Widok
Moja opinia w tej sprawie
Witam rzeczywiście dość dziwne ze tak codziennie coś się dzieje z ta SKM nie powinno tak być bo ludzie płaca za bilet i coś wymagają od tych którzy zarządzają SKM w zamian. A najbardziej głupie było to ze nikt nie dopilnował wczoraj jak ludzie jechali na Opener Festiwal i był taki tłok ze nie wszyscy zdołali wsiąść powinny być te dojazdy inaczej zaplanowane. Ale jednak nikt mi nie wmówi ze autobusy na Chwarzno których jest 5 na krzyż o ile dobrze pamietam a w niedziele jeden jeżdżą dobrze w godzinach szczytu od poniedziałku do piątku jedziesz w takim ścisku ze szok ze czasami trudno powietrze złapać. A tych autobusów 147 w niedziele nie będę się czepiał bo nawet się w nich jeździ spoko jedyne co to zbyt rzadko jeżdżą a człowiek czasami chce pojechać do kina i stres ze nie zdąży.
Skm
Pierwszy raz od 2 lat skorzystałem z skm i to w dodatku przypadkowo a i tak mnie zdążyli wkurwic, stoję już 30 min w środku gorącego śmierdzącego starego składu w tłumie ludzi na stacji i nie odjeżdża. Dziękuje nie będę korzystać a ja głupi ostatnio rozważałem czy może nie przesiąść się do skm z samochodu i nie dojeżdżać samochodem do pracy