy),żenujący poziom testów pisanych przez dzieci po przerobionej partii materiału i wiele innych!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry