Widok

Opinie na temat dzielnicy Kiełpino górne i pytanie o liniie wysokiego napięcia

Witam. Zastanawiamy się z mężem nad zakupem nieruchomości w dzielnicy Kiełpino Górne. Jesteśmy rodzina z dwójką małych dzieci. Chciałabym się zapytać jakie są Wasze opinie na temat mieszkania na tej dzielnicy? Martwą nas też linie wysokiego napięcia biegnące przy szkole podstawowej do której w przyszłości pewnie chodziłyby nasze dzieci i linie wysokiego napięcia biegnące przez ul.: Tuchomską. Czy ktoś zauważył ich niekorzystne działanie na zdrowie czy coś takiego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkam w Kiełpinie 10 lat i powiem że jak wszędzie są plusy i minusy . Plus to że jest spokój i wszędzie blisko oczywiście autem . A te linie to są linie awaryjne z czego mi wiadomo . Czyli nie zawsze płynie nimi prąd bynajmniej te przez Tuchomską bo sam mam je prawie nad głową a oddziaływanie nie zauważyłem żadnego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właściciel nieruchomości którą planujemy kupić też nam powiedział że to linia awaryjna 110 kV. Napisaliśmy wniosek w tej sprawie do Energi i odpisali że jest to linia 110 kV aktywna. Zadzwoniłam jeszcze dowiedzieć się czegoś dokładniej i Pan powiedział że jest to linia w ciągłym użytkowaniu, na pewno nie awaryjna co nas zmartwiło.
~Pola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetna dzielnica, niezła komunikacyjnie, powoli obrasta usługami, chociaż na kawę do kafejki chyba tu nigdy nie pójdziemy :(
Dla starszej młodzieży kłopot ze szkołą bo długi dojazd sie szykuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry