Widok

Opóźnienia SKM w stronę Gdańska

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy SKM sie wkoncu ogarnie?

Dzien bez awarii lub opoznien w SKM zdarza sie od święta. Czy ludzi odpowiedzialni za ten skansen kolejowy moga wkoncu sie ogarnac? od was zalezy poranek tysiecy mieszkancow. Przez wasza niekompetencje ludzie spoznija sie do pracy, na zajecia czy do szkol.
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ale co im zrobisz, są monopolistami to mogą, nie masz alternatywy w podobnej cenie. A takie codzienne denerwowanie się tylko przyspieszy pogarszanie się zdrowia. Wychodzić wcześniej i liczyć, że dojedzie się na czas albo kupić jakiegoś matiza i stać w korkach. Albo zrobić bunt i niech nikt nie jedzie(pewnie i tak się będą spóźniać) ale może takie rozwiązanie coś pomoże? Życzę miłego dnia i więcej spokoju bo serce ma się jedno a nerwy szkodzą
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bez przesady

Logiczne, że miejska spółka jest monopolistą, bo funkcjonuje z nadania urzędu przez obywateli miasta. Zarzynanie jeszcze bardziej tej spółki jest d**ilne. Trzeba wpływać na polityków, żeby miejskie spółki dzialaly dobrze. To może ja zacznę od opinii: obecna p. Prezydent zaorała to miasto. Może czas się wziąć do roboty, zamiast politykierowac co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a od kiedy SKM to miejska spółka?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skm należy do pkp

A tam sami krewni i znajomi z jedynej słusznej partii. Kompetencje nie są wymagane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyjdz wczesniej a nie na ostatnia chwile

Od dawna jest mówione ze prowadzony jest remont.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niestety jak wczoraj pisałem, że wystarczy wstać i wyjść 30 minut szybciej z domu, żeby zdążyć na czas do pracy, to posypały się na mnie hejty i minusy. Ludziom nie przemówi się do rozsądku. chcą mieć nowe świeże tabory, wyremontowane perony i dworce, ale jak już są prowadzone działania w tę stronę, to ludzie narzekają, że źle bo nie chce się takiemu wyjść szybciej z domu, a przecież SKM wymieniając chociażby tory, to musi dać swoim ciuchciom redbulle by mogły latać, nie daj boże się nie spóźniały...

Socz3k
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Po co ma sie ogarniać? Hajs im się zgadza od marszałka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest dział Na drogach a nie na torach
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

Dzien w dzien ten sam post

Małpa juz by się nauczyła ze jest remont w Gdyni i są z tego powodu utrudnienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To świadczy o autorze, który najwidoczniej jest mniej rozgarnięty niż małpa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Remont w Gdyni miał znaczenie przy ruchu jednym torem, teraz jeżdżą po obu jedynie pomijając stację na Leszczynkach, więc to taka wymówka a nie powód.

To jest kabaret...

...a właściwie burdel na kółkach. Jakimś dziwnym trafem od początku tego czegoś, co od ponad miesiąca dzieje się na skm, ani razu nie sprawdzali biletów...państwo w uniformach prawdopodobnie wypadli by przez okno!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

lepiej pisac kiedy jest wg planowanego przyjazd skm.. niz nie jest..kazdy wie ze sie opozniaja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czemu wrzucasz to samo codziennie?

Ja mam gdzieś komunikację miejska .jak chce gdzies jechać to wsiadam w auto lub na motocykl i jestem niezalezny
I nie płacze codziennie
do góry