Widok

Opiski na gg

Co o tym powiecie? lubicie miec? lubicie czytac? jakie macie? raczej wyrazajace wasz stan ducha, humor? a moze jakies cytaty? znacie moze jakies ciekawe? czy można mówić o modzie na fajne opiski? Ostatnimi czasy najlepszy jaki widzielem to "Dostępna nie znaczy łatwa" a wczesniej "zapomniałem hasła do gg i nie mogę się zalogować"
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uwielbiam opiski na gg...:):):)
Ja lubię.

Najczęściej u mnie to cytat z jakiejś piosenki. Zwykle oddaje stan ducha... ale nie zawsze bezpośrednio. Bo czasem chodzi o znaczenie dosłowne samego cytatu, czasem o znaczenie całej piosenki (a cytat wyrwany z kontekstu może sugerować co innego), czasem znaczenie "przez zaprzeczenie" itp itd ;) Więc nie jest łatwo wiedzieć co tak na prawdę mam na myśli ;)
ja też lubię opiski na gg...co z resztą, jak ktoś mnie zna, to widać gołym okiem;-)))
czasem są kompletnie bezmyślne , ale często głęboko przemyślane i niosące dla mnie jakąś mądrosć:)))))
ja zawsze mam opi na gg
a mój opis gdzieś leci helikopterem :-)
...moje to najczęściej stan ducha...
...czsami słowa jakiejś piosenki, ale przeważne mowa o moim nastroju, o sercu, o tym co czuję i co we mnie siedzi, albo co mnie martwi...
pozdrawiam

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy feromony działają (88 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (56 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Gay Gdańsk (180 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry