Porażka ! Nie chciałem się sugerować opiniami tu i ówdzie aczkolwiek teraz bardzo żałuję ! Kpina z ludzi ! Panowie nie potrafią się dogadać między sobą naprawiają to co nie mieli naprawić , a ich głupie tłumaczenia są dziecinne. Nie otrzymałem żadnego potwierdzenia zakupionych przez nich części , stara części ponoć się "zagubiła" gdy chciałem zobaczyć. Zareklamować chcę łożysko które w tym zakładzie montowałem to gość mówi że on wyśle łożysko do hurtowni i za 7 dni będzie decyzja co dalej z naprawą a auto ma stać tydzień ! nie będę się rozpisywał szkoda słów! W dodatku sugeruje że to może nie łożysko a opona itp itd. pomimo mojej pewności że znów są identyczne objawy. Przez tych gości jestem do tyłu z kasą i nie mogę pracować ! ODRADZAM ! Weźcie sobie te komentarze do serca jeśli nie chcecie naprawiać naprawionego samochodu. Zamontował to powinien od razu wymienić na nowe i bez żadnych reklamacji! Żartują sobie z ludzi . Jednak komentarze pozostałych osób aczkolwiek jest ich nie wiele są trafione w sedno sprawy!

A i polecam kupić klucz dynamometryczny ! Bo Pan twierdził że łożysko przykręca się na wyczucie !

wypowiedź zmoderowana ( 2017-08-29 07:59:12)