Widok

Opóźnienia SKM

Wypadek z udziałem człowieka na stacji Gdynia chylonia. Opóźnienia w obu kierunkach. Pociagi skm ze stacji Gdyni chylonia odjeżdżają z torów dalekobieżnych.

SKM w stronę Wejherowa o 5:52 odwołany
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wypadek, człowiek pod pociągiem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiesz nie pisz

Nie na stacji, ale na przejeździe kolejowym na ul. Puckiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Taki komunikat był podawany na stacjach (wiem bo korzystam z skm i taki komunikat był podawany) niestety nie podali dokładnych współrzędnych wypadku, rysopisu poszkodowanego, powodu wypadku ani czy był śmiertelny..

Ogranijcie się ludzie, codziennie w raportach chamstwo, buractwo i czepianie o każdy szczegół.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bylem

Widziałem, więc piszę. Odpisalem grzecznie, nie z pretensjami. Chamski to może ty jestes, a powielanie złych info to jest dobrze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

to o 5

jest jeszcze ciemno :O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bycie miłym w 2024

Pisanie "nie wiesz, nie pisz" raczej miłego tonu nie miało a raczej przeciwny, sugerujący że osoba piszącą nie wie nic o zaistniałej sytuacji.
Podana informacja zła nie była, ponieważ była zgodna z podawanym komunikatem i mimo wszystko była pomocna dla ludzi poruszających się SKM.

Miłe byłoby bez nagłówka "nie wiesz nie pisz" a po prostu gdybyś dodał informacje że wypadek miał miejsce na przejeździe, przed stacją Gdynia Chylonia.

A informacja o byciu chamskim była ogólna ale widzę że trafiło odpowiednio.

Życzliwości, może kiedyś będziemy miłym i szczęśliwym społeczeństwem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Cisowej, w Chyloni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry