Widok

Opóźnienia SKM

W skm bez zmian, nowy rok stare problemy.
Dwie kolejki odwołane, jedna pojechała pusta jako przejazd techniczny. A ty człowieku sobie moknij jak ci dobrze:(
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kierowczyk z blachoroda

Dlaczego się nie przesiadam na zbiór kom? Właśnie dlatego
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 27

Ale dalej jeździcie i narzekacie. Zagłosować można tylko portfelem.

Lepiej kupić jakiegoś gruza za jedna minimalna a SKM niech upada.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 19

Może kiedyś SKM, zmieni się na lepsze i dzieki temu będzie mniej kierowczykow.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam padaczkę ...

I przy pierwszej kontroli wkopać się do więzienia bo jazda na zakazie to teraz przestępstwo i kryminał...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

z blachy zrodzony

tworzysz korki, czyli zło tego świata
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

blachosmroda

Chodziło o słowo "blachosmród czy jakoś tak, używane przez hejterów na rowerach piszących na tym forum, pisałem z telefonu na szybko nie zauważyłem błędu. Dobrze jest używać mózgu, więc chętnie podzielę się wiedzą której zabrakło, chodziło o słowo blachosmród.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja się przesiadłem z blachosmroda i nie żałuję ;-)

Od lipca jak jeżdżę SKM, nigdy nie miałem problemów z przejazdem. Nawet te 6 minut opóźnienia jak na zdjęciu tego płaczka, jest niczym w porównaniu do straty czasu przez dzwony na korkownicy. A tych każdego dnia nie brakuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

To nie jest 6 minut, a ty z skm?

W tym momencie było 9, ta kolejka wypadła, następna 7:54 pojechała pusta jako przejazd techniczny. A do tej co przyjechała 8:05 nie dało się wsiąść. Następna za trzy minuty była dopiero w miarę w normie skm. I z twoich 6 minut zrobiło się ile? a 20 minut.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie rozumiem.

6-7 minut to aż tak dużo? Dojeżdżam do pracy PolRegio i SKM i też bym wolał, żeby wszystko było co do sekundy, ale 7 minut mieści się w granicach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jesteście śmieszni internauci od niedawna. Słowo "blachosmród" wymyślili w Internecie miłośnicy kolei, koło 2000 roku,

na swojej grupie kolejowej w domenie "misc" - tam było kilkadziesiąt grup dyskutujących o prawie wszystkim i gdzie można było wejść na nie przez wtyczki na portalach typu "onet" (teraz tego nie ma). Grupy "misc" chyba już nie działają - koło 2010 roku zaczęły przenosić się na fb. Grupa "mikoli" (ksywa miłośników kolei) na fb przeniosła się na pewno.

I to na tej grupie a nie na rowerowych zetknąłem się z pojęciem "blachosmród", czyli dosadne określenie samochodów.

Do 2005 roku mało ludzi w PL było na Internecie, co widać teraz po takich wypowiedziach jak twoja i po tym jak wielu nie pasuje bycie w necie per "ty".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Komunikacja powinna byc za darmo

Po to płacimy podatki' korków byłoby mniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry