Widok
Ale co im zrobisz, są monopolistami to mogą, nie masz alternatywy w podobnej cenie. A takie codzienne denerwowanie się tylko przyspieszy pogarszanie się zdrowia. Wychodzić wcześniej i liczyć, że dojedzie się na czas albo kupić jakiegoś matiza i stać w korkach. Albo zrobić bunt i niech nikt nie jedzie(pewnie i tak się będą spóźniać) ale może takie rozwiązanie coś pomoże? Życzę miłego dnia i więcej spokoju bo serce ma się jedno a nerwy szkodzą
Bez przesady
Logiczne, że miejska spółka jest monopolistą, bo funkcjonuje z nadania urzędu przez obywateli miasta. Zarzynanie jeszcze bardziej tej spółki jest d**ilne. Trzeba wpływać na polityków, żeby miejskie spółki dzialaly dobrze. To może ja zacznę od opinii: obecna p. Prezydent zaorała to miasto. Może czas się wziąć do roboty, zamiast politykierowac co?
Niestety jak wczoraj pisałem, że wystarczy wstać i wyjść 30 minut szybciej z domu, żeby zdążyć na czas do pracy, to posypały się na mnie hejty i minusy. Ludziom nie przemówi się do rozsądku. chcą mieć nowe świeże tabory, wyremontowane perony i dworce, ale jak już są prowadzone działania w tę stronę, to ludzie narzekają, że źle bo nie chce się takiemu wyjść szybciej z domu, a przecież SKM wymieniając chociażby tory, to musi dać swoim ciuchciom redbulle by mogły latać, nie daj boże się nie spóźniały...
Socz3k
Socz3k