Widok

Omijajcie ten salon z daleka!

Jeżeli chodzi o sklep, sprzedaż nie mam zdania, jeżeli chodzi o serwis dramat, odradzam całkowicie! W dniu dzisiejszym byłem umówiony na wymianę baterii w iphonie5 na godzinę 12 bateria miała być już w salonie, zostawiłem swój nr na wypadek gdyby coś miało się zmienić. Przyjechałem o 13, otrzymałem inf że baterii nie mają że będzie o 16, ale bezpieczniej na 17. Przyjechałem o 17, zostawiłem tel( o 13 otrzymałem inf że wymiana będzie trwała ok 30min, serwisant pracuje do 18 tak więc zdąży na pewno. O 17 poprosiłem żeby wymienili jeszcze gniazdo zasilające- nie ma problemu, zrobimy. Ponownie zostawiłem nr telefonu " serwisant wróci ze sklepu za 3 min w razie potrzeby zadzwonimy". 18:45 wchodzę do salonu i zaczyna się kino. Przez ponad 5 min szukają mojego telefonu, który zostawiłem nieco ponad 1,5h wcześniej. Gdy się odnalazł, okazało się że kompletnie nic nie zostało wymienione/naprawione. Na zadanie pytanie jak zamierzacie teraz rozwiązać ten problem otrzymałem debilną odpowiedź " jesteśmy tylko ludzmi, każdy popełnia błedy". Zgadza się, ale nie zrobili kompletnie nic, by ten błąd naprawić, w jakikolwiek sposób mi pomóc. Nie polecam, omijajcie jak najszerzej!!!
Moja ocena
obsługa: 1

jakość usług: 1

czas realizacji: 1

przystępność cen: -

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ktoś to nadzoruje złożyć skarge i tylko tyle można zrobić i tak nic nie robią nie ma co odpuszczać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry