Widok

Opóźnienia na linii PKM

Co z tego, ze autobus był na czas...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pkmka stoi w Rębiechowie już z 20min awaria drzwi nie wiadomo o której ruszy , a miała być 7:02 w Gdynia głównej
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten 7.25 pokazuje 25 min opóźnienia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tragedię masz obowiązek zgłosić do organów ścigania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

I dalej SKM uważa że wszystko u nich jest ok.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

PKM -ogrzewanie

Wyłączyć ogrzewanie w PKM. Natychmiast. Przecież ludzie się poduszą w takich warunkach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

to pracuj u siebie w kartuzach
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

Kolejne pociągi tez opóźnione

Skm do Gdyni z Jasienia z 7.48 też juz opóźniony...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyłączyć ogrzewanie.

Wyłączyć ogrzewanie bo się poduszą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moze Trojmiasto.pl

Napisze o tym cały artykuł? To jest w sumie skandal z tymi pkm i skm od jakiegoś czasu juz. Jestem ciekawa jak skm sie do tego ustosunkuje.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czas to skończyć !!!

Cięgle wożą ludzi jak bydło, rozkład zmieniają co "5" minut, człowiek nic nie robi tylko pilnuje jak następnego dnia będzie jechać PKM-ka. Czas zacząć żądać od nich zwrotu pieniędzy za taksówki żeby dojechać na czas do pracy albo za bilety miesięczne, gdzie nie można ich wykorzystać bo zmieniają tak rozkład że trzeba zmieniać w trakcie jego obowiązywania środek transportu bo inaczej nie ma szans normalnie dojechać do pracy. Kto zarządza tą PKM-ką ? Ile jeszcze mamy to znosić ?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

O SKM właśnie się pojawił, ale o PKM też bym chętnie poczytał bo ma swoje za uszami
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

W ostatnich dniach mam wrażenie że w SKM robią to specjalnie, tak 'za karę' że im zabrali obsługę lini PKM.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

PKM z Osowej do Gdyni, 6:52 nie przyjechał, do kolejnego już wszyscy się nie zmieścili . Rozkład jazdy pokazuję inne godziny odjazdu, aplikacja inne. Paranoja , mam wrażenie że tracą kontrolę nad PKM i autobusami, które non stop są przepełnione w stronę centrum czy Oliwy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

PKM to aktualnie żart

jak zawsze jestem adwokatem transportu zbiorowego, tak tutaj niestety trzeba przyznać - porażka na całej linii. PiS dba o nastroje mieszkańców pomorza rękoma wojewody
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

PKM to może co najwyżej odpowiadać za tory
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta linia to jakaś patologia i paranoja.

Rozkład kompletnie bez sensu, składy nie przystosowane do parametrów tego typu linii kolejowej. Długo możnaby wymieniać...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pkm

Pkm z Gdyni do Wrzeszcza 7.50 odwołana...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry