Widok

Opieka lekarska w Koleczkowie

Witam, mam pytanie odnośnie opieki lekarskiej dla mieszkańców Koleczkowa. Niedługo się tu przeprowadzamy i zupełnie nie wiem, czy istnieje przychodnia na miejscu w Koleczkowie (nie znalazłam żadnej informacji w Internecie), czy trzeba dojeżdżać do Kielna, czy może do Bojana? Czy przyjmują tam kompetentni lekarze? Chodzi mi o internistę, pediatrę i ginekologa-położnika. Kto ma dobrą opinię, kogo polecacie? Czy może lepiej zapisać się do przychodni w Osowie, choć jak na razie nie wiem czy to możliwe ze względu na rejonizację lub brak rejonizacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Koleczkowie nie ma przychodni. W Kilenie dosyć słabo z personelem. Co prawda p. Pietkun jest ok ale mimo że jest pediatrą przyjmuje też dorosłych więc zawsze jest tam tłok. Jest też przychodnia w Bojanie i tą polecam - przynajmniej jesli chodzi o panie ginekolog. Rejonizacji nie ma więc można się zapisać gdzie się chce.
Ponawiam prośbę o opinie dotyczące lekarzy w Kielnie i okolicach.

Inne tematy z forum Koleczkowo

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

do góry