Widok

Opłaty za wodę

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Wynajmuje mieszkanie w wiezowcu na Chełmie.Wlasciciel rozlicza mnie co miesiac z wodomiezy,czyli 30 zl za m2 wody cieplej i 10 zl. za m2 wody zimnej.Czy czasami w czynszu nie jest wliczony metraz wody zameldowanej osoby,a naddatek za zuzycie trzeba doplacic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w czynszu wliczona jest zaliczka nie wiem ile dokładnie za ciepłą i ile za zimną bo nie mam przed sobą kartki ze spółdzielni jeśli przekroczysz to jest dopłata jeżeli masz zwrot to jest nadpłata i to się odlicza od czynszu czyli płacisz po po prostu mniej czynszu do spółdzielni w tym miesiącu kiedy przychodzi to rozliczenie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co ile przychodzi to rozliczenie i jaka jest roznica przykladowo 244 zl czynsz ciepla 2m2 zimna 4 m2 czyli 244+60+40=344.Tak mnie rozlicza wlasciciel
Rozliczenie przychodzi ran na pół roku
Marku wodę rozlicza się w metrach sześciennych a nie kwadratowych.
Do szkoły marsz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
...a iloraz inteligencji w liczbach naturalnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lekkie przejezyczenie.Szkole skonczylem dawno temu z calkiem niezlymi wynikami.To ze napisalem 2 zamiast 3 nie znaczy ze mam zaraz leciec do szkoly.Mądralo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie ma to jak wygarnąc cos komuś zupełnie od czapy,a nie na temat byle obrazic..
rozliczenie wody jest co pól roku na rozpisce,ale moze własciciel sam odczytuje i podlicza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak sie nie podoba to sie wyprowadz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Chełm

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry