Widok

Oprogramowanie szpiegowskie POMOCY

Brzeźno Letnica Temat dostępny też na forum:
Witam potrzebuje pilnie pomocy w zlokalizowaniu programu szpiegowskiego z mojego laptopa,telkefonu samsung i iphone.Od jakiegos czasu dzieja sie bardzo dziwne rzeczy znikajace zdjecia,na wielu aplikacjach widnieje KONTROLA RODZICIELSKA,w iphone zmienia sie tło tapaty podczas wspisywania haseł,widniejece złącze dokujące i w domu i nawet 5 kilometrów od domu,od czasu jak jedna osoba zaczeła urzytkować moje auto sa problemy z instalacją czeste palenie sie bezpieczników.Na laptopie widniejace dziwne strony z przeglądarki google chrome konta ingognito.Jeden wielki cyrk,podinane zdalne urzadzenia,widniejace dyski sieciowe.Konto microsoft służbowe NIE MOJE .Bardzo prosze o pomoc bo nie wiem juz sama co robic ,wydałam juz majatek na wgrywanie nowego windowsa,i dalej to samo.kontak do mnie to psotkazmirkowa@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poszedł mail
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Technologie

Jaki telefon warto kupić? (92 odpowiedzi)

Możecie polecić fajny model telefonu dla kobiety? Chcę zrobić żonie prezent ale kompletnie nie...

Ochrona telefonu (17 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

do góry