Widok

Oniady Antoni obiady naprawde domowe

Testowalismy w firmie w okolicy Chyloni okolo 8 roznych dostawcow posilkow dla pracownikow, od pizzerii po restauracje. Od Rumi po okolice Chyloni. Niektore poprawne, niektore wrecz niebezpieczne dla zdrowia. Przez polecenie zdecydowalsmy sie sprobowac Obiady Antoni. Mielismy obiekcje ze daleko, ze bedzie zimne ale po pierwszych paru posilkach bingo. Jedzenie absolutnie przepyszne, codziennie caly rytual wybierania zamawiania i czekania z niecierpliwoscia na posilek. Jedzenie zawsze gorace, zawsze na czas plus minus 15 minut. Nie ma problemu z opisaniem posilkow na opakowaniach, naprawde duzy wybor kazdego dnia, dobre sycace zupy, czesto firma dodaje od siebie jakies drobnostki, cukierki, koktajle, wlasciciel bardzo sympatyczny i kontaktowy.
Cena w porownaniu z innymi dostawcami jak za pakiet, zupa, jedzenie, sztucce, opakowanie, gratisy absolutnie rewelacyjna.
Przez ostatnie dwa miesiace codziennego zamawiania zadnej miny, zadnego przypalonego kotleta, zadnego braku w zamowieniu, menu na kolejny dzien zawsze dostepne juz popoludniu, zawsze wszystko swiezutkie. Dziwilem sie czym moze sie roznic jedzenie barowe od domowego, dzieki Obiady Antoni juz wiem :)
Moja ocena
Obiady domowe od Antoniego kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 6

jakość potraw: 6

czas realizacji: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam po przeczytaniu tej opinii jest mi po prostu - trudno to wyrazić słowami - MEGA MIŁO :) Widzę, że to co robię przekonuje Moich Klientów, do mojej kuchni. Tak prawdę mówiąc jest to kuchnia autorska, a dania w niej powstające są daniami, które tworzone są w przypływie tak wspaniałych opinii, które pokazują się na Portalu Trójmiasto.
Krótko mówiąc: każda opinia dopinguje mnie do jeszcze większego wysiłku.
Bardzo serdecznie pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry