Widok

Opóźnienia SKM ok. 15-30 minut

Opóźnienia SKM od 10 do 20 minut w obu kierunkach. Może temat monotematyczny, ale trzeba pisać, bo inaczej władze SKM powiedzą, że jest OK, a tak nie jest! Może redakcja trojmiasto.pl podejmie się ponownie tematu?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważasz, opóźnienie 6 minutowe przy częstotliwości 10 minut jest małe?

Po prostu rozkłady są niedotosowane, bo jak codziennie pociąg ma być we Wrzeszczu o 7.55, a jest o 8.01 to jest coś nie tak. Autobus nie poczeka na mnie 6 minut.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Operatorem jest Regio, nie SKM.

Był przetarg, wygrał lepszy Wszelkie pretensje proszę zgłaszać do marszałka, jemu podlega ta działka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki za ten raport. Potwierdza kto jest tutaj opóźniony, bo napewno nie skmki z drugiego foto.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie, a te kilkuminutowe opóźnienia miały SKMki na starcie bo w Wejherowie czekały jak zwykle na opóźnione PR do Bydgoszczy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakoś kiedyś ludzie mieli więcej czasu, a teraz nie zdążysz dokończyć "Przepra...." - a w odpowiedzi już słyszysz "Nie mam czasu!"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Haha, podobno tylko 20% potrafi czytać ze zrozumieniem.

Widać, autor, lokalny bohater i obrońca podróżujących, należy do pozostałej grupy, tzw śmietanki tutejszego raportu ;-)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

Post do skasowania.

Czytelnik kłamie, bo nie umie czytać tablic.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kłamczuszek, który pragnie zaistnieć.

Zdjęcie 1. - opóźnienie 5,6,4 minuty, zdjęcie 2. - wszystko o czasie. Współczuję SKM takiego pasażera.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cenny czas

Co się tu dzieje? Ludzie do pracy jadą, nie używam często SKM ale z tego powodu, że prowadzę swoją działalność, nie zazdroszczę jednak takiej sytuacji, stanie w korkach, czekanie na pociąg, to czas....szkoda ludzi i Ich czasu, moja opinia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 16

Odjazd za 20 minut, czyli o czasie. Naucz się czytać ze zrozumieniem a nie szerzysz dezinformacje
popieram tę opinię 94 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry