Widok

Operacje plastyczne...

Witam,
Podobno nie liczy się wygląd zewnętrzny, podobno nie szata zdobi człowieka, więc dlaczego ładnym łatwiej?! Natura poskąpiła mi urody: duży garbaty nos, opadające powieki, nijaka twarz... nie było mi łatwo. Zdecydowałem sie na 11 operacji plastycznych twarzy i moje życie zmieniło się o 180 stopni! Skończyłem dziennikarstwo multimedialne. występuję w licznych talk showach i reality show, stałem sie osobą publiczną. Mam wielu wspaniałych przyjaciół, fantastyczny związek i przede wszystkim czuję się dobrze we własnej skórze, stałem się atrakcyjnym facetem co otworzyło do tej pory zamknięte dla mnie drzwi. Zapraszam na moją str. www.maciejkolinka.prv.pl zobaczycie tam zdjęcia "przed" i "po". Co myślicie o poprawianiu urody skalpelem?
Pozdrawiam wszystkich

Kolinka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ADHD to nie świadczy o nienormalności!!!To w pewnien sposób "choroba",ale na szczęście nie straszna i można sobie dać z tym radę.

Żadne obrazki mi się nie wyświetliły (jakiś błąd na stronie),więc cięzko o opinię.

xfrida napisał(a):

> no tak brzydka żona to mniej stresów że np.ktoś ci ją
> poderwie:)
oj niebylbym taki pewien .. bo kazda zmora ......... itd itp

------ jestem subiektywny ----------
Maciek Kolinka na swieta Bozego narodzenia zafundowal sobie jakio prezent kolejna operacje .zdaje sie 12 . ciekawe co sobie znowu poprawil , bo jakby wyjezdzal do Kaliningradu to bym wiedzial co (tylko tam poprawiaja meskosc )

------ jestem subiektywny ----------
a ja myślę że jeżeli operacja plastyczna ma komuś poprawić samopoczucie, sprawić że człowiek stanie się bardziej dowartościowany, odważny to nie ma w tym nic złego. oczywiście nie mówie tu o kilku czy kilkunastu operacjach bo to jest lekka przesada ale jeżeli ktoś ma przez całe życie kompleks z powodu jakiegoś defektu urody i decyduje się na jego skorygowanie to czemu nie? mam kolegę który miał strasznie odstające i duże uszy, ogromne, ksywek miał przeróżnych pełno a zakompleksiony był jak nie wiem co, fajny kumpel naprawdę i pewnego dnia zdecydował się na zabieg. niby nie zmieniło to w jego życiu niewiadomo czego , ta sama rodzina, ci sami przyjaciele ale wewnętrznie stał się zupełnie innym człowiekiem. uśmiechnięty , pewny siebie i to naprawdę go uszczęśliwiło więc w takich sytuacjach jestem jak najbardziej za.
ZACZYNASZ MNIE WK...RWIAĆ
@@@ napisał(a):

> a ja myślę że jeżeli operacja plastyczna ma komuś poprawić
> samopoczucie, sprawić że człowiek stanie się bardziej
> dowartościowany, odważny to nie ma w tym nic złego.

dokladnie, to tak jak z zakupami - masz zły humor cos kupisz i masz lepszy :P

.... Carpe Diem ....