Widok

Opóźnienia na linii SKM

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stoi SKM

Stoi SKM miedzy Żabianką a Oliwą w stronę Gdańska.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gosia

Siedze w tej skm

A ja sobie jeszcze leżę w łóżku.

Faktycznie staliśmy w Oliwie

ale właśnie pociąg ruszył.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polregio też opóźnione

10 min. Jak na nich to nawet nie tak dużo.

A ja sobie

Siedzie w limuzynie i mnie wioza na prywatny odzutowiec którym lecę na szczyt klimatyczny rozmawiać o obniżeniu emisji co2
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest chore. 6 rano a już opóźnienia.
Nie ma mrozu, deszczu, sztormu. Z czego to wynika? Z włoskiego strajku przewoźnika? O co w tym wszystkim chodzi?? Serio pytam?!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

50-70letni

Tabor się psuje nie samowita sprawa. Dziwne nie? Żeby takie złomy się w takiej metropoli poruszały to śmiech na sali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może czas na jakieś zmiany? To jest milionowa aglomeracja? Bez normalnego, publicznego transportu? Na zachodzie już by poleciały głowy, a u nas jak zwykle - ludzie musza się przyzwyczaić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najstarsze są z początku lat 70.

Więc bez przesady, a pojazdy kolejowe mogą być eksploatowane nawet 50 lat. Co nie zmienia faktu, że mogliby już kupić coś nowego. Z tego co pamiętam, to marszałek zablokował zakup przez SKM nowych pojazdów. Mam nadzieję, że w końcu dogada się z SKM i będziemy jeździć czymś nowszym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To ciekawe

Z tym blokowaniem przez marszałka zakupu nowego taboru. I cyk zniżka na Orlenik wpadła? Z tego co ja wiem i to z tego portalu to nawet ue dała kasę na nowy tabor i mieli x lat na zakup a że się teraz z przetargami obudzili kto normalny dostarczy w ciągu niecałego roku x pociągów i to w dedykowanych specjalnie dla skm. I PA pa dofinansowanie z UE. Brawo wy totalna władza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry