Widok

Opóźnienia SKM

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na opener powinien zamówić organizator. Tylko co ma wystawić skm? WM15? z platformą?

albo ,,pajęczarza,,? Brak taboru powoduje te problemy, a ani PKP, jako udziałowiec większościowy ani UMWPom, jako zamawiający nie szukają skutecznego rozwiązania, bo pewnie brak pieniędzy!

Moja opinia w tej sprawie

Witam rzeczywiście dość dziwne ze tak codziennie coś się dzieje z ta SKM nie powinno tak być bo ludzie płaca za bilet i coś wymagają od tych którzy zarządzają SKM w zamian. A najbardziej głupie było to ze nikt nie dopilnował wczoraj jak ludzie jechali na Opener Festiwal i był taki tłok ze nie wszyscy zdołali wsiąść powinny być te dojazdy inaczej zaplanowane. Ale jednak nikt mi nie wmówi ze autobusy na Chwarzno których jest 5 na krzyż o ile dobrze pamietam a w niedziele jeden jeżdżą dobrze w godzinach szczytu od poniedziałku do piątku jedziesz w takim ścisku ze szok ze czasami trudno powietrze złapać. A tych autobusów 147 w niedziele nie będę się czepiał bo nawet się w nich jeździ spoko jedyne co to zbyt rzadko jeżdżą a człowiek czasami chce pojechać do kina i stres ze nie zdąży.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ten upał to gdzie bo nie zauważyłem jakoś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odwolywane

To się staje śmieszne co dziennie coś z skm.juz niekupuje biletu na przyszły miesiąc mam dość tej skm

Pasażer płaci za przejazd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ma coraz starszy tabor

Prad droższy to mniej pociągów zamówionych przez UMWPom. A PKP nie kwapi się do pomocy w zakupie nowych.

będzie kongo

do tego ścisk z openerowiczami. Masakra. Jak zwykle skm nie staje na wysokości zadania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skm

Pierwszy raz od 2 lat skorzystałem z skm i to w dodatku przypadkowo a i tak mnie zdążyli wkurwic, stoję już 30 min w środku gorącego śmierdzącego starego składu w tłumie ludzi na stacji i nie odjeżdża. Dziękuje nie będę korzystać a ja głupi ostatnio rozważałem czy może nie przesiąść się do skm z samochodu i nie dojeżdżać samochodem do pracy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie dogorywa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

SKM tutaj to tragedia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie. Jest pusta i stoi tak z pol godziny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skm w kierunku Gdyni stoi w Kamiennym Potoku. Wydaje co chwile dziwne odglosy. Chyba zdycha.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba za przejazd tylko placi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Klasyka plus krótkie składy.Do tego upał i mamy niezapomniane wrażenia z podróży.Tylko czy pasażer nie płaci czasem za komfort i punktualność?
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 12
do góry