Widok
Mieszka się dobrze. Na osiedlu jest praktycznie wszystko czego potrzeba do życia - szkoła, sklepy, basen, przychodnie, przedszkola. Dojazdy wbrew pozorom nie są mocno uciążliwe (samochód). Najbardziej kuleje chyba komunikacja miejska - daleko do przystanku, brak skomunikowania z PKM.
Mieszkam tutaj już ósmy rok i jest bardzo fajnie. I tak jak kolega napisał - mieszkania przy Storczykowej są mocno średnie.
Mieszkam tutaj już ósmy rok i jest bardzo fajnie. I tak jak kolega napisał - mieszkania przy Storczykowej są mocno średnie.
MIeszkam przy Storczykowej prawie 12 lat. Mogę tylko polecić okolice. Rozwija się w dobrym kierunku i żyje się tu coraz wygodniej. Jak bedzie połaczenie autobusowe i PKM z resztą swiata to już bedzie super. Na razie tylko takie minusy, że do przystanków daleko.
NIe zgadzam się z frusio, że mieszkania przy Storczykowej są średnie... jestem bardzo zadowolona. Może to kwestia dewelopera i rodzaju budynku.
Pozdrawiam.
NIe zgadzam się z frusio, że mieszkania przy Storczykowej są średnie... jestem bardzo zadowolona. Może to kwestia dewelopera i rodzaju budynku.
Pozdrawiam.