Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Masaż Loma Loma wątek zamknięty Jestem oczarowana masażem Loma Loma u Marka. Na pewno wrócę
~Marta
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 grudnia 2013

Polecam p. Darię wątek zamknięty Gorąco polecam p. Darię (kosmetyczka). Rewelacyjny masaż twarzy!!!...
~Małgosia S.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2013

Profesjonalniy salon, godny polecenia wątek zamknięty Ceny są dość wysokie, ale warto wypatrywać promocji.
~Sylwia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 listopada 2011

Świetny pakiet dla Przyjaciółek! wątek zamknięty Ostatnio z Przyjaciółką skorzystałyśmy z pakietu zaproponowanego przez...
~uLTRA
-

dodano: 2 listopada 2011

Masaż sportowo-zdrowotny wątek zamknięty Jestem klientka pani.Adriany która zajmuje sie masażami zdrowotnymi,to był...
~Stała klientka
-

dodano: 27 sierpnia 2011

Makijaż permamentny wątek zamknięty Jestem stałą klientką spa. Ostatnio niestety skusiłam się na makijaż...
~Gosia
-

dodano: 24 sierpnia 2011

Szczerze polecam!!! wątek zamknięty bardzo spodobało mi się w OpenSpa. Pełen profesjonalizm. Począwszy od obsługi...
~Sabina
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 lipca 2009

Przyjemnosc i relax wątek zamknięty Witam!Miejsce ,ktore powoduje ,ze zapomina sie o ciezkim dniu i szarzyznie...
~Alexandra
-

dodano: 14 kwietnia 2011

Rewelacja wątek zamknięty Byłam w salonie po raz pierwszy. Wcześniej słyszałam o nim od koleżanki. Już...
~asik
-

dodano: 22 sierpnia 2010

rewelacja wątek zamknięty SPA w środku miasta!!!!!! nowoczesne zabiegi, kosmetyki, miła atmosfera,...
~Delles
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 1 lutego 2010

nowa klientka wątek zamknięty Świetne warunki godne polecenia, atmosfera i klimat tam panujący powodują, że...
~Helena
-

dodano: 19 listopada 2009

Naprawdę fajne Spa wątek zamknięty Przekonałam się o tym już kilkakrotnie. Niezależnie czy wzięłam usługę...
~Nina
-

dodano: 1 października 2009

strzał w 10 !!!!!!!!!! wątek zamknięty Szukałam fryzjera, a trafiłam do kosmetyczki, rewelacyjna obsługa, przyjazny...
~kachna
-

dodano: 8 września 2009

zmarszczek coraz mniej :) wątek zamknięty póki co miałam 4 zabiegi radiofrekwencji, a efekty już niepodważalne,...
~Elżbieta F.
-

dodano: 28 lipca 2009

POLECAM BARDZO ! wątek zamknięty Polecam nowy obiekt SPA. Profesjonalny sprzęt, widoczne efekty, mila...
~Dudek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 lipca 2009

Rewelacyjne nowe SPA - polecam wątek zamknięty O Spa dowiedziałam się od znajomej. Gabinet powstał niedawno więc wszystko...
~np
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

16

wątków

do góry