Widok

Opony SCHWALBE NOBBY NIC EVO

Kto chce kupić prawie nowe opony Opony SCHWALBE NOBBY NIC EVO, które maja przebieg ok 200km za połowę ceny. Te oponki są przeznaczone do XC i maratonów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
schwalbe to guano
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
należało by jeszcze dodać iż do XC i maratonów w warunkach dużej wilgotności ze sie tak wyrażę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no właśnie,

to super opony jak chodzi o trzymanie w zakręcie i mokre warunki, ale lekko to one sie nie toczą i swoje też ważą...
570g tyle ważą, myślę, że to nie jest duża waga. Potwierdzam, że świetnie trzyma się na zakrętach i nie tylko w warunkach mokrych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
jaki rozmiar tych opon?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
26X2,25
daj znać na priv j.k.p@wp.pl jaka cena i podaj namiary do siebie :)
Już nieaktualne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeszcze mam do sprzedania oponki KENDA nevegal 26X2,1 prawie nowe po przebiegu 100km za 6o zł za parę
podepnę się pod wątek... do sprzedania mam opony Maxxis Crossmark 26x2.10 eXCeption series 120TPI kevlar 62a, waga 485 gram / sztuka - ważone. Nowe chodzą w okolicach 110 zł za sztukę, u mnie 110 zł za dwie! Opony przejechane mają góra 100 km. Cały ubiegły rok latałem na semi slick-ach i tak już zostanie.

opis:
http://www.rowerymerida.pl/akcesoria/produkt153/opona-cross-mark-26quot-i-29quot.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Barry-można sie jakoś na ogledziny umówić?!

gg 4245365
cykloza@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już nieaktualne
ale ja o maxxisy,pytam

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry