Widok
Ona szuka Koleżanki
Ona szuka Koleżanki
Jestem mężatką której mężczyzna często pracuję. Zbliżające lata dodaje mi chęci na to aby wyrwać sie z domu na spacer, basen, siłownię może rolki. Większość kobiet z mojego otoczenia ma dzieci lub nie lubi spędzać aktywnie czasu. Mam 29 lat i mieszkam w południowej części Gdańska. Jeśli masz ochotę sie spotkać to pisz. Panowie nie piszcie do mnie.
Jestem mężatką której mężczyzna często pracuję. Zbliżające lata dodaje mi chęci na to aby wyrwać sie z domu na spacer, basen, siłownię może rolki. Większość kobiet z mojego otoczenia ma dzieci lub nie lubi spędzać aktywnie czasu. Mam 29 lat i mieszkam w południowej części Gdańska. Jeśli masz ochotę sie spotkać to pisz. Panowie nie piszcie do mnie.
Koleżanka na wyjścia
Cześć mam na imię Joanna, tez jestem mężatką, jestem starsza od ciebie bo mam 42 lata i też cierpię na ten sam problem - braku towarzystwa na spędzanie aktywnie czasu. Mieszkam również w południowej części Gdańska. Dużo podróżuję, jeżdżę na rowerze, na rolkach też choć dużo słabiej :( Jeżeli chciałbyś pojeździć na rowerze lub wyjść do kina to zapraszam do kontaktu. Mój adres mailowy to : asiula.m1@op.pl
hej jestem Kasia i jeśli masz ochotę z chęcią się mogę spotkać;). Jestem młodsza od Ciebie o 4 lata. Mieszkam z chłopakiem, który dużo pracuje i chętnie poznałabym Cię by móc gdzieś wyjść, na spacer, na rower czy też nawet na rolki choć jeździłam kiepsko mi ten rodzaj sportu wychodzi ( tylko 3 razy jeździłam ;) ) Mój mail: kasik652@wp.pl Jeśli chcesz mnie poznać to napisz;) Pozdrawiam