Widok

Opony

Czy da radę na letnich jechać? Nie wiem czy wracać uberem czy swoim autem, ale kiedyś nie było zimówek, zimy były cięższe i jakoś ludzie dali radę, co myślicie dam radę wrócić do domku na kolację?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko zależy od twoich umiejętności, na drogach widać że niektórym zimówki nie pomagają
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tylko..

Wtedy nikt nie miał..A dziś jedz za innymi którzy mają i celuj w co dzwon wykręcić.Droga hamowania jest dluzsza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Opony letnie

Jak chcesz wylądowac w rowie albo spowodowac krakse to jedż ja bym nieryzykował
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

co wy piszecie ludzie, a potem wypadek i wielki płacz, że pół miasta zakorkowane na kilka godzin

nie jechać na letnich
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak samo jak wszyscy inni co nie mają stażu za kółkiem ponad 20lat, bo tylko tacy pamiętają trudne zimy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Da się. ja jadę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Raczej dzisiaj bym nie ryzykował. Uberem też nie radzę, oni też na oponach letnich jeżdżą. Zostaje tylko komunikacja i SKM. Ale też wszystko opóźnione, po 90 minut.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam wrażenie, że ten wpis to prowokacja.... Kij w mrowisko ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo

Brawo dla Pana , pierwszy który ma olej w głowie a nie tylko nasr..... sprawdzam jacy ludzie komentują.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pozdrawiam autora ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś nie było zimówek, ale letnich też nie było.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie da rady

Byle górka i stoisz. Hamowanie może zakończyć się dzwonem. Na letnich zimą się nie jeździ. A kiedyś to były inne opony, takie bardziej zimowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko jest dla ludzi

jak się ma trochę rozwagi i oleju w głowie to można jak najbardziej i spokojnie dojedziesz.
Tak jak poprzednicy piszą - innym nie pomogą nawet najlepsze opony zimowe i pseudo napędy na 4 koła więc wybór należy do Ciebie i twoich umiejętności ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dzisiaj na letnich. Dałem radę. Widziałem też unieruchomione pseudoterenówki na zimowych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry