Widok

Opóźnienie PKM w stronę Gdańska

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

niemożliwe

Polregio? a nie SKM zaraz usuną ten post bo nie poprawny politycznie
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czyli

Wszystko w normie a już się bałem ze przyjedzie punktualnie uff
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jest raport do zgłaszania sytuacji wyjątkowych, niecodziennych. Zacznijmy w takim razie pisać o pociągach które jadą punktualnie. Np ten do Kartuz właśnie wjechał punktualnie! A nie...czekaj, do lotniska jedzie po jednym torze więc będzie stał na peronie i czekał na te spóźnione po 20 min. No ale próbował, całe 15 min od Wrzeszcza jechał punktualnie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też to zauważyłem.

Marszałek obiecywał, że jak będzie jeden przewoźnik na PKM to będzie lepiej, a ja, głupi uwierzyłem. Polregio radzi sobie gorzej niż SKM. Może później to się jakoś poukłada, ale już mam dość. Może wiosną spróbuję jeszcze raz , na razie wracam do auta.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zbyt duży mróz i mózg ci za mocno ścisnęło!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wow

Patrzta ludzie spóźnił się a taki punktlich był za dawnych czasów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marszalek struk obiecywał, ze jak bedzie tylko jego polregio

Będzie lepiej. I jak tu wierzyć peowczykom. Wolałbym już na konona zagłosować niż na PO
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

I jak zwykle te same wklejki,, głąbów,,. SKM zimno, SKM spóźnione. Byle co aby zaistnieć. Nie wystarczy jedna, trzeba 6 wrzutek.

PKM = Porażka Katastrofa Marszałka

odwiecznie spóźnione, rozkłady jazdy fikcyjne, szkoda pieniędzy na ich drukowanie bo mają się nijak do rzeczywistych przyjazdów i odjazdów. Nieustająca poruta i temat żartów wśród pasażerów, którym nie jest do śmiechu jak marzną na peronach i wiedzą, że nie zdążą na spotkanie, do pracy czy szkoły. Nie ma sensu niczego planować bo PKM i tak Ci plany rozwali. A bilety wiecznie coraz droższe...
Wstyd Panie Marszałku wstyd i poruta mamy XXI wiek a tu nie potrafcie się ogarnąć z tematem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a pieszy też Nie może wchodzić pod nadjeżdzacy pojazd

takie są przepisy.
No chyba że jest nieśmiertelny lub ma w nosie wszystko.

Te ostatnie zmiany jak zresztą inne zmiany wprowadzone przez jedynie słuszna partie powodują że ludziom wyłącza sie myślenie.

Widać, jak usilnie chcą wygasić popyt i zmusić pasażerów żeby nie jeździli pociągami. Widać, że w PKMce chodzi o to żeby się ładnie prezentowała na filmikach promocyjnych i sprawozdaniach z dofinansowania do UE, a pasażer = problem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry