Widok
Omijajcie z daleka
Jak przyjdziesz kupić rower to będziesz bardzo dobrze obsłużonym klientem. Wyjdziesz szczęśliwy i zadowolony. Problem zaczyna się gdy TY masz problem z zakupionym rowerem. Z uwagi, że kasę już wydałeś mają Ciebie gdzieś. Obsługa wiele razy dla mnie była chamska i niekulturalna. Nastawieni są głównie na sprzedaż rowerów, na które mają niemałe marże. Kupiłem u nich 2 rowery i mam dosyć tego chamstwa. Za drugim razem sprzedali mi rower z wadliwym widelcem, który zaraz po zakupie był wysyłany do producenta. Serwis jest na TRAGICZNYM poziomie. Dwa razy oddałem rower, dwa razy obili mi ramę. Za drugim razem zamiast przeprosić to powiedzieli, że to nie oni i czy mam zdjęcia zrobione by to udowodnić. Po serwisie hamulce niezrobione, łańcuch brudny... Mam wiele niemiłych sytuacji związanych z tym sklepem (u góry) jak i serwisem (na dole) na przestrzeni wielu lat. Polecam ten sklep tylko pod jednym względem. Mają duży asortyment. Idź tam wybierz sobie rower po czym wyjdź. Następnie poszukaj dobry serwis z przyjaznymi ludźmi i kup od nich rower na zamówienie (i na pewno będzie tańszy) lub kup z allegro. Żuchliński ogarnij się albo zwolnij ZOO i zatrudnij ludzi! Nigdy więcej!
Moja ocena
P.H.U. Żuchliński S.J.
kategoria: Sklepy i serwisy rowerowe
obsługa: 1
asortyment: 5
jakość usług: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6