Widok

Opóźnienia kolejek SKM

SKM do Gdańska kazda opóźniona minimum 6 minut. Od 7.54 żadna nie przyjechała do Wrzezcza. Kolejna opóźniona już 14 minut.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czekałem na ten wpis.

Przerwa kawowa w urzędzie marszałkowskim? Weźcie się może za ogarnianie chaosu, który stworzyliście na PKM.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spokojnie, już jedziemy po Ciebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panie Kolejarzu, niestety wasze pociągi są opóźnione :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

czekałem na ten wpis

wy w tej skm ile macie płacone od każdej wrzuty że polregio jest złe? jeśli zepsuł się pociąg skm to piszecie w swojej śmiesznej apce- "opóźnienia z przyczyn technicznych" byle tylko nie podać co się zepsuło, jak coś innego utrudnia ruch to się dowiemy ze szczegółami czy to wina PLK czy Polregio czy Intercity, komuna w czystej postaci, dobrze że was marszałek chce pogonić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

tak było od zawsze że pociąg był spóźniony

teraz jest więcej ludzi, którzy ofiarnie wsiadają i wysiadają to i są opóźnienia większe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczernianie SKM

Jeśli zachowanie sprawcy przestępstwa można uznać za zniesławienie za pomocą środków masowego komunikowania, to grozi mu kara ograniczenia lub pozbawienia wolności albo kara grzywny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

To już standard.

Nie raz widać, że gdy chociaż jeden pociąg jest spóźniony to wtedy powstaje chaos. Nagła zmiana peronu. Ludzie biegną z walizkami z jednego peronu na drugi. Potem znowu zmiana. Ci sami pasażerowie znowu biegną. Ja wiem że sport to zdrowie ale...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

chaos na torach PLK

czyli SKM znowu poopóźniana przez Polregio i PLK.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fake news. SKM 7:23 z Wejherowa odjechała planowo, do Sopotu tez dojechałem w/g rozkładu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Potwierdzam

Przyjechałem tą samą i była punktualnie. Ktoś bezpodstawnie oczernia SKM, tylko po co?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nieprawda

Przyjechałem z Sopotu do Wrzeszcza o 8.03. Zgodnie z rozkładem. Patrzyłem też na wyświetlacze. Był jeden pociąg opóźniony o 16 min, ale to był Polregio.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 21
do góry