Widok
Opiski na gg
Co o tym powiecie? lubicie miec? lubicie czytac? jakie macie? raczej wyrazajace wasz stan ducha, humor? a moze jakies cytaty? znacie moze jakies ciekawe? czy można mówić o modzie na fajne opiski? Ostatnimi czasy najlepszy jaki widzielem to "Dostępna nie znaczy łatwa" a wczesniej "zapomniałem hasła do gg i nie mogę się zalogować"
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Ja lubię.
Najczęściej u mnie to cytat z jakiejś piosenki. Zwykle oddaje stan ducha... ale nie zawsze bezpośrednio. Bo czasem chodzi o znaczenie dosłowne samego cytatu, czasem o znaczenie całej piosenki (a cytat wyrwany z kontekstu może sugerować co innego), czasem znaczenie "przez zaprzeczenie" itp itd ;) Więc nie jest łatwo wiedzieć co tak na prawdę mam na myśli ;)
Najczęściej u mnie to cytat z jakiejś piosenki. Zwykle oddaje stan ducha... ale nie zawsze bezpośrednio. Bo czasem chodzi o znaczenie dosłowne samego cytatu, czasem o znaczenie całej piosenki (a cytat wyrwany z kontekstu może sugerować co innego), czasem znaczenie "przez zaprzeczenie" itp itd ;) Więc nie jest łatwo wiedzieć co tak na prawdę mam na myśli ;)