Widok

Ona - opinia

Owe gimnazjum kończyłam ja, mój brat, kuzyn, kuzynka ... niestety, ta szkoła zniszczyła mnie psychicznie. Tak jak SP wspominam rewelacyjnie tak gimnazjum było tragiczne. Zarówno za moich czasów jak i kuzynostwa, kontakt ze szkołą miałam cały czas. Niektórych nauczycieli jak widzę na ulicy mam ochotę plunąć im w twarz za wszystkie przykrości które mnie tam spotkały, za wszystkie sytuacje które tworzyli wywołując we mnie płacz. Jeśli chodzi o klasę 'B' do ktorej uczęszczałam to uczniowie ( przynajmniej wychowankowie Pani Sz" brali udział w wyścigu szczurów. Nie zapomnę gdy wypomniała mi, że zaniżam poziom klasy ( choć średnia klasy wynosiła 4,9 ! ). Nie polecam tej szkoły nikomu dlatego rodzicu jeśli to czytasz zastanów się !
Moja ocena
Gimnazjum nr 12 kategoria:
poziom nauczania: 4

wyposażenie: 3

bezpieczeństwo: 1

ocena ogólna: 3

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.zaufanypsycholog.pl/ogoszenia.html

Poza aktualną ofertą jest również terapia młodzieży. Polecam skorzystać. Doświadczenia trudne z okresu gimnazjum i liceum mogą skutkować problemami z samooceną, poczuciem pewności siebie, akceptacją itp. Sama napisałaś, że szkoła zniszczyła Tobie psychikę. Może warto ją trochę podreperować w atmosferze zaufania i bezpieczeństwa. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najgorsze gimnazjum w trójmiescie ,brak bezpieczeństwa ,dzieci palą pod szkołą -nauczyciele nie zwracają na to uwagi , z Panią dyrektor nie ma zadnego dialogu ,jest Krzyczący monolog ,poniewaz Pani Dyrektor nie potrafi rozmawiac spokojnie ,zadne argumenty do niej nie trafiają.Do rodzciów nie ma żadnego szacunku ,wiec prosze sobie wyobrazić jak muszą tam byc traktowane dzieci .Nikomu nie poelcam tego gimnazjum !!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry