Widok

Opóźniona PKM

Opóźniony pociag z Gdyni do Gdansk Rębiechowo, eh....
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polregio

I wszystko jasne!
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie PKM tylko Polregio!
Nauczcie się wreszcie, że PKM nie ma nic wspólnego z przewozami, bo zajmuje się budową i utrzymaniem torów, po których jeżdżą pociągi Polregio.
No chyba, że opóźnione są tory lub przystanki? - ale byłby to pierwszy taki przypadek na świecie. ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Odwołany

17:47 Gdańsk Osowa w kierunku Gdynia odwołany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ja wiem? Oddanie po remoncie linii 213 to kilka miesięcy opóźnienia.

Elektryfikacja 201 to obecnie już prawie pół wieku w plecy. Ale można liczyć, że zdążą przed 50. Nawet ,,Fala,, już 5 lat po terminie. Reanimacja linii do ,,Orla,,, Oksywia,, itp to też już z minimum dwie kadencje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakt, są to opóźnione inwestycje.
Ale faktem jest też, że żadna z nich również nie ma żadnego związku z PKM. ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marszałek obiecywal, ze bedzie lepiej

To jest lepiej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pośrednio owszem.

Jeśli nie zelektryfikują 201 i nie zbudują drugiego toru od Rębiechowa w kierunku Kościerzyny, nie zbudują bypassu itp, to PKM nie będzie miała możliwości jazdy pociągów elektrycznych, bo nikt nie pójdzie na przesiadki w połowie drogi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na dodatek gdyby realizowano pierwszą wersję PKM, to linia na lotnisko Kosakowo i do przystanku Gdynia Oksywie też by docierała.

Miała być początkowo gotowa na Euro 2012, a zostala uruchomiona dopiero ponad 3 lata później.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czekam na raport, kiedy przyjedzie o czasie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czego tak piejesz pod każdym postem o PKM, pracujesz tam?

Jeżdzę PKM i to ustrojstwo jest źle obsługiwane. Mało mnie obchodzi czy to skm, polregio, pkp czy intercity. Działa źle, składy są przepełnione, składy krótkie, a połączenia rzadkie.
PKM nie oddała mi kasy za bilet miesięczny jak im kilkugodzinny deszcz rozmył nasypy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Płacą Ci za to ? PKM nie działa mimo że ma potencjał

Jeżdzę PKM i to ustrojstwo jest źle obsługiwane. Mało mnie obchodzi czy to skm, polregio, pkp czy intercity. Działa źle, składy są przepełnione, składy krótkie, a połączenia rzadkie. PKM nie oddała mi kasy za bilet miesięczny jak im kilkugodzinny deszcz rozmył nasypy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedyś było źle, to teraz też może być? A ceny i technologie te same?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry