Widok

Opóźnienia SKM

Znowu SKM ma własne rozkłady. W godzinach szczytu kolejne opóźnienia. Za co my do ciezkiej anielki płacimy?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tego co wiem są godziny szczytu więc co chwilę jakaś SKM jeździ więc po co robić problem?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Pewnie, po co komu rozkłady, nie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może dlatego, że śpieszę się na przesiadkę to mi to robi? I nie mogę wyjść wcześniej. Jadę z jednej pracy do drugiej. Rozkład jest po to by jeździły miarowo. Co 8 min. A nie że na jedną czeka się 15 a kolejna jest 2 min później.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Korki na torach mają? Jeszcze umiem zrozumieć te zza trójmiasta bo skm nie ma tam swoich torów. Ale spóźnienie się skm od Cisowej do śródmieścia i w drugą stronę jest po prostu śmieszne. Zamiast się bawić w fale niech pobawią się w likwidację opóźnień.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dlaczego pociągi są opóźnione?

Z czego to wynika? Tak z ciekawości pytam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

A jakie krótkie składy. Czasami się zastanawiam czy to jeszcze skm czy jednak juz tramwaj

Tak uczciwie to ja bym powiedział że są dwa główne powody

1. Konieczność zjazdu z LK250 i i współdzielenia torów z IC, TLK i Polrefio między Rumia a Lęborkiem
2. Przedłużony czas wymiany pasażerów z powodu taboru, który nie jest jakoś super przystosowany do ruchu aglomeracyjnego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeci powód to czasem nielogiczne czekanie na wyjazd za Cisową, kier Wejherowa przez wprowadzanie na depo

pociągu polregio. Czwarty to wszelkie awarie. Może była podmiana ezt na Cisowej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz wszystko jasne

Bardzo dziękuje ;)

Nr 2. Ta wymiana dlugo trwa bo pociągi są naładowane ludźmi, za krótkie. Wtedy żeby ktoś ze środka mógł wysiąść to połowa stojących musi też wysiąść a potem wsiąść. To jest problem zbyt długiej wymiany ludzi!
do góry