Widok
Opinia po kilku latach uczęszczania
Ostatnio widzę wiele narzekań, ale ciężko znaleźć w Trójmieście tak wszechstronną ofertę. Chyba jeszczy tylko jeden klub w Sopocie oferuje basen (pływacki), siłownie, saunę, squash, ... w jednym miejscu.
Ja osobiście preferuje basen w połączeniu z kardio i siłownią. Na koniec dobrze jest rozluźnić mięśnie w saunie. Połączenie tych elementów pozwala mi zachować kondycję i wagę w przyzwoitym stanie, a o to przecież głównie chodzi. Rozbicie tego na oddzielne kluby nie jest tak mobilzujące do systematycznych ćwiczeń przy moim ograniczonym czasie.
Czy ktoś może polecić podobną ofertę w Trójmiejście ?
Daje 3 za zbyt małą liczbę bieżni. Do obsługi nie mam dużych zastrzeżeń, ale mogłoby być milej.
Klimat i wystrój - naciągane 4. Nie oczekuje standardu jaki mam w wielu hotelach, ale brak walki z grzybem rzuca się w oczy.
Daje dużo za ofertę bo jest wszystko co potrzebuję, a nawet więcej.
Ja osobiście preferuje basen w połączeniu z kardio i siłownią. Na koniec dobrze jest rozluźnić mięśnie w saunie. Połączenie tych elementów pozwala mi zachować kondycję i wagę w przyzwoitym stanie, a o to przecież głównie chodzi. Rozbicie tego na oddzielne kluby nie jest tak mobilzujące do systematycznych ćwiczeń przy moim ograniczonym czasie.
Czy ktoś może polecić podobną ofertę w Trójmiejście ?
Daje 3 za zbyt małą liczbę bieżni. Do obsługi nie mam dużych zastrzeżeń, ale mogłoby być milej.
Klimat i wystrój - naciągane 4. Nie oczekuje standardu jaki mam w wielu hotelach, ale brak walki z grzybem rzuca się w oczy.
Daje dużo za ofertę bo jest wszystko co potrzebuję, a nawet więcej.
Moja ocena
Baltic Oasis
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 4
oferta: 6
wyposażenie: 3
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
4.3
* maksymalna ocena 6