Widok

Opera Office

Opera Office Temat dostępny też na forum:
Opera Office to biurowiec klasy A o powierzchni ok. 7,2 tys. m kw., który powstanie tuż przy Operze Bałtyckiej w Gdańsku. Lokalizacja pozwala na wygodny dojazd zarówno autem, jak i transportem publicznym (w pobliżu znajdują się przystanki tramwajowe oraz stacja SKM Gdańsk Politechnika).

Budynek będzie składać się z dwóch skrzydeł - A o wysokości pięciu kondygnacji i czterokondygnacyjnego ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

w końcu coś ciekawego

Bardzo trafiona inwestycja, lokalizacja wyborna - aż dziwne, że w Gdańsku są jeszcze takie miejsca. Raczej duże powierzchnie na wynajem, a szkoda bo sam chętnie bym tam przeniósł firmę!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świat się zmienia...

...tyle lat tam mieszkałem w pobliżu, to tylko same cmentarze były dookoła. Pierwszą inwestycją w tej okolicy, to było wybudowanie stacji dla kolejki elektrycznej pod nazwą Gdańsk- Politechnika i długo, długo nic się nie działo dopóki nie zniknął ostatni barak na tym terenie. Cieszy mnie to, że w końcu coś się ruszyło w tym Gdańsku ponieważ zawsze myłem mieszczuchem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

okna sie otwieraja - to rzadkosc dzisiaj. na plus

tyle ze okna ciekna jak deszcz pada na 2p. reszta w miare ok. minus, ze dookola nie ma za duzo miejsc gdzie by mozna bylo cos zjesc. jest albo pseudo restauracja na dole z cenami ponadeuropejskimi, albo budy przy skm. trzeba nosic swoje.
ogolny werdykt: moze byc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

do góry