Widok
Opinia na temat doktor Agnieszki
Na wstępie chciałabym się odnieść do opinii przeczytanej poniżej, gdzie napisano "Mam wrazenie ze ta kobieta wmowila nam te choroby, a my nieswiadome i przestraszone chodzimy teraz do niej". Przyznam, że u mnie też doktor miała podejrzenia hashimoto, wysłała mnie na USG tarczycy i faktycznie się to potwierdziło, niemniej jednak ja w powodu wykrycia choroby jestem jej bardzo wdzięczna, ponieważ od lat chodziłam wpół żywa, przesypiałam połowę dni i nie miałam na nic siły. Zaczęła kurację i już czuję pozytywne efekty. Dlatego uważam, że diagnoza postawiona przez doktor była bardzo trafna i ja (w odróżnieniu od autorki tekstu poniżej) jestem teraz bardzo świadoma i bynajmniej nie przestraszona; wiem co mi jest i jak to leczyć; i co najważniejsze - widać efekty.
Poza tym, w kwestii samych wizyt u doktor Agnieszki to muszę przyznać, że jest bardzo profesjonalna a przy tym nieziemsko miła. Większość lekarzy, których miałam "przyjemność" spotkać traktowała mnie jak towar - ot, kolejną rzecz do zbadania i ew. naprawy. U doktor Agnieszki czuję się jak człowiek. Co więcej, mogę z nią o wszystkim porozmawiać i na wszystko otrzymałam odpowiedź.
Naprawdę szczerze polecam!
Poza tym, w kwestii samych wizyt u doktor Agnieszki to muszę przyznać, że jest bardzo profesjonalna a przy tym nieziemsko miła. Większość lekarzy, których miałam "przyjemność" spotkać traktowała mnie jak towar - ot, kolejną rzecz do zbadania i ew. naprawy. U doktor Agnieszki czuję się jak człowiek. Co więcej, mogę z nią o wszystkim porozmawiać i na wszystko otrzymałam odpowiedź.
Naprawdę szczerze polecam!
Moja ocena
ISPL dr n. med. Agnieszka Kowalewska
kategoria: Ginekolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6