Widok

Opinia - Lilan.

,Firmę oceniam bardzo dobrze,pracownicy również są w porządku,pan Paweł bardzo miły,zawsze pomoże,potrafi doradzić. Jednak niestety nie wszyscy z obsługi są uprzejmi i mili. Opinie Lilana psuje mocno Pan Irek. Odwiedziłem dziś złom z kolegą w poszukiwaniu kilku drobnych częsci do naszych aut. Gdy stanełem na zardzewiałej masce samochodu by móc zobaczyć silnik auta czy własnie znajdę tą część potrzebuje z biura wybiegł Pan Irek zaczął wyzywać mnie i kolegą od ludzi,którzy chodzą do szkoły dla upośledzonych Zrobił aferę o to,że naskę samochodu.akać po masce twojego samochodu?,, kazał iść do biura płacić za uszkodzenia do których nie doszło. Bo inaczej dzwoni na Policje.Kazał mi zapłacić 70zł za przeżartą rdzą pokrywe silnika od starego grata. Ciekaw jestem dlaczego Pan Irek nie zwróci innym osobom pełnetnim uwagi że wchodzą na jego ,,cenne samochody,, Wszystkie samochody jakie tam stają mają ślady bo butach,ciekawe czy Pan Irek też się na nich wydzierał,czy zabrakło mu odwagi.
Moja ocena
P.H.U. Lilan kategoria: Kasacja pojazdów
obsługa: 1

oferta: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 5

4.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

obsługa firmy

POWIEM KRÓTKO REWELACJA TAKIEJ OBSŁUGI NIE SPOTKAŁEM NIGDZIE W POLSCE A BYŁEM W SETKACH MIEJSC TEGO TYPU...PAWEŁ FENOMENALNY SPRZEDAWCA ZNAJĄCY TEMAT ...GDY PRZYJEŻDŻAM NAWET NIE WIEM KIEDY JESTEM OBSŁUŻONY ZAPAKOWANY A KUPUJĘ AUTO SILNIKÓW I SKRZYŃ .....PRACOWNICY SUPER ...PEŁNA PERFEKCJA ....NIEMCY MUSIELIBY SIĘ DUŻO UCZYĆ NA SWOICH SZROTACH ...DO PIĘT NIE DORASTAJĄ ....BARDZO LUBIĘ DO NICH JEŹDZIĆ ....DLA MNIE TA FIRMA TO WZÓR ....DRUGIEJ TAKIEJ W POLSCE NIE ZNALAZŁEM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry